Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    őszintén szólva csak egyet tudok mondani.
    A kiadó van értünk és nem mi értük ezt kéne felfogniuk, majd egyszer megunja a játékostársadalom a sok lehúzást meg rókabőrt amit az ea művel aztán meg majd csodálkoznak hogy senki nem veszi meg a szar játékaikat.És egyre rosszabb lesz most komolyan eddig úgy volt hogy fordítanak játékokat amiket ők adtak ki most már ez se opció.Mert nem éri meg.... hát menjenek valahova.Persze lehet vele vagdalkozni hogy tanuljá angolul csak éppenséggel én magyar vagyok és a saját anyanyelvemen szeretek olvasni.Meg nem mindenki teheti meg hogy angolul tanuljon.Most meg már arra is rákényszerítenek hogy neted mindenképp legyen mert akkor nem használhatod,legközelebb mi lesz,óránként bezárja magát a játék hogy menjé egyé vagy pihentesd..stb.
    Ha mi játékosok nem lennénk a tetves ea már rég lehúzhatta volna a rolót belőlünk élnek nehogy már még nekik álljon feljebb!! Aztán csodálkoznak ha meg se veszi az ember csak le warezolja az egészet.Persze ez a magyar mentalitás hogy mé vegyem meg ha ingyé letölthetem ezt aláírom de én amit tehetek megveszem, amiről úgy gondolom hogy megéri.Ha nem megjelenéskor akkor meg akkor amikor lemegy az ára pár 1000 ft-ra.