Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #1373 Szerintem az első 2 rész erősségeit kéne egybegyúrni akkor kapnánk egy "szerintem" nagyon jó, szinte tökéletes játékot.
Lássuk csak az egyből át lehetne emelni a párbeszédek színvonalát, sokkal több érzelem van benne mint a 2-ben.és ez nem csak szerintem van így.Sokkal élőbbnek tüntek a társak.Szerintem a 2-ben a mennyiségre mentek elsősorban és nem a minőségre.Az egyben feleannyi társ volt de azok ki voltak dolgozva rendesen.A 2-ben csak tartozékok, pl katsumi, zaeed... 0 szerepjáték szinte.Az egyből át lehetne emelni még a fejlődési rendszert és hogy a társakat mi szereljük fel.Az egyben talán kicsit túlzásba vitték mert annyi minden volt benne hogy a vége fele már átláthatatlan volt, erre a 2-ben meg totál eltűnt ez a lehetőség.Kapnak egy ruha skint ami semmire nem jó a látványon kívül.Plusz az egyben szinte minden társ kapott egy civil kinézetet is a hajón.Vegyük a 2-ből pl mirandát.A hajón jól mutat a short de harc közbe hát elég érdekes, mert lófasz védelmet nem nyújt, az új skin jó de az meg a normandyn néz ki hülyén, minek hordja ott is a visort?Meg a páncélt?jó egy-két társnál maradhatna a páncél pl grunt, legion de az embereknek lehetne egy civil és egy katonai ruhája is ahogy az egyben is volt, pl ashley, kaiden, liara.A 2-ből át lehetne emelni a fedezékrendszert,grafikát,még a párbeszédrendszert is.Szerintem jobb megoldás a 2-be hogy nem pontokért kell venni renegade vagy paragorn válaszokat.Nem úgy mint az egyben.