Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Egy kis statisztika: alapból 12-es vanguard-al indultam, erre gyúrtam még 4 szintet. Ehhez képest a harmadik körig húztuk, igaz hogy csak ketten voltunk. Utána promóztam a soldier kasztomat, tehát újráztam egy 1. szintű krogannal. Ez azt jelenti hogy se carnage, se gránát. Egy sniperrel nyomtam. Igaz hogy negyedik lettem, de alig pár száz ponttal maradtam le, és még egyszer mondom, ez egy első szintű krogan volt, egy szál puskával. De még azzal se lehet vádolni hogy sunyin kempeltem mert volt egy 10-es melee kill awardom. És először a 6 wave-ben haltam meg, akkor is azért mert sarkon túl belerohantam egy Reveger-be. Így sikerült első szintről hatodikra ugrani. A köv menetben a 6-os krogan már mindenkit bealázott, pedig volt valami 300+ level-es társam is. A második kör végére már 9. szintű vagyok. Előtte a 19-es krogannal nyomtam olyan köröket, hogy a 2. és a 3.-nak volt összesen annyi pontja mint nekem. és én még mindig csak egy lelkes amatőr vagyok.

Ezzel csak arra akartam kilyukadni hogy mindenkinek más kaszt jön be. Én szoldzsával aratok, a vanguard nekem hullámonként meghal. Más meg pont fordítva van vele. Ez alapvetően nem a kasztok hibája, egyszerűen eltér a játékstílusunk.

Egyébként jól láttam hogy a promo szingliben az Alliance/N7 Spec ops-nál van feltűntetve?

Nekem a kvarián engineer-t nem akarja beadni, pedig kipróbálnám már! Az infiltartor amit nem használok bezzeg ki van lockolva. Meg az aszári vanguard is :/