22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #11984 Az is kezd unalmas lenni, hogy folyamatosan úgy állítják be egyesek az elégedetlenkedők táborát, mintha ők a döntő többséget reprezentálnák... És mégis mit hazudtak. Hihetetlen hogy egyesek milyen... áh, hagyjuk. -
Pares #11983 Igazán kezdenek nagyon unalmasak lenni ezek a végével kapcsolatos rinyák. A játék nemrég jött ki, rengetegen még ki sem játszották. A Bioware felfigyelt arra, hogy vannak emberek, akiknek nem elég ez a befejezés. De ne hogy elvárjátok, hogy 2 héten belül kidobjanak egy kiegészítő DLC-t! Le merném fogadni, hogy lesz még több LotSB méretű DLC is, ezek közül pedig nem zárom ki a végét kiegészítő DLC-t sem. -
SaGa Jr #11982 Csak a pontosítás kedvéért, egyetlen galaxisban játszódik az egész játék, szóval eleve nincs is a játékban galaxisok közti utazgatás. A star cluster az nem galaxis!
A war asset-eket meg amúgy is addig kell gyűjtögetni míg el nem indulsz a cerberus bázisra. Utána már felejtősek. De a legmagasabb pontértékű asset-ek úgyis a fő vonalat követve jönnek elő (flották, felszíni csapatok és a többi, amiekt a fő feladatokat teljesítve megkapsz).
A multizás közben meg attól függ mennyi százalékot kapsz, hogy mennyire jól teljesítesz. Ha csak állsz és lelöveted magad nagyon gyorsan, nem pedig segíted a csapatodat előrejutni és minél több hullámot kinyírni úgy hogy te is aktívan kiveszed a szereped a gyilkolásból, akkor 1%-oként kúszik fentebb a készültség vagy még lassabban. Éld túl a lehető legjobb teljesítménnyel a lehető legtovább a multis csihipuhit és akkor 3-5%-ot is fentebb kúszik a készültséged.
Szóval ha a teljes military strength olyan 7000+ akkor elég neked 60%-ig feltolni a readyness százalékot és máris teljesül a szükséges 4000+-os effective military strength érték (és ez számít nem más, csak az EMS a fontos). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól tudom csak úgy lehet megmenteni, ha me1-ben megölöd wrex-et és me2-ben kitörlöd tuchankán a genophage kutatásokat. ekkor pedig eve mindenképp meghal, és a klánok között csetepaté alakul ki, ami kb felezi a krogan-ek erejét. ezt a kiesést pedig a salarian fleet vmennyire pótolja a szabotálásért hálából. -
riddick1 #11980 mert ugye akkor nem megy fel a toronyba vagy akkor mas hal meg -
riddick1 #11979 ha mordint megmentem akkor mi tőrténik genfalo gyogyitas sikerul?
-
Az első mondatod nagyon igaz. Ott vége is van.
Én örülök, hogy nem dőltem be nekik megint, kiderült, hogy amit mondtak, az mind hazugság volt. A vége meg no comment.
Atilorn : Persze, persze... de emlékeid szerint melyik volt az a játék, ahol legutoljára, ilyen felhördülés volt a vége miatt? Na ugye.
-
Atilorn #11977 Igazából mindkét tábornak teljesen igaza van, és egyiknek sem. Ez olyan, mintha azon vitatkoznánk, hogy a kék, vagy a piros szín a szebb. Két teljesen különböző tábor van, és ha bele döglünk sem fogjuk tudni meggyőzni a másikat. Azt viszont teljesen igaz, hogy nem kellene ilyen csúnyán leköpködni a Bioware-t, elvégre egyedülálló trilógiát kaptunk tőlük. -
Jól nyomja a srác. -
riddick1 #11975 sziasztok a multinal a promote gombal mit erek el?
-
Lenne egy kérdésem a war essetről...
