Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #13145 pedig leírtam sztem mi lett volna.
2 lehetőség elég lett volna.
1, hogy a döntéseidet amiket eddig hoztál.
Írok példát, ha meghal wrex,a tanács,meg kiírtod a rekni-t, a 2-ben meg a génfalóval nem gyógyítod meg a kroganokat..stb akkor kaptál volna egy rossz endinget beérkezel a flottával de a reaperek túl erősek és nem lehet megvédeni a prothean fegyvert.Ami csak a reapereket írtaná ki és nem robbannának fel a römegrelék.Bár ebben az esetben úgye tökmindegy mert a reaperek leigázzák a galaxist.
2. lehetőség, ennek az ellenkezője, megmarad wrex a tanács, a rekni meg a collector bázist felrobbantod..stb paragorn döntéseket hoztál.Akkor a vége az hogy hozol egy flottát nagy áldozatok árán de sikerül megvédeni a fegyvert és ebben a verzióban lehetett volna olyan szitu hogy vagy feláldozod magad és teszem azt megmentesz xy ember, pl az útolsó reaper hajó a prothen fegyver felé tart és vagy belemész hogy ne tudja elpusztítani vagy utasítod a flottát hogy bármi áron állítsák meg.Mint pl az egyben mikor eldöntheted hogy feláldpzod a flottát a tanácsért vagy nem.És a reaperek kipusztulnak vagy elmennek.Shep pedig hősi halált hal és megment 1000ket vagy renegade lesz és ő életben marad 1000ek árán.
Sztem ez így egy konkrét befejezés lenne, rád lett volna bízva hogy eldönttheted shep életben marad-e aminek ára van vagy feláldozza magát, és teszem azt kap egy szobrot a citadellán.