Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #13954 Arra már sikerült rájönnöm hogy nekik is van páncéljuk, csak még cserélni nem tudtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sikerült másodszor is végig csinálnom a ME3-t. 7000 pont felett végeztem, de úgy hogy a multi miatt kaptam 225-t (ez 3 promózás volt) különben nem lett volna meg. Megmentettem Andersont, bár az kiderült számomra hogy a TIM-es beszélgetésnél az utolsó választásnál csak akkor lehet kék/piros ha fullos a repu. Azt buktam. Természetesen a végén elpusztítottam a Reapereket. A hajóból Joker, Liara és Javik szállt ki. Azon tűnődök hogy aki utolsónak száll ki, az mindenképpen olyan csapattag akit magammal viszek a végén? Mert fura volt hogy a végén pont Javikot és Garrus-t vittem magammal. Igaz, amikor először végigtoltam, meghalt Shep, a csapatból senki nem élte túl, Andersont se sikerült megmenteni, egyedül a Föld és a galaktitkos civilizáció menekült meg. Vagyis a végső célt elértem, csak ez minden ismerős szereplő életébe került.
Nekem ma sem volt problémám a multival. Max a játékosokkal. Megint voltak olyan lámák akik nem voltak hajlandóak extraction-re menni, kódot törni, stb. Viszont a rádió problémám megoldódott. Tudom eddig miért nem működött :D
Én is attól félek hogy az EA pénzéhsége tönkre fogja vágni ezt a frenchise-t is. Rengeteg lehetőség lenne benne, akár fps, akár rts, akár mmo. Szerintem épp azt mérlegelik az EA-nál, hogy a ME3 körüli felhajtás pozitív vagy negatív irányba befolyásolja egy esetleges mmo kiadását.
yesname: én úgy szoktam megoldani hogy 95%-ban én vagyok a leader. Egy pálya van ami a kedvencem, egy amit nagyon utálok az összes többin meg jól elvagyok. Alapból az van beállítva hogy ha host-ot keresek, akkor csak a kedvenc mappom, random ellenfél és bronz. Erre elsőre berakott arra az egy pályára amit utálok. Hát a ***** ******!!! Ilyenkor el is megy a kedvem attól hogy másokhoz beálljak. Baromira zavaró hogy az miatt az egy pálya miatt nem állíthatok random map-ot. 17-es vanguarddal a második wave-ben már meghaltam, az 5. wave-ben már háromszor review-eltek, mire a páyla végére értünk addigra vagy hatszor, hétszer. És az is szánalmas hogy 0:10-nél bedarál a Reveger, 0:05-nél nyomok egy élesztést magamra és az az 5 mp nem elég hogy élőnek vegyen. Nekem is volt már olyan hogy a host kilépett, akkor anyáztam én is. Főleg ha már magas wave-nél voltunk vagy jól ment a map. Viszont engem még nem dobott le soha amikor host voltam és szerencsére kilépnem se kellett játék közben.