Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Ezért érdemes elmenni a Citadellre és ott kipróbálni minden fegyót a shooting range-nél. Valamelyik smg (asszem a Tempest) tökjól néz ki értékekre, de annyira visszarúg hogy szinte használhatatlan. A Matt meg nem tűnik olyan izmosnak, de mikor rájössz hogy pontra lő, szinte zéró a visszarúgása és elég jó átütő ereje van akkor megtanulod becsülni.

A pisztolyoknál ha jól láttam van egy "sörétes", plussz a shotgunok között van egy golyós.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap importáltam renegát Shep-et, vele már végig nyomtam a 3-at. Poénból Scorpionnal mentem a Marsi pályára. Eva ellen majdnem beszoptam, mert poénból a kergetőzésnél ellőttem rá az összes skulót, a pálya végén üres tárra csettegettem rá. Amikor kiüti Ash-t, akkor max lőszert kapok, de a tár ugye üres. reload, fejlövés. Az erő hátrataszítja, de ezt a játék másként értékeli, ráadásul a töltény nem robban fel rögtön. Első körben négy bigyót nyomtam a fejére, aztán kivégzett. Ezt még ötször eljátszottuk, mire rájöttem hogy lehet fegyvert váltani, smg-vel leszedtem. De pl a concusive-t sem veszi figyelembe. olyan mint ha meg se sebeznéd.