Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan azt mondta, hogy õ irányítja.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Igaz, lehet én látok már mindent bele, annak az elmélet hatására, amit egy beépített reaper ügynök kreált, hogy ezzel indoktrináljanak engem. DE az is lehet, hogy TI vagytok a reaperek/Bioware ügynökei, és belém akarjátok sulykolni, hogy milyen jó a befejezés. JAJ neee! Már is jobban kibékültem a befejezéssel! Úr Isten!<#duma>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem emlékszem olyanra, hogy azt mondta volna, õ irányítja a Reapereket közvetlenül. De javíts ki, ha tévedek. Emlékeim szerint valami olyat mond, hogy új lehetõségek nyíltak meg azzal, hogy csatlakoztattuk a Citadellhez a Crucible-t.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem játszd végig. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Asszem azt is mondja valamikor, hogy régen a szemüket is megnyalták. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sokan gyalázzák az írót, de szerintem nincs igazuk. Mondom ezt úgy hogy utáltam az endingket. A történet ME3-ban 99% nagyon, nagyon jó. A Végén vannak ezek a... nem tetszõs dolgok. Mintha kapkodtak volna vagy nem tudom.

Csak egyetlen egyet tudok, de mivel nem játszottam teljesen végig csak feltételezés:
Ha a reapereket irányító szuper AI vagy mi éppen a citadellán volt miért nem nyitotta meg simán a Citadel relét a reapereknek az elsõ részben? Miért kellet Sovereign-t hátrahagyni õrszemnek, ha a Catalyst végig a fajok orra elõtt volt és mindent látott amit kellett?
R0zs0máK
Ez majdnem akkora, mint a "They used to eat flies" a From Ashes után...azon sikítva röhögtem szét magam 😄DDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Mondjuk nem emlékszem rá teljes mértékben, de lehet, hogy ugyan azon az úton ment oda a konzolhoz, csak ott annál a szakadéknál mászott át a mi felünkre arra az útra.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezen kurva jót röhögtem, anno. 😄

Amúgy nem gondoltam, hogy ezt mondom, de egész jó lett a multija.

Drephis

help

Nem értem, hogy figyeltek ilyenekre, én mondjuk azóta sajnos nem vagyok olyan helyzetben, hogy újra megnézzem ezért csak egyszer láttam, de nekem abszolút nem tûnt fel, annyira fel voltam pumpálva adrenalinnal, és annyira magába szippantott az egész, hogy elképesztõ.

Akkor ki kell rúgni az írót <#idiota>

Szerintem logikai baki.
Anderson mondja, hogy shepard után jött fel és valószínûleg más helyre. De hogy a fenébe?.Most megint lejátszottam azt a részt, és csak az az út vezet a konzolig, amin Shepard bejött. Nincs más bejárat, nincs elágazás.Persze ezt szõrszálhasogatásnak is lehet nevezni. Nem tudom feltûnt-e neked, hogy mikor dumáluk TIM-el, néhányszor a paragon/renegát válaszok fel vannak cserélve.

Már 2 napja mióta végigjátszottam ME3 soundtrackot hallgatok semmi mást abból is fõleg ezt: An End Once and For All, amit alább linkelt is az egyik kolléga. Teljesen beszippantott a befejezés 😄 . Nekiállok még 1x, New Game +, aztán ráhajtok a piros befejezésre jó sok EMS-el.

Lehet, hogy lesznek valami DLC-k hozzá.

R0zs0máK
Aha, van egy jelenet amikor megakad és kidob Win-be...már gyártják rá a pecsenyét, de van egy ügyes módszer amivel tovább lehet menni 😊

Nekem egyszer sem fagyott ki a játék.

Hát nem tudom, ellehet fogadni csak szerintem mindegyik csapattársam meghalt volna inkább a földön minthogy elfusson. Egy az egybe ki kéne vágni azt a jelentet 😄 . Meg Joker is inkább kamikzézik ha már látja hogy sincs sok esélyük és mindenképp meghalnak akkor már 1 reapert vigyen magával 😄 .

HiPPoNaX
Valamelyik Cargo Hold legbelso sarkaban lehet vele osszefutni

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Nem tudom... talán mert nem állt túl jól a földi csata, vagy valami ismeretlen parancsot kapott Hackettõl, nem tudjuk, hisz Shepard valószínûleg Andersonon kívül, aki szintén a Citadellán volt, mindenki mással elvesztette a kapcsolatot. Nem tudjuk pontosan, ez alatt mi zajlott le a Citadella körül, lehet az is, hogy a robbanástól menekült, vagy nem tudom.

Milyen From Ashes-beli kiadakós-lefagyós hiba? A PCs kiadásban fagy?

Amikor befejeztem a játékot vasárnap este, én is hasonlóan éreztem (bár nekem nagyjából 40 órát tett ki a játék, ha jól emlékszem). Aztán feljövök a fórumra, és megint a szart olvashatom...

én egész este nem tudtam aludni a vége miatt A_S😄A:SD
mikor kiírja a kedves üzenetet és visszalök a normandy-ra, hát az szerintem elég illúzióromboló tud lenni, akkor egy hangosat kurv@anyáztam is
Mondjuk felvette a csapatársakat. Miért lép le a Relayen keresztül? Ezt nem vágom.

Hova az a nagy sietség?

Hát szerintem a csapattársak túlélhették a lézeres támadást, és Shepard csak egy idõ után tér magához a Citadellán, és amint látni, Harbi a támadás után elrepült onnan, így szerintem simán meglehet, még ha nem is mondják a képedbe, hogy amíg Shep a Citadellán küzdött, addig lent a Földön a Normandy felvette a csapattársakat. Legalábbis most nem jut semmi olyan az eszembe hirtelen, ami miatt ez lehetetlen lett volna...

