Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Prince23
    Én a BW-t inkább a döntéshozatalok miatt szúrkálnám, nem pedig azért hogy ilyen forgatókönyvet képzelt el az Epilógus részhez.

Me1-Me2 döntéseim megváltoztak a ME3-ban. Persze csak egy részük.

Pl. Én a Me1-ben Andersont választottam tanácsnoknak, me2-ben ÍGY is lett. Aztán jött a ME 3, és hopp egyből admirális lett. hol ott az ÉN DÖNTÉSEM ALAPJÁN politikusnak adtam. Most az engem kurvára nem érdekel, hogy Anderson született katonai vezér. Első részben eébaszta katonai karrierjét, Fantom státuszát napok alatt elvette a Tanács, Saren miatt. Gondoltam EZ alapján, ha már nem volt elég sikeres a katonai életét illetően, akkor bazmeg menjen politikusnak. Me 2 sztorija alatt is rinyált, hogy nem neki való ez a politika. leszarom, én döntöttem úgy, hogy az marad. legyen is úgy. és a me3-ban csak hipp hopp admirális lett, a Reaperek közeledte miatt. A döntésem ment a fosba, amiért szenvedtem. Máskor érdemes lesz tényleg save generáló progikat kipróbálnom :)

Nálam itt elbukott a BW a ME3-mal, ígéretek alapján. Ha egyszer ez a játék olyan, hogy a döntéseid határozzák meg az egész történetet, akkor hadd legyen már úgy, ahogy én szeretném az embereket pozicióban látni. Ráadásul a BW lehetőségként adta a válaszokat és a döntés hozatalokat, nem pedig én szoptam ki az újjamból.

ellenpélda: milyen érdekes, hogy az Ashley-Kaidan szálat milyen ügyesen megcsinálták, ott tényleg áthoztuk a SAJÁT döntéseinket. tökéletesen programozva azokat a részeket a BW. Szal van pár döntéshozatal, ami a Me 3-ban igen csak megváltoztak a forgatókönyvírói, holott ugye valamilyen szinten egy RPG játéknál mi vagyunk a sztori nagy befolyásolói.