4000 kellene a "jó" véghez ugye? Nekem 3600 van, már nem tudok utazgatni a galaxisok között, szóval már csak a multiban tudom feltornászni? Mennyit ad 1 játék? Eddig kb. 15-20-at nyomtam, nem adott túl sokat... -
Tegnap este én is a végére értem ennek a "remekműnek".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egészen addig, amíg nem kell visszamenni a Föld-re semmi baj nincs a játékkal, aztán itt kezdődnek a gondok.
Amikor futunk a társakkal a fény felé és eltalál minket egy Reaper ott vége is lett a játéknak. Ez a vánszorgó Shepard baromira nem tetszett, és hogy ezután még az Illusive Man-el is cseszkelődni kell az már külön öröm.
Aztán jön egy kissrác, aki állítása szerint ő a Catalyst és felkínál 3 választási lehetőséget és annak következményeit fájdalmasan lassú tempóban. Ezután a játékost azt választja amelyiket akarja és itt véget is fog érni a játék. Tényleg maradandó és olyan befejezést sikerültek készíteni, amit nem felejt egykönnyen az ember, de akkor is, ennyire összecsapott és rövid befejezést egy ilyen jó trilógiának...
Vagy direkt csinálták így, mert tudták, hogy a rajongók KÖVETELNI fogják a DLC-ket és ez be is jött nekik. Mennyivel jobb, hogy nem kell a játékosok torkán lenyomni a DLC-ket, hanem ők maguk követelik nem?
És a legjobb dolog, hogy a történések után visszadob a játékba és újra lehet támadni az Illusive Man bázisát. Hát azért Illusive Man bázisa is eléggé összecsapott lett. Sokkal komolyabb bázisra gondoltam - nagyobb hadsereggel a második részt alapul véve, de kaptunk egy rém egyszerű és összecsapott pályát a nagy Cerberus bázisról...
A játék vége hatalmas csalódás, olyannyira, hogy most már kedvem sincs játszani vele, sőt már bánom is, hogy ezért ennyi pénzt kiadtam.
Az első és második rész fantasztikus volt és emlékezetes. A harmadik részben csak az volt a jó, hogy visszatértek az előző rész szereplői, de amúgy nem volt teljesen méltó rész és befejezés ez a Mass Effect-hez.
2011-ben engedtem hülyének nézni magam a Dragon Age 2-vel, most pedig a Mass Effect 3-mal. Valószínű, hogy ez az utolsó BioWare és EA játékom amit premier napon és horror áron megvásároltam. Ha legközelebb veszek valamit tőlük, majd akkor teszem, ha 990 Ft-ért utánam dobják, mert annyi pénzt még megér... A kritikusok 10/10-es értékelésétől eléggé messze van ez a rész: 8/10-et maximum érdemel. -
SaGa Jr #11972 Volt már róla szó korábban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második részben is említésre kerül Miranda egyik diskurzusában, hogy ő maga sem tudja pontosan hol a bázis, mert őt is úgy vitték oda. -
Ha még egyszer ilyet olvasok valamelyik EA csicskától, hogy we are listening, akkor nem tudom mit csinálok...
Amúgy lenne egy kérdésem, amire nem jöttem rá.
Szóval Miranda, a második rész elején ott van az IM-el, a csillag előtt... [spoiler]még sem tudja, hol a bázisa? Ez hogy lehet? És ne mondjátok, hogy akkor máshol volt, mert teljesen úgy néz ki a látvány, mint ott. Szóval? -
Below, please see a message from Mass Effect 3 Executive Producer Casey Hudson in regards to discussion on the conclusion of Mass Effect 3:
There’s been a lot of discussion and debate about the conclusion of Mass Effect 3, so I thought I’d share my perspective with you here. I’ll avoid outright spoilers, but I’d still recommend finishing the game and experiencing it for yourself before reading this.
