Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    ja hát őszintén mit vártak komolyan.Azt hitték hogy ez tetszeni fog mindenkinek?Persze minden játéknál van így hogy nem tetszik egyeseknek, egy így van de itt nem holmi alkalmi játékosokról van szó akik ezzel szórakoznak hanem a rajongók alatt vágták ki a fát.Meg is látszik hogy ennek a drew gyereknek köze nem volt a 3. részhez mert ha lett volna akkor nem ilyen sz*rt adnak ki.Jobb is hogy nem adta a nevét hozzá.Plusz itt az új 4. regény totál ugyanez a szisztéma az egész úgy el lett írva hogy tele van buktatókkal meg ellentmondásba van az első 3 könyvvel, ja biztos ez is csak véletlen.Egyszerűen arról van szó hogy nem tudták megcsinálni azt amit eredetileg akartak szerintem hogy a te döntéseiden múljon az egész.És inkább csináltak egy ilyen összecsapott befejezést amit sztem így hasra ütésből vki kitalált aztán jóvan, jó lesz ez is a sok hülye fogyatékos gamernek.
    Valószínűnek tartom hogy elmaradtak vele és kellett volna még idő hozzá hogy jó legyen csak a tetves ea meg sürgette őket,mert nem a multi meg hasonló hülyeségek miatt halasztották el év végéről márciusra.Az ea pénzt akart a bw nek meg mégis vhogy ki kellett adnia.Aztán ki kellett találni vmit mégiscsak.

Csak azt nem értem ha eleve triologiának szánták akkor már azelőtt hogy megjelent az első rész már kész kellett volna lennie a 2. meg 3. résznek legalábbis nagy vonalakban ugye hogy mi a vége.Nem pedig menet közbe kellett volna kitalálni hogy mi legyen a lezárása.