22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    Én még nem láttam eddig, de nagyon jó írás. Respect. Én bízom bennük. Korábban mindig halgattak a rajongókra. Remélem orvosolják ezt a "befejezés" rémálmot, és idővel csak egy rossz emlék lesz ez a lángolás és felháborodás.
  • Fenrir
    Küldetem pár embernek originen friend requestet. Egy gold-os privát buliban én is benne lennék.
  • orichalcos
    Hivatalos közlemény:

http://blog.bioware.com/2012/03/21/4108/

Eszerint őszintén meglepődtek a negatív fogadtatáson és csak most kezdenek hozzá bármihez. Ennyit az előre tervezett indoctrination elméletről.
  • Bhalage
    nekem semmi bajom nincs az EAval, alapvetoen leszarom h EA, a jatekokat amiket kiadnak, ha olyan megveszem es jol szorakozom :D ahogy az ME3 eseteben is igy van ez :D viva bw
  • ratgab
    Újabb jó példa a felesleges fordítási kísérletekre. Az ilyeneket is simán indoctrinationnek (Shephardot indoktránálták) hagynám, vagy csak simán indoktrinációnak fordítanám. De súlykolásnak fordítani? Szörnyű!!!!!
  • mzoli7
    Meg nem jelent ME zenék: link Sry ha volt már.
  • Bhalage
    nem probaltam meg, de le kell tolteni , nekem legalabbis vmi letoltesi gomb van, amit meg soha nem nyomtam meg :D
  • Renjike
    Nekem origines a játék , gyűjtői , de originen nem tudom megnyitni a zene részleget (soundtrack) , valami tipp??
  • Prince23
    Mass Effect 1-ben így nevezik. sztem jól hangzik, mint az a hosszú, amit írtál. az túl szakszerű.
  • sanya200
    őszintén szólva csak egyet tudok mondani.
    A kiadó van értünk és nem mi értük ezt kéne felfogniuk, majd egyszer megunja a játékostársadalom a sok lehúzást meg rókabőrt amit az ea művel aztán meg majd csodálkoznak hogy senki nem veszi meg a szar játékaikat.És egyre rosszabb lesz most komolyan eddig úgy volt hogy fordítanak játékokat amiket ők adtak ki most már ez se opció.Mert nem éri meg.... hát menjenek valahova.Persze lehet vele vagdalkozni hogy tanuljá angolul csak éppenséggel én magyar vagyok és a saját anyanyelvemen szeretek olvasni.Meg nem mindenki teheti meg hogy angolul tanuljon.Most meg már arra is rákényszerítenek hogy neted mindenképp legyen mert akkor nem használhatod,legközelebb mi lesz,óránként bezárja magát a játék hogy menjé egyé vagy pihentesd..stb.
    Ha mi játékosok nem lennénk a tetves ea már rég lehúzhatta volna a rolót belőlünk élnek nehogy már még nekik álljon feljebb!! Aztán csodálkoznak ha meg se veszi az ember csak le warezolja az egészet.Persze ez a magyar mentalitás hogy mé vegyem meg ha ingyé letölthetem ezt aláírom de én amit tehetek megveszem, amiről úgy gondolom hogy megéri.Ha nem megjelenéskor akkor meg akkor amikor lemegy az ára pár 1000 ft-ra.
  • Negritis
    szerintem nem csak te :D legalábbis nekem se megy, viszont már hozzászoktam
  • Fpocok
    Neee... neee... légyszi ne. Súlykolás? WTF? nevezzök indoctrinációnak pls :D

Amúgy engem kurvára zavar, hogy nem tudok multiban action bart állítani bal felül. Vagy én csinálok valamit rosszul?
  • Hotomi
    Opsz akkor bocsánat.
  • MerlinW
    Te vagy a 20. aki belinkelte:)
  • Hotomi
    Egy érdekes videó Shepard sulykolásáról. Elégé elgondolkoztató.
  • MerlinW
    Persze, Magyarországon ez a jellemző, viszont nyugaton nem. Ausztria, Németország, USA-ban pl nem te könyörögsz, hogy vezessék már be az internetet, mert "szeretnél" fizetni érte, hanem ők kopogtatnak az ajtódon, hogy légyszi használd a szolgáltatásukat. Itthon szinte mindenki rosszul csinálja. Ahogy semmi másnak, ennek sincs itthon kultúrája. Mi csak a hülyeséget vesszük át a nyugattól, az értelmes dolgokat nem...
  • Hoz_Hun
    Hát ez attól függ a bírónak tetszett-e a ME3 vége vagy sem (vagy a gyerekének). :)
  • MerlinW
    Ezért nem lehet perelni egyik céget sem. Nem sértettek törvényt. Szar az üzletpolitika? Az. Viszont senkit sem köteleznek semmire. D1 DLC is opcionális. Ha nem tetszik nem kel megvenni. Ha az elégedetleneknek kiadnak egy alter ending DLC-t, azt sem kell megvenni/használni aki nem akarja, akinek megfelel a jelenlegi állapot. Ha BW szeretne csinálni egyet, hát csináljon. Ezzel vagy sikerül megnyugtatni a népet, vagy nem. Ő megpróbálta.

