Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
cdr74 #1372 A másik fórumba linkelt rövid interjú alapján nekem ez jött le:
Természetesen volt az 1 előtt a trilógiára vonatkozó elképzelésük, egy íve a dolgoknak. Elindultak az 1-ben egy irányba, úgy hogy még az XBOX360 nem volt 100%-os.
Az 1. részben elég sok dolog még érintetlen\kidolgozatlan maradt. Volt egy pozitív alaphangulata, stílusa, de még elég kiforratlan volt.
A 2-vel elindultak EGY lehetséges irányba, azt alaposan kidolgozták, ezzel megteremtve EGY lehetséges Mass Effect univerzum adaptációját, leírásmódját.
Ez a folyamat olyasmi, mint amikor egy fa nő. Ezzel arra akarok célozni, hogy reménytelen sokat várni tőlük olyan tekintetben, hogy visszakapnánk az 1 stílusát. A koncepciójuk legalább 90%-ban kész, és most fog az egész kikristályosodni, egy két plusz hajtással.
Amit várni lehet tehát a finomított 2, semmi képpen sem egy feljavított 1. Amit ebben legjobban sajnálok, azok a tágas külső helyszínek, a kilátás, és az szellemi\érzelmi szempontból sekélyesebb történetmesélés. Ráadásul az új Hammerhead jármű a MAKO feladatára szerintem alkalmatlan. A játék többi elemét, azok arányati be lehet a 3-ra valamelyest hangolni, de a MAKO által megtestesített hozzáadott érték végleg elveszett.
Amit a 3-ra remélhetünk, hogy az "elvakult\eszetlen" fanokra nem hallgatnak, és értelmes, konzisztens, méltó befejezést kap a dolog.
Mindenkinek helyén kell kezelni az elvárásait, megpróbálni élvezni az utolsó részt mert több, hasonló valószínűleg nem lesz.
Nekem személy szerint a 2 nagyon nem tetszett, és természetesen nem a minősége miatt, csak az 1 annyi jó lehetőséget nyújtott\ígért és nem igazán sikerült beváltania mindazt.
Aza tény, hogy egy ennyire összetett dologra, gondolok itt a döntéseinkre pl., ugyan annyi időt adnak, mint a félkész 2-re, nekem nem jön be... Az utólagos DLC-k meg már közel sem nyújtják, nyújthatják az egész szempontjából azt az élményt, mintha szerves részei lennének a megjelenő játéknak.
Várjuk a 3-at, de hogy az még jobban megosztja majd az embereket az biztos.