Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #12359 Ebben tökéletesen igazad van. Én sem szarozom le a többi képet, de nem olyan könnyű megfogni azt hogy mi az ami miatt visszatetszést kelt bennem. Talán az hogy ha ránézek, rögtön az az érzésem van hogy egy emberből "rajzolták" át, és ez engem nagyon zavar. Mondhatnám azt is hogy emberi/férfi szemmel nézve túl "szép". Végül is egy idegen nőről beszélünk, nem kell hogy feltétlen egyezzen a két faj ízlése. Lehet hogy a kvariánok más alapján ítélik a szépséget. Sőt, nagyon remélem hogy így van. Tali viselkedéséhez amúgy is egy visszafogottabban "szép" nőt/idegent tudnék elképzelni. Mert neki ilyen a személyisége. Pocsék vagyok rajzból, nem vetemednék arra hogy megpróbáljam őt lerajzolni. De ha meglátok egy képet, meg tudom mondani mennyire tudom elképzelni hogy tényleg ő az. Tényleg diplomatikusabb lett volna ha nem derül ki hogy hogy néz ki, de biztos a rajongók felől nagy volt a nyomás. ilyen megoldás született. Én továbbra is azt tartom hogy mindenki a kedve szerint képzeljen magának egy Talit a védőruha alá.