22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• MerlinW
    Le kell szedni a barriert és a shield-et rőla, majd headshot-okkal kikaparni a pilótát. Az atlas általában 15-20%-os állapotban lesz mire sikerül:) A sabotage skill meggyorsítja az eljárást, illetve a társakat érdemes leszakítani róla, mert szétlövik mire te sikerrel járnál:)
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm nekem szingliben sentinelem volt most és én simán találtam olyan jó kis assault rifle-t, ami hatékony és AMELLETT is 200%-os a visszatöltésem. Azé hatékonyabb, mint az smg-k és gyorsabb, mint a pisztolyok, nagyobb az átütő ereje páncéltörő moddal is és jobb a zoomja optikával.
  • sanya200
    ja azt kegyetlenül utálom főleg getheknél a rakétás tökmindegy ha fedezékbe megyek is eltalál.Meg néha a benshee gondolt egyet és átteleportál a falon közvetlen mellém, nagyon örültem neki.
  • PiszkosFred
    Tudod mi lesz a kovetkezmeny?

- A jatekok 80%-os vegigjatszassal fognak kijonni
    - A finale elott valaszthatsz, melyik DLC-t veszed meg, melyik finale felel meg az izlesednek, mielott ujra bepereled a kiadot.
    - Es hogy a warez ki legyen szoritva, mindezt csak online tudod majd befejezni - ahogy most is konnyebb a 4000 EMS-t elerni multival a "tokeletes" vegjatekhoz, mint minden dontest egy lista alapjan maximalizalni.

Es nem csak egy kiadorol van szo. Aki szeretei a BW-t, be fogja perelni a Blizzardot, bosszubol, vagy lesz "aki csak azert is megmutatja a vilagnak", es beperel minden kiadot, mint anno Jack Thompson. Tenyleg ez kell a gamereknek?
  • Darun
    Most bontottam ki a Victory Pack-ot. M-13 Raptor volt benne :D
  • Darun
    A multi tényleg szörnyen bugos. A Banshee pl simán átlő a falon ami lássuk be, elég kellemetlen, viszont ha az ellenfélnek kilóg a feje a fedezékből, az idők végezetéig lőheted, akkor sem sebződik, mert úgy veszi mintha fedezékben lenne. Apró, de bosszantó hibák.
  • Fenrir
    Érdekes, többször is lőttem már rá a pilótára, de őt még sohasem tudtam kilőni.
  • MerlinW
    Sabotage. Vagy ügyesen kilövöd a pilótát sniper-el.
  • Darun
    Viszont amellett nem tudok elmenni szó nélkül hogy egy ilyen játékban a semmiből teleportálódik elém a járókelő! Azért egy ME3-tól többet vártam volna ebből a szempontból.
  • Fenrir
    Atlas-t mivel lehet hack-elni? Van egy ilyen achievement is.
  • sanya200
    ja én is a medigellel szívok mingid sose azt ad amit kéne.rakétából is jó ha van 5.De 3at el tudok lőni egy meccsen, kaptam rá cuccot ami megnöveli xD
  • sanya200
    Ja xd van hogy én is mellélőttem lol bensheenél neccesebb mert ugye elég vékony is nem úgy mint az atlas meg teleportálgat is.Amúgy volt olyan bugom hogy az atlason egyszerűen csak keresztűlment a rakéta aztán elszállt a semmibe xd.
    De most az előbb pl kicsit bugos volt a multi.
    -1 töltényem nem tudom hogy lehetett xDDDD
  • koschwarz
    egyébként rakétából is mindig sok van nekem (8-10). meg thermal packból is (több mint 50). egyedül medigélt alig kapok, szinte soha, külön örülök, amikor kapok:D.
    a spec ops survival packot is ad, de azt azért elhasználom mindig.

szóval ez a tök random ad valamit, ez elég kiszámíthatatlanul szélsőséges eredményeket tud szülni.

