Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most komolyan, miért nem tudják elfogadni hogy ennek NEM lehet happy end a vége. Javik is megmondta milyen primitívek vagyunk 😄 . Én elõször a kék befejezést választottam de most hogy újra végigtolom DLC-vel (jipijéé) a pirosat fogom már csak azért is hátha lesz DLC amit azért megnéznék de semmi bajom a befejezéssel.
Tulajdonképpen a saját fantáziádra bízták a befejezést. Olyan folytatást adsz az egész ME univerzumnak amilyet szeretnél. Csak felvázolják neked hogy körülbelül mit képzelj el, és ilyenkor jön az elõ hogy sok embernek nincs fantáziája.
Ne menjünk bele abba hogy miért és miképpen mert akkor flame lenne azt hiszem és nem hiszem hogy bárki is szeretne wall of texetet olvasni 😄 .
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
És hogy ne legyen kísértés a visszajövetelükre, elpusztítja a Mass Relay-eket. A ciklus megszakad, és a szerves élet visszahódíthatja majd a Galaxist, saját technológiával ahogy akarja, káosz elmélet szerint. Nekem ez nagyon tetszett, nem tudom mit vagytok úgy oda.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Mindre van magyarázat btw.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
"The trees move. Do you not see it?"
A Deus Ex: HR is kimaradt az életembõl, de
A másik nagyon nagy fordulat nekem kvarián-geth háború vot. Amúgy is megkedveltem Legio-t, viszont én már az elsõ részben is Talival akartam összejönni, tehát igen komoly dilemma elé állított a játék. Már attól megállt a szívverésem hogy Tali leugrott, amikor viszont Legio is meghalt,, majdnem dobtam egy hátast! mondom ennyire nem szívathatnak meg! Viszont ez csak még inkább növelte a játékba való beleélést.
a játék maga jó. pár bosszantó apróságtól eltekintve nagyon jó, sõt: kiváló.
a befejezés pedig a legnagyobb szemét amit életemben láttam, és sikeresen elpusztít mindent, amiért három részen át dolgoztunk. a döntéseket, a tetteket... mindent. szerintem ha direkt erre törekedtek volna, akkor sem lehetett volna ennél kevésbé kielégítõ.
az írók okosak akartak lenni - és most bizony baromira lyukra futottak.
kár érte, így elrontani egy ilyen tökéletesen trilógiát.
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Annyi dolguk lett volna, hogy mikor megérkeztek a galaxisunkba, egybõl a citadellát vették volna célba, ugyan úgy mint Sovereign/Fejedelem (mivel a keeper-ök nem vették a jelét), csak hát ugye neki egyedül nem sikerült, mert szétlõtték. No de sebaj, most itt van több ezer reaper.. együtt csak be tudták volna venni a citadellát és le tudták volna állítani a térköz relé hálózatot.
Igaz akkor a 3-ban nem sok dolgunk lett volna:
Anderson: A Sol rendszerben leállt a térköz relé. Mit csináljunk Shepard?!?
Shepard: Oh shit, nekünk annyi... Még ha le is fagyasztjuk a relét, mint a protheaiak tették, akkor talán kibírjuk egy darabig, de borsot törtem a köcsög vezérük, Harbinger orra alá, úgyhogy úgyis eljön értünk, ha bele gebed akkor is.
Game Over... <#vigyor>#vigyor>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A végével kicsit olyan érzésem volt, mint a Lost sorozatnál, de azzal is megbékéltem, ezzel is megfogok. Nagyon megfogott, még így is hogy fel se fogtam teljesen.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Sha'ira-t.
segítség kéne: lehet hogy én vagyok a hülye de a gyûjtõihez kapott dlc-ket hol bírom letölteni? méga soundtracket és a materialsokat sem bírom leszedni, mert valami "meghatározatlan letöltési hiba történik" folyamatosan.
elõre is köszi a segítséget!
Nekem két kérdésem lenne. Elõrendeltem a ME3 CE-t, amihez ugye jár egy DLC kód. De azt hová kell beírni? Mert a Bioware SocialNetwork-ön nem találtam olyan helyet ahová be lehetne gépelni, az Origin meg csak BP/EAP-ért engedi letölteni.
A másik kérdésem: ha leszedem a Kingdoms of Amalur demot és végigjátszom, kapok egy páncélt meg egy új fegyvert?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez nagyon tetszett. 😊