Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    Találkoztam egy hatalmas buggal.

SPOILER:

Mivel már hajnali három lesz gondoltam non stop 8 óra játék elég lesz mára. (azaz tegnapra öö mindegy XD) Eljutottam a földre és van az a kis helyőrség ahol egyedül lehet mászkálni, beszélgetni a többiekkel. Menteni akartam de nem lehetett, nem tudom miért de szürke volt a save opció. Nos mondom elmegyek a köv. csekpontig majd ment egyet autosave-be. Meg is történt. Kiléptem főmenübe, és gondoltam hogy megnézem hogy tényleg onnan folytatja-e. Rányomok continue-ra erre elkezdi bejátszani azt a jelenetet mikor a földre érkezünk ráadásul az alap női sheparddal WTF?? Átugrottam a jelenetet de instant halál lett belőle. Mondom ok, szép bug, próbáljuk load listából. Betöltöm az autosave-t, minden ok, ott folytatja ahol abba hagytam, az én shepardommal. Ok, kilépek a játékból teljesen majd vissza hogy tényleg meggyőződjek hogy minden ok. Játék betölt, load game, autosave kiválaszt, betölti az én shepardomat ott ahol kell DE hiányzott a bal karja

Nah azért egy karral vissza verni a reapereket nem lesz mókás XD

Szóval nem mindennapi bug , a köv milesz nem lesz lába, feje? LOL EPIC BUG

Nah majd holnap ... izé .. ma majd kiderül hogy megint e végtagok nélkül tölti be mert akkor tölthetem be a quicksave-t ami már elég rég volt :/