Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Mellesleg meg nem védem, hanem nekem tetszett, és a saját álláspontomat képviselem. Ennyirõl van szó. Vagy akkor senki más véleményéhez nem szabad hozzászólni? Akkor mi értelme az egész fórumnak? Vagy csak azok írkálhatnak nyugodtan, akiknek valami nem tetszik?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondjuk a mostani végigjátszásomban már alapba fel van írva a falra 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igen sajnáltam. De azt hallottam ez is történthet máshogy is, attól függõen mi volt az ME2-ben. Meg ME3-ban hogy viselkedünk.
Ha valakinél ez máshogy volt írja már le.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nézted a szavazást a hivatalos oldalon? Tekints rá légyszíves aztán magyaráz mennyire elégedett mindenki..... pfff
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
az elsõ részben kis aranyos, kicsit naiv volt, a másodikban mivel nem volt csapattag, kevés szerepet kapott, a shadow broker dlc se volt valami nagy szám, de mikor megölték azt a yahg genyót, utána egybõl lesmárolta shepit. az tetszett. a 3-ban sem sokat változott a személyisége szerintem, csak kicsit sötétebb lett a sminkje, hogy keményebbnek tûnjön. <#idiota>#idiota> kb. elválaszthatatlanok voltak a shepimmel. <#rinya>#rinya>
Én is kiváncsi vagyok rá.
Ez a legenyseg mar csak ilyen "sokszinu". Probaltad meghoditani Traynort ferfi Sheppel? 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Egy gy?r? mind fölött\"
csak angolul,de baromi jó ahogy ezt kitalálták
She was stationed on the planet where Joker's family lives (Tiptree). When the Reapers hit their farm, she was caught unprepared (didn't have her gun on her). She and Joker's sister Hillary escaped, but had no way of contacting reinforcements to get rescued. So, they snuck back to the farm, only to find all the people were imprisoned. Hillary set them free while the asari grabbed her gear, but the people were already indoctrinated. They screamed and attacked, but then they escaped again (with Hillary breaking her leg). While they were hiding, Hillary kept whimpering, so the asari killed her so the indoctrinated humans wouldn't find their location.
II
She spent several days with Hillary. They probably had a bit of a rapport going. Hillary would would be worried sick about the family that she knows is on the farm and the brother who's personal pilot to the famous Commander Shepard and doing who knows what. I wouldn't be surprised if the Asari get to know Hillary pretty well, and lots of trivia about her family members.
And how could you not mention you brother is best friends with Commander Shepard? And I bet he's famous enough at this point that the Asari knows who he is. So she stages this rescue mission, and it goes bad, and she kills the family. And then, to save herself, probably thinking it won't even buy her that much more time anyway, she kills Hillary.
By some miracle, she's rescued, and she ends up back on the Citadel. But, she knows who she's killed. And she can't take it. She wants out. She knows. And every time Shepard walks through the lobby she *knows.* And every time we pause over her or her doctor's shoulder, listening to this story we think is totally unrelated to us, she's panicking inside. "Does Shepard know? Does Shepard know I know he knows!?" And she keeps pleading for the gun nobody will let her have.
And then, one day, an orderly gives her a package.
"Special Spectre Authorization"
A gun. Straight from Commander Shepard.
To most of us, hitting X on that report was just "paperwork."
But to her, we might've basically been threatening her to do what she'd been threatening to do to herself.
Az ME 3 fordításnál Blasto csapatában lévõk ellenõrizzék a fórum megfelelõ topikját, kezdõdik a munka! "
<#hamm>#hamm>
A halál csupán a kezdet...
amúgy meg nincs azzal semmi gond, ha sírsz rajta. az a jó, ha az embert meg tudja hatni egy ilyen játék, mert a megható jelzõt teljes joggal ráaggathatjuk.
a max payne is eléggé ilyen.
One more story
Ha kicsit is beszélt volna a karakterrel akkor kiderült volna, hogy Cortez meleg.
Most akkor miért várjuk el, hogy mindenki megértse, hogy a vége miért lett olyan, amilyen.
http://social.bioware.com/633606/polls/28989
One more story
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én még azt is megértem, hogy meghal(ha)t a végén shepard, feláldozta magát a többi faj és az emberiség érdekében. nekem a zöld vége lett, vagy 10 percig tuti bõgtem rajta. de a végén az a normandy-s/jokeres rész, meg a stargazeres elbaszta az egészet számomra. illetve nem is az, hogy elbaszta, hanem érthetetlenné tette. ez az álmodós-elmélet, és az n7 páncélos, pár másodperces videó meg végképp. rohadtul nem vagyok most képben és az agyamra megy. 😄
még ami nagyon emlékezetes volt számomra, az a quarianok és gethek kibékítése volt, amikor legion feláldozta magát. egyszerûen gyönyörû volt, azt is megsirattam :')
Hogy mi a gond?
Van 3 döntésünk, ez teljesen jó. Tetszettek a választási, lehetõségek. Gondban is voltam melyiket válasszam. DE! A Mass Effect történet középpontjában, a galaxis sorsa, megmentése van. Ez mióta változott a Reaperek sorává?
Nekem ezért volt egy kicsit csalódás. Ha egy kicsit jobban megerõltették volna magukat, mindjárt nem lenne tele a forum elégtelen emberekkel.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha pl meghalt Garrus vagy Tali? Vagy sorolhatnám akármelyiküket.
Amúgy szerintem a végén az avatár a kisgyerek képében telitalálat volt, ez volt a tökéletes kerete a harmadik részben, hiszen Shepard õt látja elõször és utoljára is. Amúgy azt hiányoltam, hogy a halálakor flashback szerûen nem villannak fel képek momentumokról, társakról, stb. Azzal tette volna fel az i-re a pontot.