Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát nekem meg pont az ellenkezője.A 2 is száraz volt alig volt benne valami érzelem és épphogy nem volt benne semmi élet.Lásd citadell mindig ugyanazok álltak ott mikor odamentél az elején, a végén ugyanazok álltak ott is.A másik 2 -ben a csapattársak nem igazán kommunikáltak egymással csak 1-2 esetben.Tali-legion meg,miranda-jack.És ennyi, itt tele van érzelemmel az egész hol vicces hol szívfacsaró és ez így tökéletes szerintem.A társak beleszólnak a beszélgetéseinkbe, vagy legalábbis hozzászólnak.A hajón se ugyanott vannak mindig hanem elmennek a bárba..stb vagy vega feljön a legénységi szállásra egy kis ki az ügyessebb gyilkos vitára garrussal.A citedallán szintén ha kiszállsz a társak szétszélednek van aki pókerezik van aki discozik xDDD azon röhögtem egy sort.Meg pl több a citadellán a bejárható terület.Az meg hülyeség hogy nem látod a csappattársakat mert ha jól emlékszem én mindbe belefutottam egyszer.Az más hogy nem csapattársak de mindenkivel lehet találkozni.Még a dlc-s társak is benne vannak pl Katsumi vagy Zaeed.Vaagy ha meg kinyírtad valamelyiket a 2-ben akkor ne csodálkozz ha nem látod a 3-ban xd.Nálam mindenki tűlélte a 2-t és taliztam is mindegyikkel.Igaz valamelyikkel csak egy egy beszélgetés vagy kisebb mellékküldetés erejéig de taliztam velük.Amúgy meg szinte az összes a citadellán van kivéve azokat akik szorosabban kapcsolódnak a főszálhoz.