Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ratgab #12031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. többféle magyarázat lehet, nem derül ki a játékból, de még kiderülhet DLC-ben: Lehet másképp érzékeli a dolgokat. Lehet, hogy Reapereken keresztül érzékel, ezért kellett neki egy őrszem Sovereign szerepében. Mondta a végén, hogy Shephard felborította az eddig több évezreden keresztül simán működő terveit, szóval ez is a terv része volt.
Gondolom nem akarta, hogy rájöjjenek az organikusok, hogy ő a feje a reapereknek (hirtelen megnyíló kapuból rájöttek volna, hogy a Citadellának önálló tudata van. De mint mondtam tényleg nem derül ki, de ez nem logikai bukfenc, mert lehet rá magyarázat.
2. Hoppsz ezt már előző bekezdésben "megválaszoltam (?)".
3. Ez egy jó érv... Ezzel megfogtál. Lövésem sincs. Catalyst semmiképp nem volt veszélyben, mivel nem tudtak a létezéséről. Gondolom Citadella körül már vereséget szenvedtek egyszer nem akartak újból ott próbálkozni. Keeperek át lettek írva, így nem engedelmeskednek nekik.
Tanács aztán őket végképp nem érdekli. Alábecsülték az ellenfelet szerintem, nem gondolták, hogy akár 1 reapert is el tudnak pusztítani egy teljes erejű reaper támadás során (elvégre 1 Sovereign-nel is igen megszenvedtek!). Maradjunk annyiban, hogy nem derül ki. Fehér folt. De nem cáfolja meg semmi a logikus magyarázatát, tehát szintén nem bukfenc.
4. A mayor ha jól emlékszem rádión közli, hogy a támadó csapat elesett, értelmetlen lett volna továbbmenni. Főleg, ha az ellenállás miatt ez lehetetlenné vált. Ilyenkor azért beléphet egy túlélési ösztön, vagy a saját népünk iránti aggódás. De igazad van ez sem derül ki a játékból. De ettől még nem bukfenc, csak nem kötötték az orrunkra.
5. Összefügg az előző érveddel, itt tuti kivágtak valamit a játékból. Szerintem még tuti kiderül (DLC-ben). Egyébként a csapatválasztás után lehet, hogy a ki nem választottak nem jönnek velünk, hanem más feladatokat kapnak. Legalábbis nálam az ending videóban sem Ashley, sem James nem szerepel, holott velük mentem az uccsó küldetésre.
6. 4-es, 5-öshöz tartozik az érv, majd kiderül szerintem.
7. Megpróbált ő vitatkozni, de a Catalyst egyértelműen elhárított minden érvet. Meggyőzhetetlen volt. Eddig azért Shep egy jogosabb érv után elérte a célját, itt nem sikerült, ráadásul haldoklott.
8. Ő azt mondta, hogy idővel törvényszerű, hogy a szintetikusok minden organikus életet kiírtanak. A hangsúly az időn van. Geth - Quarián béke csak és kizárólag Shep miatt jöhetett létre. Nem lefutott kör ez még szerintem.
9. Mert a Crucible rácsatlakoztatása és Shep tevékenysége megvilágosodást hozott számára (főleg a Crucible), hogy az eddigi megoldása (kiírtás) nem feltétlen a legjobb döntés, de ez el is hangzik a beszélgetés folyamán.
Összecsapott: Attól, hogy valamit nem tudunk nem feltétlen összecsapott, lehet így akarják a DLC-k irányti vágyat felkelteni. És az egész csapat nem biztos, hogy ott volt a lézersugárnál. Lehet, hogy csak a 2 aktuális társunk halt meg ott.
Igen. Az összegzés nagyon kéne ez tény. Viszont én alapvetően elégedett vagyok a végkifejlettel, de ez csak egyéni preferencia kérdése (nekem jó, másnak lehet, hogy nem jó... Egyébként valahol azt is megértem, akinek ez kevés!)
6.