Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szóval , igen, kellett volna egy hepi end ahol shep túl éli, egy kevésbé happy amit shep nem él túl viszont a galaxis igen és így tovább egészed addig a befejezésig hogy a reaperek győznek.

Javits ki ha tevedek, de voltak ilyen befejezesek. Az mar mas kerdes (es valahol jogos), hogy az animacio 90%-a azonos volt, csak szinben, es 1-2 extra jeleneben kulonbozott.

A dontesek sulyat nagyon sokan - szerintem - rosszul ertelmezik. A dontesek ugyanis visszakoszontek minden jelenetben, ami a ME3 finiseig vezetett. Lasd pl a par oraja emlitett Quarian-Geth szituaciot, mi mindentol fugg az, hogy sikeruljon.

Nem volt Suicide Mission es hullo tarsak a Grand Finaleban? Igaz, nem volt. De azt megelozoen szinte mindenkivel talalkoztal, es bizony eleg sokan ugyan ugy elhullottak, ahogy tettek a Suicide Mission alatt. Pl tegnap tudtam meg, hogy Miranda miert is halt meg nalam, illetve milyen dontesem/cselekedetem, illetve annak hianya vezetett idaig. Egy szoval, ugyanugy fontos most is, a dontes.

Az utolso 10 perc linearis, es vajmi keves koze van a korabbi 100-120 oranyi jatek donteseihez, az ketsegtelen. De, basszus, el is kellett oda jutni, ahova Shep jutott. Azt a sztorit pedig nem a szel fujta ossze, azt a jatekos alakitotta.

Ketsegtelen, lehetett volna szajbamagyarazni az utolso 10 perc jeleneteit, es van benne logikai hiba (hozzateszem, hogy csak a vizualis elmenyek miatt - hiszen, ha a ezt konyvben olvasod, kulon fejezetekre bontva, siman elkepzeled magadban, hogy mi tortenhetett), de ahogy minden cafolhato, ugy minden magyarazhato is. Shep elvegezte a feladatot, es meghozta a dontest, hogy erjen veget a ciklus.