Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Az a Jack-es jelenet engem is meglepett, főleg azután, hogy láttam az igazi erejét (bár lehet hogy akkor eresztette ki az összes dühét)... Az összjáték az meg szerintem csak a Te irányításodon múlik. Csak jó az a csapat, amit az egész galaxisban számtalan misszió során senki nem tudott megállítani! :P

Az alább felsorolt játékelemek szépek, meg jól hangzanak, de gondoljatok csak bele. Az egész alkalmazásához teljesen más játéktér és játékmechanizmusok kellenének, az AI-t jó alaposan fel kéne turbózni, és nem utolsó sorban az előre bescriptelt jeleneteknek is elő kéne jönnie, ami szerintem nem valami jó megoldás.
    Véleményem szerint kicsi az esélye, hogy ilyen drasztikus változásokat hozzanak a harmadik részre, főleg hogy ez a befejező rész, és kötve hiszem, hogy megkockáztatnák a sikerét az új rendszerek bevezetésével. Szerintem az ME1+ME2 rendszereinek tökéletesített változatai fognak előjönni.
    De nagyon remélem, hogy lesz még játék ebből az univerzumból, és azokban majd benne lesznek ilyenek meg még sok más dolog is.