Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    a krogan jó karakter, sok életerővel, csak egy baja van: a legtöbb (alacsonyabb) fedezékben is simán eltalálják (egyszerűen túlságosan kilóg), és nem tud vetődni sem (nincs combat roll ennél a karakternél), ami pedig sokszor alap, hogy életben maradj, tehát hogy gyorsan fedezékbe vetődj.

a meelee támadása nagyon erős tud lenni, főleg ha arra tápolod alapból is, meg ha beindul a rage, akkor extrém módon egy ütés pl. egy centurion, de én sokszor szívtam azzal, hogy megindítottam a heavy meelee-t, aztán mégsem találtam el a célpontot, és míg visszatápászkodtam az ütésből, addig legyaktak.

de egy krogan-nel, ha nem akarod a carnage-t (soldier) vagy a concussive shot (sentinel) powereket fejleszteni, csak a gránátokat, akkor nem kell törődni a power cooldown-nal, és akár egy shotit és egy assault fegyvert is tudsz magaddal cipelni, nem számít a súly.

az adepten kívül minden kasztot kipróbáltam már, maxra fejlesztve, és nagyon bírom, hogy fajonként és kasztonként is mennyi módon lehet a játék stílusodhoz alakítani az aktuális karaktert. szerintem ezt nagyon jól kifundálták a bioware-nél.