Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ME3-ban alapból 70°-ra van állítva, ami konzol+tv kombinációban fasza, monitoron viszont rettenetesen "szûk", sokaknál hányingert okoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
nálam mióta összeraktam remekül mûködik.
PSN ID:misi2mezei
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
HELP: a FOV-al kapcsolatban, müxik, de mikor zummolnék jobb clickkel nem zummol? elvileg a moddal is kellene ugy irta az nfo-ban.
Mit csinálok rosszul?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
rámegyek és csak fehér ablak van...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Benne van Miranda, Jacob és Samara is a második részt illetõen.
Miranda a Normandy-n (Shepard "szobájában" beszélget Shepardd-al érdekességképp - bár valszeg ez csak akkor lesz, ha volt vele románc az elõzõ részben.)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
be tudom valahogy varázsolni a 2. részt originbe?mert próbáltam beírni a játék kódját a termékkód beírásához,de nem hozza be....
ha beírom bekerül a játékaim közé mintha originen vettem volna?
igaz még nem fejeztem be a 2. részt szal azt még el kellene intézni péntekig.
bocs hogy itt kérdem,de a 2. részben a vitáknál mind1 kit pártolok,ha max paragonom van ki tudom békíteni bármelyiket?
Hogy vettétek észre a DLC-k amiket nem mutatott a program a játék felismerte, hogy megcsináltátok?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX