Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Én is megkedveltem az infiltratort, a láthatatlanságot használom a legkevesebbet :D Volt olyan hogy 2*11 wave alatt háromszor használtam. Csak olyankor nyomom be ha valamit deaktiválni kell, meghalt a társ a pálya túl felén, vagy ha át kell verekednem magam az ellenfélen magam valamiért és baromi gyorsan. Ezekben a helyzetekben viszont egész jó. De vannak olyanok akik még a wave-ek közötti reload időben is láthatatlanul rohangálnak :D

Nekem egész hétvégén nem volt semmi bajom, nem laggoltam egyszer sem, nem dobott le szerverről, talán kétszer volt hogy nem tudtam vásárolni, egyszer újra kellett hozzá indítani a gépet és az is megoldódott.

Én azt veszem észre hogy még Bronzon is csak én használok raksit. Egy-másfél hete láttam egy srácot aki egy lövéssel leszedte az Atlas-t. Jah mondom, ilyet is lehet? Azóta én is.

Azért ha egy geth pyro közel kerül, az kellemetlen tud lenni. Engem ritkán szokott zavarni, mert krogannal simán legránátozom+heavy melee, de a csapattársakat elég jól leszedik. A Reveger-ek ellen, főleg ha csapatba vannak akkor infernal gránát. Volt olyan hogy egytől megfeküdtek, de kettő tuti elég. Én mindent a gránát sebzésre nyomtam, Brute is megfekszik háromtól. A Phantomokat én is utáltam, bár szinte soha nem ők okozzák az igazi bosszúságot. Az a jó bennük hogy hallod ha célba vesznek. Plussz látod is. Az elmúlt pár napban már simán előbb fejbe célzom őket, mint ők engem. Aztán megy a fejlövés, Widow-val ritkán kell kétszer lőni.

Bronzon 4 vip: volt olyan hogy 4 Cannibal-t kellett megölni. Vagy 4 Guardiant-t. Sima geth trooper is volt már vip párszor. Az eddigi legjobb köröm az volt, mikor a 11 wave-ből berakot 3 vip wave-et, Cerberus ellen. A Guardianok olyan gyorsan elhullottak hogy én is csak néztem.