For the last eight years, Mass Effect has been a labor of love for our team; love for the characters we’ve created, for the medium of video games, and for the fans that have supported us. For us and for you, Mass Effect 3 had to live up to a lot of expectations, not only for a great gaming experience, but for a resolution to the countless storylines and decisions you’ve made as a player since the journey began in 2007. So we designed Mass Effect 3 to be a series of endings to key plots and storylines, each culminating in scenes that show you the consequences of your actions. You then carry the knowledge of these consequences with you as you complete the final moments of your journey.
We always intended that the scale of the conflict and the underlying theme of sacrifice would lead to a bittersweet ending—to do otherwise would betray the agonizing decisions Shepard had to make along the way. Still, we wanted to give players the chance to experience an inspiring and uplifting ending; in a story where you face a hopeless struggle for basic survival, we see the final moments and imagery as offering victory and hope in the context of sacrifice and reflection.
We've had some incredibly positive reactions to Mass Effect 3, from the New York Times declaring it “a gripping, coherent triumph”, to Penny Arcade calling it “an amazing accomplishment”, to emails and tweets from players who have given us the most profound words of appreciation we've ever received.
But we also recognize that some of our most passionate fans needed more closure, more answers, and more time to say goodbye to their stories—and these comments are equally valid. Player feedback such as this has always been an essential ingredient in the development of the series.
I am extremely proud of what this team has accomplished, from the first art concepts for the Mass Effect universe to the final moments of Mass Effect 3. But we didn't do it on our own. Over the course of the series, Mass Effect has been a shared experience between the development team and our fans—not just a shared experience in playing the games, but in designing and developing them. An outpouring of love for Garrus and Tali led to their inclusion as love interests in Mass Effect 2. A request for deeper RPG systems led to key design changes in Mass Effect 3. Your feedback has always mattered. Mass Effect is a collaboration between developers and players, and we continue to listen.
So where do we go from here? Throughout the next year, we will support Mass Effect 3 by working on new content. And we’ll keep listening, because your insights and constructive feedback will help determine what that content should be. This is not the last you’ll hear of Commander Shepard.
We look forward to your continued support and involvement as we work together to shape the remaining experiences in the story of the Mass Effect trilogy.
Thanks for taking this journey with us.
Casey Hudson -
eddig a Critical Miss "jellemezte" a legjobban
-
Nem vagy egyedül... :( Sajnos szerintem is, összecsapott lett a vége. -
Evoluti0N #11967 Hasonlóan vagyok én is. Végigjátszom mind3 részt a lehető legjobb döntésekkel, h a végén ezt kapjam? Ne már! -
Találkoztam egy hatalmas buggal.
SPOILER:
Mivel már hajnali három lesz gondoltam non stop 8 óra játék elég lesz mára. (azaz tegnapra öö mindegy XD) Eljutottam a földre és van az a kis helyőrség ahol egyedül lehet mászkálni, beszélgetni a többiekkel. Menteni akartam de nem lehetett, nem tudom miért de szürke volt a save opció. Nos mondom elmegyek a köv. csekpontig majd ment egyet autosave-be. Meg is történt. Kiléptem főmenübe, és gondoltam hogy megnézem hogy tényleg onnan folytatja-e. Rányomok continue-ra erre elkezdi bejátszani azt a jelenetet mikor a földre érkezünk ráadásul az alap női sheparddal WTF??
