Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    :D
    Oké. Igaz hogy már egyszer leírtam, de én se olvasok el minden postot. Annyiból én sem voltam vele kibékülve hogy sokféle Shep-et lehet csinálni, és akad közte olyan amelyikhez ez a vég illett volna jobban (az hogy életben marad). Mint írtam, én is örültem volna egy olyan befejezésnek ahol békésen eléldegél Talival, végtére is egy katona is emberből van, ő is vágyhat normális életre. De mivel 99% hogy valamilyen formában lesz folytatás (pl MMO) ezért a lehetséges elágazásokat minimalizálni kellett. Gondolom én. tehát még egyszer biztos ami biztos leírom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is örültem volna egy happy end befejezésnek, de ne értem hogy ez ellen amit kaptunk, miért kell ennyire lázadni. Nem feltétlen rád gondolok, hanem azokra akik szaroznak és a BW-t ócsárolják. Szerintem egyáltalán nem lett olyan rossz, jobban is el lehetett volna cseszni. Az igaz hogy a végén én is éreztem egy kicsit hogy mint ha összecsapták volna, de végső soron akkor sem tudok teljes mértékben egyet érteni az elégedetlenkedőkkel. Igaz hogy a War pontok gyűjtése csak árnyalja "kissé" a három féle végkifejletet, de végső soron sztem elfogadható ez a megoldás is.