22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SZEG007
    amugy van már egy 40 oldalas topic bioware forumon ha érdekel.
  • SZEG007
    én egy hete várok hogy az elvesztett cuccaimat viszakapjam, de bug a demo ota benne van a játékba. Mult hét pénteken kiadtak valami fixet, de az ujabb anomáliákat idézett elö, amitöl meccs után elveszik az összes kredited, szinted és nem tudsz fejlödni...
  • koschwarz
    te most a battlefield 3-ról beszélsz? mert én ilyeneket a most már nagyon nagyon sok órányi multi után sem tapasztaltam.
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy érdekes, a Game Guide-ban úgy írják (a paragon döntést: kék), hogy "become a Reaper". Tehát Shepard Reaperré változik, nem pedig meghal. A Destroy-nál meg konkrétan leírják "Shepard lives".
  • Negritis
    az origin nevem hol tudom kiírni?

amúgy nekem semmi gond a multival, 1-2 anomáliát eltekintve ami a silveren egymás melletti 3 banshee + 2 ravager és hasonlók :D

valamint a full hp lvl15 krogan 1 headshottal hal vs bronze trooper :D
  • SZEG007
    nem érdemes multizni, mert ha a játék éppen nem a karaktereidet szippantja fel akkor a credited nyulja le, mert bughalmaz fostalicska az egész.
  • MerlinW
    Értelemszerűen a legdrágábbat.
  • Negritis
    elején veteran, míg nincs meg a szükséges uncummon cucc mennyiség
    után a fix rare miatt spectre
  • Hoz_Hun
    Ma jött meg az Official Game Guide-om és megerősítem; NINCS MÁSFAJTA VÉGE, mint amiről már amúgy is tudunk.
  • Tatyla
    még mindig nem tiszta melyik packot érdemes multiplayernél kivenni?
  • Atilorn
    Azt hittem tényleg van valami új fejlemény. Te piszok gazember.
  • RAMyMamy
  • JethroHUN
    Na itt van...
  • Prince23
    NVIDIA-soknak

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-296.10-whql-driver.html

részlet:

Up to 2x performance Mass Effect 3 with SLI technology.
  • JethroHUN
    hova töltsem fel, ahonnan be is lehet szúrni?
  • RAMyMamy
    nem jó linket szúrsz be
  • Különc
    Nekem egyik se jó
  • Hoz_Hun
    Na ma megjött végre az Official Game Guide-om. :)
    Kurva vastag, vagy 450 oldalas. Meg kell hagyni, nagyon szép kivitel.
  • Darun
    Az a baj hogy én tartom magam annyira csapatjátékosnak hogy a legjobb karimat viszem, azzal esetleg kevesebbet bénázok, meg jobban is ismerem, így jobban hasznára vagyok a csapatnak.

A Packokról: igen, lényegében annyi különbség van hogy milyen ritkaságú cucc eshet belőle. Nekem eddig 3 Spec packot sikerült bontanom, kettőben Geth pulse rifle volt, a hamradikban meg valamelyik kaszt, már nem emlékszem hogy melyik. Egyébként igen, BW pontért is lehet őket venni, aki lusta pénzt gyűjteni. De aki elég jó játékos az ilyen "hülyeségre" nem ver el BW pontot, ha pár perc játékkal amúgy is össze tudja lőni rá a pénzt.
  • Prince23
    Ja az is bejövős, sentinelekben nekem az tetszik, amikor tech páncéllal lehet elég jól sebezni akár 3 katonát is közelharcban, levedlés után, ugyanis jókora nyomással pusztít közelharcban. nyilván gold challengben, reaperek ellen nem ajánlott a sokszori használata.
  • Hoz_Hun
    Én már több kasztot is kipróbáltam, de eddig a legtutibb a Turian Sentinel. :)
  • Prince23
    Ráadásul pénz ellenében is meg lehet őket venni. elgé hülyeségnek tartom... max 5 meccsből meg van rá a keret
  • Bhalage
    MULTI PAKKOKról egy kis olvasmány aztan mindenki dontse el
  • Fenrir
    Eddig csak a salarian engineer-t és az asari vanguard-ot kaptam belőle, meg vagy 3 fegyvert. Pedig nyitottam már jópár spectre meg veteran pack-ot is.
  • Prince23
    Salarian Infiltrator nagyon adja snipába :)