• sanya200
    hát ebbe meg igazad van és ez főleg pont az ea-ra igaz, ennél pénzsóvárabb kiadót én nem láttam még.Lassan egy patchért is fizetni kell.Rókabőrből él a kiadó fele kb a nfs már évek óta szar, őszintén szólva nekem a most wanted óta egy se tetszett.Meg az ilyen sims meg..stb.Amúgy meg a bw is a bögyömben volt kicsit már a da2 miatt mert közel se lett olyan jó mint az origin szerintem.Most meg a kedvenc játékomat vágják haza pfff.Komolyan én szoktam warezolni de ezt pl a me3-at ce-ben vettem meg és le se szedtem a warez verziót.Megvártam még szépen megjött.
  • koschwarz
    kedvencem volt, amikor lövéskor a csapattársam beugrott elém, és a rakéta SEMMIT nem ért, "elpazaroltam". barátilag felfogta a lövésem :D
  • Hoz_Hun
    Pedig a rakéta kulcsfontoságú. A másik ezzel kapcsoltabna az amikor ellőnek a célpont mellett a semmibe. MINDIG a földre kell célozni!!
  • sanya200
    Ja pont ezaz van 4 ember jó esetben az minimum 8 rakétát jelent egy meccs alatt én is csak akkor használom ha muszáj mert nem mindig kap az ember ugye.De könyörgöm mikor 2 geth pyme van egymás mellett akkor mér a szaros pisztollyal kell lőni??
    egy rakéta aztán mindkettő fekszik ennyi de ezek meg csak lődöznek össze vissza mintha több xp-t kapna érte ha nem rakétával szedi le. ami szem hülyeség mert 1000 xp felett van ha rakétázod is sztem totál ugyanannyi mindegy mivel lövöd ki.De vagy fosnak használni mert fél hogy elfogy vagy szimplán hülyék.A végén meg lehet taktikázni az extractionnál nem feltétlen kell a körben maradni jó kicsit gyorsabban telik de ha tehetem azt csinálom hogy megpróbálok az ellen mögé kerülni aztán így hátulról szép sorjába leszedegetni őket.Vagy pl bensheenél lehet eljátszani hogy elfutsz előle és elcsalod a csapattól amíg téged üldöz annyival kevesebb marad a többinek.Aztán a végére szépen vissza lehet rohanni.Persze megvan az esélye hogy belefutsz valami ellenfélbe de nem mindenhonnan jönnek amerről nem jönnek arra el lehet csalni pár ellenfelet.Mert az a 2 perc nagyon húzós még silveren is.Főleg úgy hogy rakétákat ugye basznak használni.Ha meg elhullik a csapat te meg maradsz egyedül még mindig jobb mert legalább a meccs nem lett failed mégha egyedül is érsz be.
  • xblades
    De sajnálatos az a tendencia hogy 'nagyon' beleszólnak a kiadók egy-egy játék történetébe, határ idejébe és szerkezetébe. Emiatt látunk már sok "rossz" játékot, rossz történet levezetésűt bugokkal telit és szétszabdaltat

És a legrosszabb hogy elvileg AAA játékoknál is előfordul ilyen.
  • Hoz_Hun
    A művészi szabadsággal kapcsolatban teljesen igaz. Az összes többi az, ami meghatározza mit is döntenek végül. A Mass Effect fejős tehén. Hosszabb távon valószínűleg megéri engedni egy DLC-nek. Főleg ha ez kihathat más termékeikre is (beleértve az egyéb játékaikat). Ne felejtsük el a járuláékos tartalmakat sem, úgy mint könyvek, képregények, pólók, zene CD-k, Artbook-ok, stb még 1000 másik dolog, ami jelentős pénzbefolyást eredményez. Ezt kell mérlegelniük. Úgyan is pont a hardcore fanok ezeknek a termékeknek a fő fogyasztói. Majd a marketingeseik kiszámolják.
  • koschwarz
    a demóban a kedvencem volt a turian sentinel :D
  • mzoli7
    Azt gondolom a Operation: Goliath-ért kaptad
  • xblades
    Ez azért szívás azoknak akik nem importálnak mert a régi társak küldetésein kívül még a béke se lehetséges.

"Udina is the Councilor"

Ez viszont mindenképpen így van.
  • koschwarz
    én úgy játszottam a vanguard-dal, hogy főleg tömegre ható sebzéseket erősítettem a novában is (hatósugár) meg a bioticcharge-ban is (több ellenfél eltalálása. jött a tömeg, belemegyek, nova, majd pucolok onnan (combat roll nagyon ott van, ha ügyes az ember, egyszerűen nem tudnak eltalálni, simán futni viszont szívás lehet), a "maradék" sebzést meg a csapat általában elintézte.

egyébként valóban az az egyik legnagyobb baj, amit írtatok is: számomra annyira magától értetődő, hogy ha jön egy boss, akkor rakétavető (szerencsére valami boost-tal 3 lehet nálam egyszerre). ráadásul nem is csak a bosst öli, mellette becsúszik még vagy 2-3 kill.

annyira rühellem, amikor a 10 körben pl. hackelni kell, vagy esetleg bossokat kell célszemélyként kiiktatni és ketyeg az idő, én már elküldtem minden rakétámat korábban, és SENKI nem venné elő a rakétát, mintha spórolni kéne, és csak az lesz az eredménye, hogy magunkra húzunk egy rahedli ellenséget. onnantól kész is a kör, mission failed.
  • Hoz_Hun
    Sajna ez az igazság. Egyébként sokszor nem direkt ugrik be a vanguard a tömegbe. Van hogy ahonnan ő látja nincs más ellenfél...csak aztán a sarok mőgöt. :). Illetve volt olyan hogy véletlenül elugrottam a mellett, akit támadni akartam és hát pont ott voltak nyolcan.
  • Hoz_Hun
    Legtutibb multis karter recept: Turian Sentinel
    kimaxolt overload (mindig kiválasztani ahol +1 közelben lévőt is sebezzen), kimaxolt Warp, adni a Fitness-re, tolni a Turian Veteran damaget. Csak egy SMG vagy egy pisztoly (amelyikből erősebb van) 200% cooldown, tehát folyamatos overload. Én második helyezettnél rosszab még sosem voltam vele. Getheknél a pontszám kb kétszeres lesz mint a többi ellenfélnél. Egyszerűen mindent visz. Reapereknél a pajzsosaknál overload aztán warp. Tech Armor-t, tulajdon képpen nem is használom.
  • MerlinW
    Itt a lényeg:

"De a kérdések között felmerült az is, hogy mi a helyzet a “művészi szabadsággal”? Értelmezhető-e ez a fogalom egy videójátékra? És ha igen, akkor az alkotó kényszeríthető-e arra, hogy változtasson az általa elmondott történeten a rajongók nyomására?"

