Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robokex vajon lesz-e...
JethroHUN
<#wilting>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

CalebJoe
Edi az új csinibaba

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JethroHUN
OFF: Már dlc unlocker is van... mégsem várom meg a játékot. <#email>

Ja, az user score az aztán reális... Persze értem én, haters gonna hate.

Why so serious?

Sziasztok meg tudnátok mondani hogy mikor rámegyek hogy importálj az me2 mentéseimet akkor nem csinál semmit és nem tölti be a régi mentést hogy tudjam importálni
Higher

Egy kis ellentmondas a review siteok es a userek velemenye kozt. 😊 Amugy valobanhulladek a jatek, ez mar a demobol is latszott.

Calver
ezt a részét tudom, csak rémlik, h nemrég olvastam valamit arról, h átviszi megszerzett fegyvereket és páncélokat, de akkor úgy néz ki nem. kár érte, csak ezért zúztam le Kasumi DLC-t LotSB helyett újra régi karakteremmel (akit importáltam).

"The trees move. Do you not see it?"

cd galaxy oldalán ki van, hogy megérkezett hozzájuk a CE

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen ott nekem mutatja is csak mikor rámegyek hogy importálja nekem nem csinál semmit
Fpocok
Elvileg dokumentumokban hagyod a második mentését és akkor new gamenél van az import.

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogyan kell a me2 mentést átvinni a mass effect 3-ba?
Na nekem ma reggel telefonáltak az 576-tól:
Holnap vagy csütörtökön kiszállításra kerül. Ó yeah!! 😄 Addig is viszlát mindenki, nem akarok major spoilerekbe ütközni. Addig is minden Shepard-nek sok sikert kívánok! 😛

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Fegyver, páncél fejlesztéseket nem vitte át, mivel grundolták a Normandy-t és kipakolták a cuccokat belõle, Shep pedig szintén szobafogságban volt.
Amik megmaradtak azok a Normandy fejlesztések: Thanix Cannon, Silaris Armor, Cyclonic Barrier
me 3 fegyverek

Szerintem valahogy elõhozhatok de ha jól tudom menet közben kehet õket feloldani.
SPOILER, b+! <#eplus2>
Renjike
<#wilting> NEM HANNAR? :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Gránátot hogy lehet dobni? Nem sikerül rájönnöm a nyitjára.
Fpocok
ÁÁÁÁÁ!!!! 😄

Calver
nem hogy úgy volt, hogy save transfer átviszi a kétlábú második részben megszerzett fegyvereit és páncélját is?
mert nálam perpill úgy tûnik, hogy semmi ilyen nem jött át...

Képzeld: Shepard
ember
. <#vigyor2>
Fpocok
Még csak az elsõ rész elején vagyok.... csak szólnék újra, hogy MINDEN, AMI SPOILER, TEGYÉTEK SPOILER MÖGÉ. Köszike <#puszi>

Mondjuk ott én is a homlokomra csaptam, mikor a hangárban a csávó benyögte, hogy volt egy férje. XD
Renjike
ez a meleg dolog engem addig nem zavar amíg egy "baráti beszélgetés" céllal odamegyek egy karakterhez és az jön ki belõle hogy meleg vagyok gyere ágyba .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Vraaanyek
Honnan lehet amcsi proxyt találni?? sorry, hogy ilyen analfabéta vagyok, de az ilyen hálózati cuccokhoz sosem értettem, de szétkapok bármilyen laptopot 😄 höhö

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ja és Joker megõrizte jól megszokott humorérzékét.
Calver
figyelj, legrosszabb esetben kérsz itt valakitõl registry bejegyzést, nem nagy varázslat.
de nem kéne szerintem, hogy gondja legyen.

Nos elsõ benyomásaim.

