Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #13062 Ja pont ezaz van 4 ember jó esetben az minimum 8 rakétát jelent egy meccs alatt én is csak akkor használom ha muszáj mert nem mindig kap az ember ugye.De könyörgöm mikor 2 geth pyme van egymás mellett akkor mér a szaros pisztollyal kell lőni??
egy rakéta aztán mindkettő fekszik ennyi de ezek meg csak lődöznek össze vissza mintha több xp-t kapna érte ha nem rakétával szedi le. ami szem hülyeség mert 1000 xp felett van ha rakétázod is sztem totál ugyanannyi mindegy mivel lövöd ki.De vagy fosnak használni mert fél hogy elfogy vagy szimplán hülyék.A végén meg lehet taktikázni az extractionnál nem feltétlen kell a körben maradni jó kicsit gyorsabban telik de ha tehetem azt csinálom hogy megpróbálok az ellen mögé kerülni aztán így hátulról szép sorjába leszedegetni őket.Vagy pl bensheenél lehet eljátszani hogy elfutsz előle és elcsalod a csapattól amíg téged üldöz annyival kevesebb marad a többinek.Aztán a végére szépen vissza lehet rohanni.Persze megvan az esélye hogy belefutsz valami ellenfélbe de nem mindenhonnan jönnek amerről nem jönnek arra el lehet csalni pár ellenfelet.Mert az a 2 perc nagyon húzós még silveren is.Főleg úgy hogy rakétákat ugye basznak használni.Ha meg elhullik a csapat te meg maradsz egyedül még mindig jobb mert legalább a meccs nem lett failed mégha egyedül is érsz be.