Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #12356 :D
Oké. Igaz hogy már egyszer leírtam, de én se olvasok el minden postot. Annyiból én sem voltam vele kibékülve hogy sokféle Shep-et lehet csinálni, és akad közte olyan amelyikhez ez a vég illett volna jobban (az hogy életben marad). Mint írtam, én is örültem volna egy olyan befejezésnek ahol békésen eléldegél Talival, végtére is egy katona is emberből van, ő is vágyhat normális életre. De mivel 99% hogy valamilyen formában lesz folytatás (pl MMO) ezért a lehetséges elágazásokat minimalizálni kellett. Gondolom én. tehát még egyszer biztos ami biztos leírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is örültem volna egy happy end befejezésnek, de ne értem hogy ez ellen amit kaptunk, miért kell ennyire lázadni. Nem feltétlen rád gondolok, hanem azokra akik szaroznak és a BW-t ócsárolják. Szerintem egyáltalán nem lett olyan rossz, jobban is el lehetett volna cseszni. Az igaz hogy a végén én is éreztem egy kicsit hogy mint ha összecsapták volna, de végső soron akkor sem tudok teljes mértékben egyet érteni az elégedetlenkedőkkel. Igaz hogy a War pontok gyűjtése csak árnyalja "kissé" a három féle végkifejletet, de végső soron sztem elfogadható ez a megoldás is.