Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ratgab #11816 Majd inkább egy trilógia végigjátszást kéne kezdeni, ahogy mondod egy érdekesebb kaszttal:
- Infiltrator szimpatikus a sniper képessége miatt és lehet, hogy a 3. részben jól lehet vele hátulról omnibladdel ölni. Sajnos soldier nem a settenkedő játékmenetet preferálja a 3. részben...
- Egy játékban sem szeretem a mágiát, így az Adept nem az én classom
- Viszont Vanguard a shotgun használata miatt igencsak jó lehet + a charge képesség a 2. részben már igen szórakoztató lehet
-Engineer combat droneja igen jó lehet még.
- Soldier már ugye volt mindhárom játékban (és igen Calver igazad van, közel sem olyan OP, mint pl. a 2. részben volt. Habár én úgy vittem végig normálon, hogy a páncélokkal nem bíbelődtem (alap páncélzat), upgradeket csak amit találtam azt használtam, fegyvereket nem fejlesztettem, adrenaline rush-t soha nem használtam. Tehát gyakorlatilag magamnak nehezítettem a játékot, de még így se sokszor halltam meg.
- Sentinel-t csak a Techarmorja teszi érdekessé számomra (1 végigjátszást majd szentelek neki valamikor).
Szóval következő vagy vanguard (csak a 2. és 3. rész miatt) lesz, vagy infiltrator (ez a kaszt meg már első rész óta izgatja a fantáziám, de ott még kíváncsi voltam az assault rifle-ökre, így maradt a soldier).
Ui.: Én egyszer sem untam a soldier-t.