Csak azért ilyen nagy a felhördülés, mert BW-nek neve van. Ezt most elszabták, előfordul. Érdekes módon, más játékok - amik 10x jobban megérdemelnék a felháborodást - nem kapnak ekkora hangot. Ez van. BW nem tett semmi rosszat, csak összecsapott egy játékot/túlértékelte a közönséget. Ahogy írtam volt, ettől csak a pillanatnyi helyzete sz*r, egy év múlva senki sem fog rá ennyire szigorúan emlékezni és a ME játékosok 90%-a meg fogja venni a következő részt is.
  • Bullitt
    Volt már?

"Building on their research, Exec Producer Casey Hudson and the team are hard at work on a number of game content initiatives that will help answer the questions, providing more clarity for those seeking further closure to their journey. You’ll hear more on this in April."

BW alapító blogposztja.
  • Darun
    Nagyon beteg! :D Csak a felét értettem, de az a fele ütött :D
  • xblades
    Hu mennyien vannak akik a kis emberekből élnek és mégis sz.rnak rájuk nagy ívben, és nem csak a politikai elitre gondolok.
    Mi tartjuk fent őket ők meg azt hiszik hogy pont ők azok akik nekünk adják a fizetést, terméket stb.
    És ez rájuk is ugyan úgy igaz. Lásd élő példa a nagy király kiadó sajnos még élő vezére.
  • Sir Quno Jedi
    nomeg aki ilyesmiért pereskedik, az eleve elmebeteg... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    köszi, ha leszek felveszlek baraatlistaara
  • PiszkosFred
    Oke, es mi van, ha valami egyszeri biro hajlando targyalni az ugyet, es ne adj'sten a jatekosnak ad igazat, mondvan, nem azt kapta a penzeert, amit igertek? Onnantol vege a dalnak, es alapjaiban valtozik meg minden.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem szingliben nem1x kitört az ablaka, me szeretem nyúzni :D
  • Darun
    Nálam mindig van egy hely :D Ha nincs, kidobok valami nOOb-ot.
  • koschwarz
    épp kérdezni/mondani akartam, hogy multiban ilyet még nem láttam (mármint hogy szét lehetne lőni az atlas pilótafülkéjét)...
  • Hoz_Hun
    Singlében nem tudom, nekem csak multiban van sentinelem. :)
  • RAMyMamy
  • MerlinW
    Ez úgy megy, hogy mi elégedetlenkedünk, BW kapálódzik, EA haragszik BW-re, BW kirúg pár embert, EA követeli a pénzét, BW mégjobban kapálódzik, csinál valamit amivel megnyugtat minket és a sajtót, ezzel EA-t is, majd jönnek a fizetős DLC-k, amivel kifizeti az EA-t. Magyarul rajtunk veszekednek, hiszen mindkét cég azt akarja, hogy nekünk jó legyen. Hiszen, ha nekünk jó, az jó nekik is. Mármint a pénztárcájuknak.
  • Hoz_Hun
    Lőd ki a pilótát. Először persze a pilótafülke ablakát kell kilőni. Multiban nem működik, csak singleben.
  • Sir Quno Jedi
    Akartok velem délután/este multizni ME3-ban??? Mert gondolkodom rajta, hogy beszállok én is valakikhez. Abszolúte kezdő vagyok, még multiba karakterem sincs. :D

Nyilván ugyanez az origin nevem is, mint itt a nickem.
  • Mimasz
    Skacok felvehetnétek originen, úgy kipróbálnék egy Goldot... :D Eddig csak random Bronz és Silver meccseket toltam... :D
  • Fenrir
    Jaaa, olyanom még nincs :)
  • PiszkosFred
    Ebben bizok en is, de felek, hogy goliat harcol daviddal.
  • PiszkosFred
    Persze. Ha a jatekosok elkezdik oket cseszegetni, ezzel fognak visszavagni. Nagy kaosz lesz itt, mert ahogy mindig, most is lesznek olyan gamerek, akik szimpatia alapjan keresztbe fognak tenni a masik kiadonak is, csak azert is. A vegen vagy igy, vagy ugy, mi, a jatekosok fogjuk megszopni.
  • JethroHUN
    Widow-val kell lőni a szélvédőjét, az majd egyszer kitörik és akkor kilőheted a pilótát.
  • MerlinW
    "azt rajtunk, jatekosokon fogjak "leverni"."

Amíg belőlünk élnek, nem vernek rajtunk le semmit. Ne hülyéskedj, mi vagyunk a kenyerük, nélkülünk roló van... Az a dolguk, hogy kinyalják a se**ünket.
  • sanya200
    Hát ja de ennek is vannak szenvedő alanyai.Pl ott van haverom megvette tetszik neki..stb de multizni az életbe nem fog mert egyrészt ideje sincs sok,másrészt meg csak nagyon casual játékos,jó oké ez egy személy de neked is szarul esne sztem ha az ő helyébe lennél.Meg multihoz kötni a single-t hülyeség sztem meg csak kitolás.Jó persze nem a kiadó tehet róla hogy ebben a sz*ros országban van olyan ahol még net sincs akkor meg b*szhatja az ember.
  • PiszkosFred
    Mielott barki is... ruhellem az EA-t, mocskos egy banda. Mindig is az volt. De ha oket tamadja barki is, velt vagy valos okok miatt, azt rajtunk, jatekosokon fogjak "leverni". Pont eleget szopatnak mindenkit, hianyzik az, hogy mondvacsinalt okokkal, 15 perces hirnevet akaro, egyebkent sose volt - de magat annak kiado - "gamer" idiota pereljen mindenkit, aki el es mozog, mert meg akarja lovagolni egy nepszeru jatek koruli balhes befejezest?