Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    Végülis én is a Turian sentinelemet a paheston-nal való gyors tüzelésre építettem. Legjobb stabilitás moddal aránylag pontos messzire is és elképesztően szórja a skulót. Szóval értem mire gondolsz. A raptor-ra is azért tértem át, mert elég gyors fegyver sniper létére, de van átütő ereje is, tettem rá páncéltörőt és spare shotot, így baromi sokat is lehet vele lőni (asszem 15 skuló a tárban) és a páncélos ellenfelek ellen hatékonyabb, sőt a fedezékek többsgén is simán átlő. Ergó ha bedekkol a ki gecvaj a coverbe, csak belesorozok a cuccon át, erre felugrik, hogy bááázzze és akkor mehet bele a teljes tár. :D Egy gond van vele, a durva nagyítás miatt közelre nehéz vele harcolászni, mert fedezékből ha kihajolsz vele, akkor ugye rázoomol.

Viszont az overload nélkül nagyon nehéz élni. Vagy az, vagy valami gyors smg, de ugye soldzsával nem viszel smg-t, így az is kiesik.

Ha a marksman skill nem lenne ilyen aktiválgatós, hanem stabilan maradna, vagy úgy mint a tech armor onoffos, akkor én is jobban tudnám használni, de nekem így nehézkes.