Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Mivel nem értettem, számomra nem lehetett logikátlan :P

A kettő DLC-ivel nem játszottam, de nem zárhatjuk ki hogy a 3. részhez adnak ki olyan DLC-t ami magyarázatot ad azokra a dolgokra amikről a vita folyik. A Plot Hole-ok nagy részét egyébként így is megértettem, de nem tudom elképzelni egy Bioware kaliberű csapatról hogy ilyen amatőr hibákat vétsenek.

Most olvastam a GS cikket a játékról. A 96%-os értékelést inkább nem kommentálom. A cikk írója hibának hozta fel az LA Noirhoz képest gyenge mimikát. Nekem abszolút megfelelt amit kaptam, egy karakter viselkedésénél sem éreztem hogy hiteltelen lenne, igaz hogy nem értettem meg mindent a szövegükből és elég sok apró dolog ki is maradt. (pl az ilyen Conrados jelenetek, románc, stb). Elsőre elég gyér teljesítményt nyújtottam a játékban de ezt nem fogom a készítőkre kenni. A zene tényleg jó lett, viszont engem sokkal jobban zavar (ami a cikkből kimaradt) a fedezék rendszer "egyszerűsítése". Nekem a 2 volt az első ilyen játék, a GoW-al technikai okok miatt nem tudtam játszani (nem hajlandó elindulni Win7 alatt). Baromira zavaró mikor tucatszor azért halok meg, mert fedezékbe ugrok amikor nem kéne, amikor viszont kellene, akkor meg az istennek nem akar. Érdekes hogy a cikkben az Ending "problémát" meg sem említik.