Veterán packot nagyon várom hogy nyissa fel nekem a szalárit. Demóban nagyon jó volt(am) vele :D

A Spectre pack pontosabban mit ad be? nekem eléggé veteránosnak hangzik a packocska.
  • Fenrir
    Nekem salarian engineer-em is van, azzal sokkal könnyebben megy a csapatnak is, mert 1, max 2 overload-dal leszedem mindenkinek a pajzsát. Amúgy az infiltrator tényleg egy vicc, baromi könnyű vele darálni, 1 meccs alatt 5 szintet léptem vele.
  • Darun
    Ha az update-re gondolsz, arról nincs log, nem is kerestem. Tapasztalatból mondom. Nekem csak soldier van, mert azt ismerem a kampányból. Az egyetlen hasznos képessége a gránát, azzal elég jól tud tarolni. De láttam hogy az infiltratorhoz képest sehol sincs. Azért az durva mikor két ütésből lenyomják a Brute-ot. Nekem a 3 gránát kevés hozzá. Egyébként geth pulserifle-m van, az sztem elég jó. A gáz az hogy a gránát a leg hatásosabb, egyszerre 3 lehet nálam. Viszont egy hete is csak kettőt töltött vissza a lőszeres láda. Tegnap már csak egyet. És kell egy 10-15 másodperc míg ismét tölt egyet. Két hullám között nincs annyi időm, amikor meg már támadnak, akkor nem lőszerért fogsz rohangálni, főleg mikor a Brute-ok meg Banshee-k is párban jönnek. Akkor már a 3 gránát is kevés lenne.
  • Fenrir
    A változásokról multiban.
  • Bhalage
    soldiert en is gyengusznak tartom, de valszeg azert mert nincs meg a jobb stukikbol egysem!

gondolom az ultra rare stukik kozott van olyan amivel mehet a hent
    rampage vagy mi a csocs is eleg jóasnak tunik
  • Darun
    Mármint miről?
  • Fenrir
    Van valami changelog róla?
  • Darun
    Én is elsősorban multira gondoltam. Kellemetlen mikor a 10. hullámban el akarsz futni a Banshee mellett és az idiótája fedezékbe vágja magát. Máskor meg ott állok az oszlop előtt, lőnek rám ezren és hiába nyomom hogy ugorjon, áll mint a Big Ben az ending videóban (kivéve ugye a total destruction-t). Olyankor én is anyázok.

Meg elfelejtettem megemlíteni még egy lényeges dolgot multiról. A kiegyensúlyozás. A cikk írója is kiemelte hogy a soldier baromi gyengusz lett a többi kaszthoz képest, és erre mikor fellépek tegnap, még tovább gyengítették :( Hell fuck!
  • Bhalage
    fedezek rendszer tenyleg "menten megbasz az ideg" type multiban meg foleg :d

ending rendben volt. nagy nekifutassal indult a dolog, de a raksiauto kornyeki radioadasokbol lassan mar lehetett erezni, meg amennyi enemi jott, hogy gebasz lesz.
    amikor mar csak 2 raksi maradt akkor az egy nagyon elkeseredett mindent vagy semmit pilanat volt szvsz. nalam legalabbis utott.
  • Darun
    Mivel nem értettem, számomra nem lehetett logikátlan :P

A kettő DLC-ivel nem játszottam, de nem zárhatjuk ki hogy a 3. részhez adnak ki olyan DLC-t ami magyarázatot ad azokra a dolgokra amikről a vita folyik. A Plot Hole-ok nagy részét egyébként így is megértettem, de nem tudom elképzelni egy Bioware kaliberű csapatról hogy ilyen amatőr hibákat vétsenek.