Valószínûleg így toltam el én is. Asszem pont így adtam igaz a Quarian admirálisnak is, aki a geth hajóra támad a helyett hogy a civileket mentette volna. Pedig totál nem értettem vele egyet. Nem is értettem miért ez a "paragon" válasz. Jobban kell figyelnem. 😊

R0zs0máK
Én péntek este 8-kor kezdtem játszani, tegnap este 11-re végeztem vele. 26 óra alatt sikerült abszolválni a mûveletet.

Röviden és tömören...nos....életemben nem játszottam ennyire igényesen összerakott, élménydús JÁTÉKKAL, mint a Mass Effect trilógia. Tegnap este óta jár a fejemben a történet vége, annyira letaglózó, megrázó volt. Valahogy úgy érzem, hogy annyira nagyon szeretem ezt a játékot, annyira nagyon jól sikerült, hogy soha többet nem játszok vele...Mintha kicsit számomra is hõssé vált volna Shepard azzal, ahogy végzõdik a történet, (+a csillagos-holdas jelenet külön löketet adott) még azt is illúzió rombolónak éreztem, hogy a Credits után visszaugrik a játék a CIC-re, hogy akkor lehet tovább repkedni... Annyira epikus befejezése van, hogy ez így kerek, kár újra-és újra végigjátszani...

Szóval szerintem (a From Ashes-beli kiadakós-lefagyós hibától eltekintve) egy 99%-ig tökéletes játék, történet szempontjából felülmúlhatatlan...az utolsó küzdelmek hihetetlen émény...

Ha ott befejezik hogy a relék felrobbannak és nem rakják oda hogy Jokerék menekülnek a Normandy-val franc tudja hova akkor nem lenne kérdésem. Félreértés ne essék tökéletesen megvagyok elégedve a befejezéssel csak böki a csõröm hogy mi a francot csináltak 😄 . Amúgy meg szerintem amikor kilépnek azok a csapattársak a hajóból akik elvileg veled vannak Londonba lehet hogy bug, érdekes módon erre senki nem gondolt 😄 .

Ja, hogy most már logikai bakik is vannak, aham.

Pedig ott van a dokkban a menekülteknél, kb középtályt a konténerek közt, végében. Az egyik leghátsó konténer ajtajában áll háttal.

Ha úgy egészitik ki ahogy remélem, nekem az elég. Nem zavarnak a mostani befejezések, ha van mellette olyan ami nekem tetszene.
Meg persze javitsák a logikai bakikat.

Nekem túlélte, legalábbis úgy emlékszem, mégsem volt ott egy alkalommal sem. Mondjuk lehet, hogy rosszul emlékszem, régen játszottam már a második résszel.

túlélte, és kb. minden küldetés után mentem a citadelbe, de nem találkoztam vele 😞
Meg lehet mondani. De engem jól megszívatott a játék. Legtöbbször jobb oldali válaszlehetõségek közül szinte mindíg a felsõ a paragon, alsó a renegát. Egy idõ után el sem olvastam már az alsót, csak a fölsõt, mert jó fej vagyok mindig.Csak hogy idõnként nem paragon/renegát válasz van, csak két válasz. Néhol észbe kaptam, de Kelly-nél nem. Alulra rakta a személyiség változtatás javaslatot, amit csak késõbb, fórumozáskor tudtam meg. A játék elém tett egy banán héjtat és én ráléptem.

Miért igazolna téged? A befejezés nagyon is úgy néz ki, hogy valószínûnek tartom én is, hogy lesz DLC, ami a vége után fog játszódni, ezt már korábban is leírtam. De szerintem nem fognak új befejezést beletenni, csak kiegészíteni fogják maximum pár dologgal.

HiPPoNaX
Citadel, menekulttabor. Nyilvan csak akkor lesz ott, ha tulelte az elozo reszt.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Megjegyzem az a 900ezer CSAK 24 óra alatt talált gazdára. Azóta már bõven 1 millió fölött jár az eladott példányok száma.

ti hol a picsában találkoztatok kelly-vel? 😮
Ja ezt elszúrtam. Nem is figyeltem, hogy van ilyen opció. 😞

Tudod mit? Majd kiderül. Ha BW csinál új véget DLC-ben akkor kurvára igazam volt, ha nem akkor örülj te.

Meg lehet neki mondani, hogy változtasson nevet, akkor túléli.

Értelmezed is, amit olvasol? Vagy csak úgy random válaszolsz dolgokat?

Bazzeg, akkor ezt elkurtam. Nálam kampó lett a csaj. Na majd legközelebb.

Mert nyilván már mind a 900ezren végigjátszoták és TERMÉSZETESEN mindenki az official formura megy és természetesen MINDENKI szavaz is....pfff ezt a baromságot.

Ez az, szerintem abszolút nem hagyta figyelmen kívül. Szerintem a befejezés nem abból a cgi videóból áll, ami az utolsó döntés után van.

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Próbálom ignorálni itt a "pozitív-trollkodásodat" , de képtelenség. Neked, mint fannak nem szúrja a szemed, hogy egy olyan trilógiában, ami tulajdonképpen attól lett zseniális, hogy úgy alakítottad a sztorit ahogy akartad, egy az összes választásodat figyelmen kívül hagyó endinget csináltak? SRSYL?

Amúgy nekem egyértelmûen az
egyesülés a preferált endingem, emiatt is kezdtem újra.. Viszont mivel örök kedvencem a deus ex, nem tudom figyelmen kívül hagyni mekkora ripoff a befejezés. =(((

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;