Átugrottam a jelenetet de instant halál lett belőle. Mondom ok, szép bug, próbáljuk load listából. Betöltöm az autosave-t, minden ok, ott folytatja ahol abba hagytam, az én shepardommal. Ok, kilépek a játékból teljesen majd vissza hogy tényleg meggyőződjek hogy minden ok. Játék betölt, load game, autosave kiválaszt, betölti az én shepardomat ott ahol kell DE hiányzott a bal karja
Nah azért egy karral vissza verni a reapereket nem lesz mókás XD
Szóval nem mindennapi bug , a köv milesz nem lesz lába, feje? LOL EPIC BUG
Nah majd holnap ... izé .. ma majd kiderül hogy megint e végtagok nélkül tölti be mert akkor tölthetem be a quicksave-t ami már elég rég volt :/ -
Húúú de felbosszantottam most magam. -
Ennyi bazmeg. ALT+F4eztem a picsába. 100 óra játék után...1 perccel a vége előtt kinyomtam. Ekkora nagy rakás szar véget nem láttam a Lost óta. Menjenek a picsába. -
Evoluti0N #11963 Emígy összességében nagyon tetszett a játék. Egy sorozat, film nem volt még ilyen érzelmi hatással rám, mint a Mass Effect trilógia. Összessen 145 órát játszottam vele (ha nem számoljuk az újrajátszásokat, mert akkor inkább 400-500 :D) és komolyan mondom, h ez a játék (a teljes trilógia) volt játékosként eddig a legnagyobb élményem. Azonban a végéről a véleményemet még mindig tartom és akár fizetni is hajlandó vagyok olyan dlc-ért, amiben alternatív befejezések vannak :D -
Evoluti0N #11962
Ez a véleményem nekem is. Tökéletesen elmondja. -
az hogy a Földdel mi lesz például, ettől az értéktől is függ -
Evoluti0N #11960 Azt magyarázza már meg nekem valaki, h SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a War Assets tulajdonképpen mire is jó? Mivel ugye van 3 választási lehetőség. Az egyiknél életben marad Shepard ha elég nagy a pont. De emígy mire jó? A többi választási lehetőségnél mi értelme van? Így is-úgy is ugyanaz a 3 lehetőség van és mind3 lehetőségnek ugyanaz a végkifejlete az Assetek számától függetlenül -
Bioware fórumról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!I think the most important, and intelliegent, post I've read on these forums since this controversy started has been this one from a user named atghunter. I shall quote:
atghunter wrote...
Posted this yesterday, I'll repost here. Hope it helps to see what's on the other side of the mirror atm.
I don't think Bioware is out of touch with their customers though I agree with an earlier poster that right now they are assessing their options. Nor do I think that everyone speaking up for them at the moment is a "yes man" or shill. That said:
I don't for a moment think there are any other endings, this was a hallucination, etc. Bioware/EA is letting these speculations go on for two reasons. First, they are letting people vent. Secondly, they are weighing options.
Years ago, I worked for a PR damage control team and everything right now is going by the book. First, re-affirm and ignore (also known as doubling down), then try and define the detractors in the mainstream with things like "this is all a big mistunderstand", etc. while remaining civil in the hopes the detractors go rabid. Meanwhile go dark and use countermeasures through third part sources to prop up your position and brand the outcry as driven by hacks, haters or a minority trying to wear out the detractors on these outlets or "shock troops" while protecting the corporate core. Next, offer something distracting (notice SWTOR is free this upcoming weekend) known as the "faux olive branch"/ask the angry people to explain their concerns (without agreeing to commit to a compromise), buy more add time (definitely going on right now), and hope it dies down. If the pressure is still on, determine the economic viability of 1) ignoring the outcry and banking on the fickle nature of consumers to get over it or 2) determining if we can make money off of fixing it.
If it is any consolation, the decision whether or not there is a fix DLC, etc, won't be made by the writers so illusions to things they wanted to convey don't matter much atm (to wit: the leads comments yesterday). I suspect he's been called in and politely told by the PR guys to not do that again. This is now a corporate problem, not an artistic struggle with fans. Somewhere in the EA bunker, attorneys, PR guys, writers and brass are sharing numbers b/c in the end this will come down to hard currency.
As one who despises the endings, I'm hoping the suits tell the visionaries that the customers are loud enough and numerous enough to swollow their pride and get them out of this storm. For those that love them, I readily accept your position and respectfully disagree.