Most olvastam a GS cikket a játékról. A 96%-os értékelést inkább nem kommentálom. A cikk írója hibának hozta fel az LA Noirhoz képest gyenge mimikát. Nekem abszolút megfelelt amit kaptam, egy karakter viselkedésénél sem éreztem hogy hiteltelen lenne, igaz hogy nem értettem meg mindent a szövegükből és elég sok apró dolog ki is maradt. (pl az ilyen Conrados jelenetek, románc, stb). Elsőre elég gyér teljesítményt nyújtottam a játékban de ezt nem fogom a készítőkre kenni. A zene tényleg jó lett, viszont engem sokkal jobban zavar (ami a cikkből kimaradt) a fedezék rendszer "egyszerűsítése". Nekem a 2 volt az első ilyen játék, a GoW-al technikai okok miatt nem tudtam játszani (nem hajlandó elindulni Win7 alatt). Baromira zavaró mikor tucatszor azért halok meg, mert fedezékbe ugrok amikor nem kéne, amikor viszont kellene, akkor meg az istennek nem akar. Érdekes hogy a cikkben az Ending "problémát" meg sem említik.
  • RamsayBolton
    Egy pár vidám perc egy régi jó baráttal. Egyaránt azoknak is, akiknek tetszett a befejezés, és akiknek nem.

• Arilian
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem sok embernek van baja a happy end/tragédia témában.
    Ez az íróra van bízva.

Láttál valaki aki azért panaszkodott mert a cure the genophase vagy a geth vs qurian story tragédiával végződött?

Olvass el valami összefoglalót mi a baj vele én nem fogom wall of textben leírni.

Ha meg nem tudsz angolul akkor ne haragudj, de nem értem, hogy a történetet, hogy értetted, illetve magyarázat, hogy szerinte miért nem rossz :)

Minnél jobban belemélyedsz a történetbe, minnél több kodex entryt, könyvet dlct olvasol el, annál logikátlanabb hülyeséggé válik a vége.

• Darun
    Nah, pont ennyire nem tudok angolul. Tudom hogy amit írtál nem nekem szól. Megértem azokat az embereket akik nem elégedettek a végével. Én igazából azt nem értem hogy miért magyaráz meg mindenki mindent, tudtommal ez nem a mi dolgunk lenne. Miért nem lehet megvárni a Bioware-t? Valahogy biztos át fogják vezetni a következő játékukat. A vicc az egészben hogy feltételezésekről vitatkozik mindenki. Én is meg tudok magyarázni akármit, sőt! Az ellenkezőjét is. Van értelme? Szerintem nincs. Ha mást nem is, annyit mindenképpen elért ezzel a Bioware hogy akkora felhajtást sikerült csapniuk a játék körül amire nem nagyon volt még példa. Az eladásokhoz meg az is elég.

Milkoma: jogos! Most néztem hogy alatta ott van hogy box meg ps3. Nekem sincs konzolom. Hát csőlátásom van nah :D de a szövegben nem volt említve hogy csak konzol. Legalább most már ezt is tudom.
  • Fpocok
    Tudom, hogy már kurvára unjátok, de van néhány ember, aki egyszerűen nem tudja megérteni, vagy nem akarja... de itt egy nagyon jó videó, hogy mennyi baj van a végével.
  • Darun
    Kösz! Tennék még fel kereszt kérdéseket, de ha az N7-hez se adtak volna akkor úgy is mindegy. A többi meg lényegében úgy sem érdekel. Csak így első olvasatra kicsit meglepődtem. (az angol tudásom elég gyatra)
  • Milkoma
    Akkor nem olvastad el elég figyelmesen. Az online pass csak az xbox-osokra vonatkozik. Ugyanis nekik gold előfizetés szükséges a multihoz, ami viszont pénzes. De ha van ilyen passod, akkor kikerülheted a goldot (azt hiszem. Nincs boxom). Mondjuk ugyan úgy fizetni kell, csak nem az MS kapja meg a pénzed, hanem az EA.