A válasz pedig: nem. Ha nem tetszik nem kell vele játszani. Ha a vége nem tetszik, nem kell játszani a következő résszel.

- Egyrészt, az elégedetlenkedők nagy része úgyis megveszi a köv. részt.
    - Másrészt, az elégedetlenkedők egy része warezol
    - Harmadrészt, BW túl fogja élni ha 100 ezerrel kevesebben veszik meg a következő részt. Nem fog jól esni nekik, de túlélik. Haszonnal. Egyébként nem fogják ennyivel kevesebben venni.

Az egyedüli problémája a BW/EA-nak az ebből a perpatvarból származó presztízsveszteség. Ez egy játék. Ilyen lett, ez van. Mozi után sem tüntetünk a stúdió előtt, hogy csinálják másképp...
  • Fpocok
    Ti is kaptatok multiban valami ingyen pakkot?
  • Fpocok
    Sry a nagybetükért. Most így mindenki látja... tatyi meg lusta kirakni banner alá, ezért csináltam :D
    Félre is raktam 1600 pontot a nehezebb időkre.
  • xblades
    Valószínűleg ők sem tudják ezeket a dolgokat még pontosan hisz ez a vége csak év végén alakult ki, ezért valószínű (reméljük) majd egy Dlc formában adják ki.

De az hogy miért nem ő "aktiválta" magát, egyértelmű hogy nincs az egész Citadell-ára befolyása és a Keepers faj volt az ő amolyan külső egysége amit ugye a Prothean tudósok leválasztottak róla.
  • Anthrax
    Pont így baszta el egy célpont kilővős wavet vanguard, bevitte a célpontot fal mögé és ott játszadozott vele, megölni nem tudta idő lejárt 4ből 3an nem tudtuk lőni
  • MerlinW
    Nem hiszem, de miután az unlocker csak egy exe, cserélgetheted őket.
  • Darun
    Még nem játszottunk sztem együtt, ezért nem neked/rólad írom hanem a többi vanguardról akivel összekeveredtem. Előszeretettel másznak be azokra a helykre ahol az ellenfél spawnol, aztán csodálkoznak hogy amikor 2 Brute meg egy Banshee bedarálja őket, nem megy senki feltámasztani őket. Volt már olyan nem egyszer hogy elindultam értük, aztán megláttam hogy mi a szösz veszi körül a hullájukat, és ha túléltem a felfedezést akkor inkább módszeresen elkezdtem leszedegetni őket.

Viszont pont ezért van hogy sok múlik a csapaton, nagyon fontos az összeszokás, különben káosz van meg anyázás, aztán meg missin failed.
  • Hoz_Hun
    Szerintem ez kisebb betükkel is el tudtuk volna olvasni. :/
  • Arilian
    Majd ha megcsinálják a végét veszek pontokat....
  • MerlinW
    "Mindenesetre – bár nekem se jött be a játék vége – ezt a balhét kicsit túllihegettnek tartom, illetve kezdek örülni, hogy még nem volt web, amikor a Monkey Island 2 megjelent."

Ez tetszett:D
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha használom a dlc unlockert, attól még tudok multizni?
  • Fpocok
    [brutálnagy]Akit értedek, féláron vehet bioware pontokat originen. Még pár napig. Így 5 euró volt az ashes DLC. Csak szóltam.
  • sanya200
    nagy része az a baj amúgy se segít fel ha publikon játszasz mennek mindenfele csak arra nem amerre kéne .
  • Darun
    Persze, mert a vanguard lényege pont az hogy mozogjon. Ő nem állhat le kempelni. Az engineer még esetleg, bár nekem abból csak a humánok vannak meg, pedig szeretném már kipróbálni a Turet-et. Az engi/snpier combat drone-al viszont nem olyan rossz. A soldier meg nálam középút, neki scope-os assaultrifle-t adok.
  • Hoz_Hun
    Vanguardot élveztem. Föleg eleinte, volt sok sikerélmény. Aztán Silveren, meg magasabb fokozaton megtanultam hol a helyem. Azt most meg sem említem, hogy a medigel készeletem nagy részét felemésztette, mert a kutya se húzot fel.
    Eleinte én is shotit használtam. A társak "szeretete" megtanította, hogy jobb az assult rifle, és meg kell gondolni hova, meg mikor rohamozok.