And now today we have Bioware announcing this N7 weekend baloney. Sadly, a lot of the same people who have sworn off Bioware are posting in that thread asking how they can be a part of it. smilie
Does no one see what's going on? -
RamsayBolton #11958 Na a második karakteremmel is nekifutottam Rannoch-nak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annak ellenére, hogy ezzel átírtam a heretic geth-eket ME2-ben, sikerült kibékítenem a feleket. Quarian és geth kéz a kézben jön megint. -
RamsayBolton #11957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem galaxis, csillagrendszer. A galaxis az egész egyben, amit a Normandy térképen látni, a Tejút rendszer. A befejező videóban meg elvileg a relék nem eezo robbannak, hanem szétesnek. Nem látni szupernova effektet, mint az Arrival végén, csak "hagyományos" robbanást és a távolodó darabokat. -
Ha végigolvasod a szöveget kiderül, hogy ez egy oltás azok számára akik nincsenek megelégedve:) -
mzoleeeex #11955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most jut eszembe. Mass Effect 2-ben arrival végén mikor elpusztítjuk a relét az kiírtja az egész galaxist. Na már akkor a 3 végén hány galaxist is pusztítunk el ezzel -
RAMyMamy #11954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 6. képről én először azt hittem, hogy liara behúzott egyet garrusnak
-
mkfdd #11953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval azért élték túl mert garrusra rájött a kangörcs (3. kép) xD GTFU Shepard! Don't you see that I'm in the middle of some calibrations!? XDXDXD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az en fejemben is megfordult, hogy kivagtak egy par perces animot a vegen. Vagyis, amikor a Harbinger letakaritja az ellenallast, vele Shepet is a "lift" korul, akkor vagy meghalt a tobbi tars is, vagy ha nem, akkor villamgyorsan felkapta oket Joker, es huztak onnan a picsaba. Vagy igy, vagy ugy, de a misszio hivatalosan kudarcot vallott, es megkezdodott a Fold teljes elhagyasa, evakualasa, vagy ilyesmi. De persze Shepet nem olyan fabol faragtak, kiderul, hogy megsem halt meg, es megy tovabb az energiaoszlop fele. Kozben persze Anderson is, igaz masik oldalrol. Ezert is menekul Joker a Normandyval messzire innen, majd kapja telibe a robbanas energiahullama es ezert is vannak a tobbiek a hajon, akik elojonnek a zuhanas utan. Persze, hasonloan a ME2-hoz, paran nem eltek tul az egeszet.
De mindez kimaradt, valahogy...persze mindez csak fikcio. -
Cef #11951 Hát igen, azt mondják, hogy figyelnek a visszajelzésekre, hiszen ebben a szituációban mást nem is mondhatnak, de amúgy mindenki le van sz*arva. Ezt már Casey Hudson is elmondta egy interjúban. -
Tudod... én ezt már hallottam valahol.
Hol is volt, hol is volt... Ja igen. BF3. Összes hitelüket elvesztették már. -
morzsi555 #11949 [URL=http://iphone.g4tv.com/blog.ftl?id=BlogThread_721833&category=TheFeed&pageno=1]bioware "hallgat" a rajongókra[/URL] -
Cef #11948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez az, hogy csak megmagyarázná. Gondolom már eredetileg is azt akarták, hogy Shep egyedül menjen a Citadellára, ezért kinyírták a csapatot. Aztán ezt valamilyen oknál fogva kivágták de már nem erőltették meg magukat annyira, hogy más indokot találjanak ki. -
mzoleeeex #11947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen bár akkor, hogy szállnak végén a hajóból -
5-10 ev mulva mar vagy a kovetkezo single-t ME4-5 nyomod, vagy a ME mmo-t, es valoszinu, hogy lesz addigra a ME3-hoz olyan dlc is, amelyeket teljesitve meglesz a kivant mennyisegu assets es vele a befejezes. -
RAMyMamy #11945 húha