Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• yesname #12879
    Tegnap fejeztem be a játékot és nem igazán értem a nagy felháborodást. Oké vannak kisebb, nagyobb lyukak a történetben és ligkai bakik, de miben nincsenek? Nem is figyeltem ezekre, inkább csak olvastam róluk, hogy ez+az és jé valóban. De jót szórakoztam a játékkal.
    Ahova az egész történet vezetett szerintem fordulatos, megdöbbentő. Egy szóval fenomenális. Történetesen, hogy a reaperek miért jöttek létre és miért is vannak, tulajdonképpen jót tesznek.
    Az is túlzónak tartom, hogy cselekedeteink nem befolyásolták a végkimenetelt, mert nagyon is hatott rá. Ami zavar benne, hogy tulajdonképpen ugyanazt látjuk mindegyiknél, csak más narrációval. Szóval ennél sokkal különbözőbben kellett volna az egyes befejezéseket megalkotni.
    Amibe az EA belenyúl az előbb-utóbb szarrá válik és sajna a Bioware is elindult az úton (DA2 is ugye).
    Itt is látható az EA hajtása, az elkapkodott kiadás: sokszor hiányzó textúrák az átvezetőkben, ide-oda belogó lábak, kezek, néhol befejezetlennek tűnő animációk, hirtelen eltűnő-megjelenő, megugró alakok és hasonlók.
    Mondom ezt attól függetlenül, hogy személy szerint történetileg és egyéb szempontból nincs bajom a játékkal.
    Ami legjobban a szemem szórja az a 1 day DLC. Na ez a pofátlanság teteje. Főleg, hogy ez a DLC ugyan történetileg nem ad hozzá, viszont információban rengeteget... Fontos információkat az egész hátteréről, múltjáról.