Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
egy adott rendszerbe mikor bent vagy akkor tudsz scannelni és ha találsz vmit azon a bolygón kell a régi scannelést tolni
a 2be volt az a fajta amit mondtál
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én február elején és már szerdán megkaptam a gamet, amúgy ha nincs email a rendelés elvileg nem sikerült
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Negritis néven
meglehet, h spoileres lesz ha még nincs meg a nagy része. amikor megkapod a hetediket, "hátrébb" helyezõdnek a karakterek.
"The trees move. Do you not see it?"
mert ha megnézem a csapattagokat akkor ott a választoképernyon max csak 6 fér el.
vagy majd lehet menni oldalra?csak a számuk érdekel az nem,hogy kik lesznek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID:misi2mezei
A Normandy sorsa
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
1. Shep halála fél éve be lett harangozva ilyen-olyan formában
2. Ilyen játék esetében nem fórumozunk amíg a végére nem értünk. Én sem tettem.
A nem közismert infokat pedig többnyire spoiler-ben írjuk.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
most megnéztem mondjuk, de hiába volt 5000+ a ratingem, (itt nem EMS-t ír) és hagytam lelövetni Andersont, a végén csak nem lélegzett fel Shepard. nem értem...
ha fölötte van, akkor viszont hagyni kell, hogy lelõje, és elpusztítani a reapereket, hogy fellélegezzen shep...
nincs sok logika benne szerintem, hogy a flották miylen erõsek, és andersont hagyjuk meghalni vagy sem, aztán ebbõl következik valahogy shepard túlélése... háát necces
valamit nagyon eltoltak a végén.
A végén Illusive Man-nek volt igaza, szerintem, másik kettõ befejezés nem tetszik vagy elpusztítasz minden szintetikus életformát, és akkor a Quarianok halál értelmetelen volt - az én esetembe - vagy pedig "cyborg" lesz belõlük, ezt a döntést meg nem hozhatod meg helyettük mert nem biztos hogy akarják.
Az meg hogy irányítod õket, igaz hogy meghaltál, de a maradék tovább élhet a Reaperek fenyegetése nélkül. Nekem már csak 1 kérdésem maradt. Ki építette a Catalystot? Mert õk hozták létre a Reapereket is hogy fenntartsák a ciklust amibe -annak ellenére hogy kiírtják majdnem az egész galxist- látok rációt mert más fajok is feltudnak emelkedni, viszont elég brutális módon oldják meg.
Más, bioforumon vannak elég vad teóriák.
*Shepard wakes up in a dumpster after a trip on Red Sand. He is a homeless veteran who was honorably discharged after Akuze/Elysium/Torfan* <#idiota>#idiota>
Lehet van benne valami <#alien>#alien>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...