Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Kissé sietősen írtam le a dolgokat:D
Még annyit kiegészíteném a döntéshozatalós részhez:
Az hogy Anderson admirális lett, az áthozott döntések alapján nálam gyakorlatilag még mindig tanácsnok lenne. De neeem.. Ha már ennyire belenyúltak a forgatókönyvírók, annyival megtisztelhették volna azokat a játékosokat, akik az előző részek által generált döntéseket hozták át a ME3-ba, hogy az me3 elején Anderson saját magát megfosztja politikus tisztségétől, vagy mit tudom én, valamit csinált, és eltanácsolták... valami elősztorit kellett volna hozzá, amibe még én közbe szólhattam volna, dialogok útján. Utána meg jöhetett volna a reaper inváziója...
A ME 2-ben ilyen nem volt, akit életben hagytam bizonyos sztoipontnál, azokkal egytől-egyig találkoztam. pl Shailaval, vagy a csinos belső ügyosztályos ügynök csajszival. Jókat el is lehetet beszélgetni vele, még meg is puszilt, amikor elbúcsuzunk :D:D
Most nem mondom, hogy a ME 3-ban nincsennek ienek, mert vannak (pl a lengyel család, akiknél még a ME1 idején közbe szólhattunk a gyerek nevelés kapcsán) vagy Conrad Vernerről. (+Jacob, Miranada, kasumi, Thane...) ezek jók voltak amúgy. csak Andersonos résznél kiakadtam :D mert elég hatásos döntés volt, aminek még súlya is volt.
de ezek csak kis dolgok, nálam ismét ez lett az év rpg-je. mint ahogy a me2 és a me1 annak idején. szeretem ezek ellenére is. A Tanács-Anderson-Választás döntés részét viszont óriási hibának tartom.