Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Sforzan #13838 8000? az hogy jött össze? jó nem túrtam fel teljesen a netet, de bárhol néztem 7200-7300-ra írják a single-be maxra összerakható mennyiséget. Aztán még lehet multizni, hogy feljebb nyomd a tényleges készültséget, ami alapból ugye 50%. Persze, ha beimportálsz 10-15 20-as szintű multi karaktert, akkor értem, de azért az elég időigényes, nem?:)
de igazából mindegy, mert tegnap teljesen elgurult a gyógyszerem mikor 4600 környéki ponttal megint nekiálltam a végének
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az én infoim szerint attól függően, hogy a 2-be meghagytad-e a collectore base-t van egy kis különbség a szükséges minimum pontok tekintetében, de a "fellélegzős páncél" 10 másodpercért minimum 4000 ponttal kell nekivágni a Föld visszahódításának. Ilyenkor csak arra kell ügyelni, hogy rányomjunk időben a renegade opcióra és "megmentsük" Andersont, aztán a szíjjel lövöm a cuccust válasszuk a három lehetséges közül. Ha 5000 vagy annál többel vágsz neki még Anderson is mehet a levesbe (ami azért naaaaaagyon nem szép). Én, mint írtam 4600 felettivel (Effective Military Strenght) kezdtem neki, nem engedtem, hogy TIM lelője, aztán sehol nem kapkodtunk levegő után...