-Sajnos rögtön csalódással indult a játék, mert az ME1-ME2-t végigtotl karakterem importálásánál az arcberendezést nem ismerte fel a ME3. Így újra meg kellett csinálni kb-ra.
-Ezt leszámítva totál más volt a párbeszéd Andersonnal még a legelején, mint a demo-ban. Gondolom az elõtörténetem miatt.
-A grafika megjavult a demohoz képest, a sötét árnyékolt arcok eltûntek.
-Az RPG-s elemekkel sokat el lehet pepecselni (fegyver modok, vásárlás, skillek, beszélgetések). Eddig kb. 8 tiszta órám van a játékban. Ennek több, mint felét pepecseléssel töltöttem: war asset, codex olvasás, párbeszédek, ténfergés a Citadellán (minden sarokba benéztem, dumáltam, vásároltam), bámészkodás Palaven-en, stb.
-A Normandy kibaszott jól néz ki, hiába SR2, a belsõ fények, személyzet miatt ME1-es Normandy-ra jobban hajaz.
-Érezhetõ, hogy 1-2 dologgal csak azért találkoztam, mert importált karakterrel játszom.
Ez spoiler lesz (igaz nem a fõszálból)!!!
Máris találkoztam régi karakterekkel, mellékküldetés formában, a Spectre irodában kapott hivatalos levél, van akivel meglepetés szerûen. Konkrét példa: egy side questben kiderült mi volt a Kasumi Keiji greyboxban, és Thane is irt egy levelet álnéven. Ahol most abbahagytam és tetszik az az Aria T'loak féle mellékküldetés: elég sokoldalú, változatos (ME szinten nagyon is) beszélgetõs küldi. Viszont én úgy látom, hogy csak 6 csapattárs lesz összesen (a társ választó menüben ez már az elején kimatekozható).
Azért ha a konzolokszervize küld valakinek értesítõt, hogy futárnál van a csomag, legyen szíves megosztani - valamilyen oknál fogva soha nem kapom meg tõlük az értesítõket, csak a csomagot, és nem szívesen hagyok készpénzt most itthon, mert... mindegy, a lényeg az, hogy aznap akarok felvenni, amikor érkezik az okosság.
Eredetileg bementem volna érte, de most mégsem megoldható.
MrDevil
galaxisban még mindig semmi híre a CE-nek, 576 ban és a Iponban már van!

JethroHUN
Suliba görcsölök, de mindjárt megunom és lépek haza. Még le is kell tölteni <#miaz>

Vraaanyek
Na mi?! 😄 mindenki játszik már megint, csak én dolgozom? 😄 😄 😄

JethroHUN
Mibõl van több? Nõi vagy férfi "szuper" hõsökbõl? Nekem valahogy nem illik bele a világ megmentésbe, az hogy csini csajszi rohan és lezúz mindenkit.

Ha a ME3ról lehet rosszat mondani, szerintem csak és kizárólag ebbe a "bele erõltetett" 21 századi divat buzisz@rság miatt lehet. Lehet kötekedni, hogy már benne volt 1részben femshep-liar, de az nem ugyan az mint John Shepard, a galaxis megmentõje tolja Garrust!!! <#wilting>

Meg nõi Shep kell és problem solved. 😊

Why so serious?

Bocsi, de szvsz szánalmas alak az aki 0-ra pontoz egy játékot mert van benne gay romance...

Why so serious?

JethroHUN
Vissza térve egy kicsit a metacritic felhasználó reviewkra... valljuk be buzi Garrus az azért erõsen veri a biztosítékot. Ha olyanra lesz megcsinálva a szövege mint Zevran(DA😮) v Anders(DA2), egy világ fog összeomlani bennem és biztos uninstal lesz, vagy 2ben meg kell majd halnia, hajdani egyik kedvenc npc-mnek <#eplus2>

TDC Geronimo
day 1 DLC miatt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vraaanyek
Értem, az szuper lenne, mert mint írtam, nekem az összes Mass Effect esetében windows hibával kilép a configuration utility közvetlen indítás után...

Calver
nem, játékon belül megy.
nekem mióta kettõ fel volt rakva, volt egy oprendszer újratelepítés, de szerintem dokumentumokon belül BioWare\Mass Effect mappában keresi mentéseket. ettõl függetlenül ha ME2 configját elindítod, tutira rak registry-be is bejegyzést a játék helyérõl.

Vraaanyek
Most akkor itt is majd config utility-vel lehet importálni a save-et???
van rá más mód? mert nekem több, mint valószínû, hogy a 3 esetében sem fogja megnyitni a configot!

Ebbõl is látszik, hogy a metacritic user score az egy troll score. Vagy az Ea lefizette a világ összes honlapját ahol tesztelnek game-eket...

Why so serious?

JethroHUN
Ez egy igazán jó kérdés. A save reader nálam is mutatja, hogy még csak telepítve sincs az a 2. De a gibbed save editorban pedig látszik, hogy telepítve van.

Mimasz
Hogy vettétek észre a DLC-k amiket nem mutatott a program a játék felismerte, hogy megcsináltátok?

Calver
hát... a második rész Sentinel-jéhez képest iszonyatosan megcsapta a nerfstick.

Calver
kalózöböl, de wirágboltban is emlegették.

Jó neked,nekem csak sajna futárral megoldható.
Ez hol csúnya emberek?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB