Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
cataflam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem megoldható sajna egyik faj el kell pusztuljon

mk452001
kéknél is ugyanúgy szétrobbannak a mass relék, és odacsapják a normandyt is, és ebbõl a vonalból hogy normandy tagok egy idegen bolygón nem hiszem hogy lehetne valami egyedit alkotni max pár órás dlct.
Amúgy, egy MMO-nak én örülnék (fõleg, ha lenne benne Meko is 😄 )

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Egy feltevés:
úgy emlékszem, hogy amikor kék sugarat lõ ki a fegyver, akkor a relék nem robbannak fel, de bocs, a tévedek

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

cataflam02
Kérdés!!!
Valahogy meg lehet oldani, hogy a Gethek és a Kvariánok is velem legyenek? vagy mindenképp elpusztul az egyik faj? :S

One more story

Palinko
azért hosszabbak voltak, több bejárható város stb. de be kell látni nem illene a sztorihoz olyan hatalmas mellékszál.

akik már végigjátszották azoknak írom:
szerintetek is vége ezzel a mass effect szériának? kinyírtuk a mass reléket is, nem tudom hogyan lehetne folytatni a sorozatot.
wedge31
Másban nem fogsz csalodni pörgös lett a játék több végigjátszás van benne.
Én most toltam végig az elsõ két részt így aztán nem olvastam el újra rengeteg kódexet meg bolygó leírást mert már fejbõl tudom öket pl a eden prime vagy a kroganok szövegét.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az elõzõ két résznél is ugyan ez volt... Volt aki 5 óra alatt játszotta végig, volt aki 60 óra alatt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát ez nagy csalódás. Akkor úgy tûnik, hogy egy hétvége alatt ki lesz végezve 😞
wedge31
Sajnos rövidebb lett mint az elözõ részek 23h-nál tartok és a utolsó csata már folyamatban van.
Ha félóránként beszélsz mindenkivel és mindig ugyanazt a szöveget végighalgatod lehet 50h is egyébbként 25h körül lesz a vége.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az marhakevésnek tûnik :S Az elsõ rész 32 órámba került, a második rész DLC-kel együtt 45 óra volt. A harmadik résznek még nem kezdtem neki. A fõszálat én is olyan 20 órásra tippeltem, de abban reménykedtem, hogy a mellékküldetésekkel együtt összejöhet vagy 40 óra.
Fpocok
Amennyire le lett butítva, szerintem örüljünk a 20 órának.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na mind1. Majd meglátom, h nekem mennyi lesz. Mass Effect 1 40 óra volt átlagban, Mass Effect 2 60.
robotnyk
van valami megoldás arra, hogy ne teljesen szarul importálja az ME2 save filet? 8 túlélõt mutat, közben 11 volt, a collector basere azt írja átadtam a cerberusnak, közben meg elpusztítottam...
Az összes mellékküldetéssel, az összes bolygó leírás, az összes kódex leírás elolvasásával és a társakkal való rendszeres beszélgetéssel együtt?
Marci0115
jaja, olyan nagy mellékküldetések nincsenek, 90% annyiból áll hogy beszélgetni kell emberekkel

Az összes melléküldetéssel együtt?
Fpocok
Pedig kb ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

20? Ennyi idõ alatt játszottad végig? A spoliert inkább nem olvasom el 😄
Nekem már kb 7 óra benne van és még sehol se tartok 😄
Az is igaz, h 1.5x, vagy akár 2x is tovább tart általában egy rpg-t végigjátszanom, mint az átlagnak.
Marci0115
szombat óta játszottam, kb 20óra alatt

Prince23
Ilyen hamar?

nekem a witcher 2 legalább 4 napomba telt.

Marci0115
nah végig vittem, nekem speciál nem tetszett a vége felé a földi hentelés, én más befejezést vártam

cs1rk3
több profilba lehet játszani vagy csak couldolja az origin?

penge96
Na, nekem is megjött a gyûjtõim. 😊 Van rá mód, hogy úm. legálisan már tolhassam?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Jah, ez a Paragon-Renegade dolog engem is idegesít néha. Sokszor nem azt választom, amit valóban választanék. Ez miatt szimpatikusabb a Dragon Age megoldása, ahol nincsenek ilyen pontok. Plusz ott legalább 5-6 választási lehetõség van legtöbbször, nem csak 2.
Kongy
de azzal az exevel lehet majd multizni 9.-én?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

én tuti belemászok a szõrös seggébe az armory sötét sarkában ^^

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Igen, elötte visszahallgatja az utolsó beszélgetésüket, ott is férfinév van. Nyilván õ a meleg kapcsolat lehetõség a férfi Shepard játékosoknak. Én kihagyom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

JethroHUN
Aktiválni nem tudod, de mint amit az elõbb írtam #9197 Nálam mûködik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Lehet már aktiválni Originen am?? Csak hogy telepítsem-e már 😄D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
CD Galaxis XDDD Énis meglepõdtem a lengyel logon... O_O

JethroHUN
gameshop mi? a lengyel logó elárulja. <#nevetes1>

Más, valaki multizni majd? <#pias>

JethroHUN
Akkor játsszál, én is azt teszem Calver linkelt egy eredeti exet (a warez topickban #346) ami már átment a dátum ellenõrzésen. Bemásoltam, felírtam, tökéletesen megy. A tegnapi rld játék mentésével. DLCjim is megvannak.

a Shuttle Pilóta frankón buzi?

(aszongya elvesztette a FÉRJÉT pár hónappal ezelõtt)

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Gubberx
drágaszáááááágom!!! 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Lehet Udina csak kapott egy arcplasztikát miután Anderson bemosott neki egyet a Me1-ben.

Amúgy ez a Paragon-Renegade dolog kissé idegesítõ. Kimondom a véleményem ( a tanács hülyék gyülekezete )errre Renegade pont? Az lenne a renegade ha lelõném õket. A hátukmögött nem azt mondhatok amit akarok?
Kongy
Most jött 😊)

Asszem nem lehet.
Rage47
Hogy lehet elrakni a fegyvert? "holster weapon"
Hát élõrendelõit nem kaptam hiába rendeltem meg február elején

zzeN
Meg lett közben, köszi!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fenrir
Ott.

A halál csupán a kezdet...

zzeN
A fegyveres DLC-t hol kell aktiválni? Menübe nem lehet, gondolom nem is Origin-be kell, akkor a bioware oldalán a Promo Code menübe?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Egyébként észrevettétek, h Bailey és Udina a Mass Effect 2 és 3 között eltelt idõszakban elementek egy kalandokkal és veszélyekkel teli útra annak reményében, h megtalálják a Fiatalság Forrását és sikerrel is jártak?
Fenrir
Azért az vicces, hogy megint az szopik csak aki megvette a játékot. Ha akarnám már tölthetném a reloaded verziót és már lassan be is fejezhetném, ehelyett az originen nézem az indítóikonját...

Nem értem, hogy mi értelme ezeknek az eltolt megjelenési idõknek.

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Nekem a preorder fegyver és warfare gear (vagy mi) külön cetlin volt.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anthrax
A Cehez járó dlcket meglehet venni storeból is külön vagy csak a cehez járnak ,és mennyibe kerülnek ?

A Launch trailerben van egy jelenet amikor egy (sztem) Asari világra szállnak le a Reaperek. Így 5 óra játék után sztem...

Az Asarik valószínûleg emiatt gondolják meg magukat a tárgyalásokat illetõen mert azért az anyavilágra leszálló pár ezer Reapernek van egy kevés ösztönzõ ereje.
Vraaanyek
A nagy DLC-nek igen! a többi automata asszem'

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Na nekem is megjött a játék. Egyébként az Elõrendelõi DLC-nek külön papír-on kéne lenni-e?