Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bhalage
    Jennifer Hepler : meg tudom erteni! (a nem szeretem a jatekokat-t)
    en tobb interjut is megneztem es pl Jennifer Hale, aki mindig eszmeletlenul kicsattano orommmel mesel a munkajarol az egyikben elmondja, hogy a jatekkel demo szinten jatszott, magyarul kiprobalta, de nem tolta vegig, es ilyen szempontbol nem ismeri es nem vonzza. Meg is indolokja, hgoy annyit dolgozott rajta, hogy szabadidejeben inkabb "mast" csinal, csak ne jatek legyen. De mindezek ellenere 1. szerintem csodalatos munkat vegzett 2. ezt a munkat maximalisan elvezte - ez a nyilatkozataibol nekem nagyon lejon.
    3. imadom a hangjat es magat a not is, nagyon bejon a kisugarzasa, pedig nem egy szepsegideal, hanem egy NŐ

ez kb olyan amikor általánosban mindenki álmodotott h"de jo lehet a mekiben dolgozni, mert akkor sok finom mekis kajat lehet enni" most a felreertesek elkerulese vegett, 1- valoszinu nem lehet 2. en mindig cska azt hallottam, h aki ott dolgozik ra sem biz nezni. (uh biztos van vmi valosagalapja)

ez alapjan es senkit nem itelnek el, hogy nem jatszott, de dolgozott rajta

es hamar itt tartunk, es most jutott eszembe, a belso tesztelok vajon miert nem vetettek fel a problemakat, hisz azert vannak. no mind1 ezt csak ugy irtam, nincs ra valasz

ami meg a buzizast illeti: inkabb konzervativ vagyok mint libsi, de nem zavar, h benne van. hisz nem valasztok ilyen lehetoseget. ami azt illeti amikor femalek kozott azert elfordult ilyesmi az nem zavart :o :D
    amugy errol nem volt egy kulon chapter sztem a jatekban vagy tenyleg nem valasztottam.