22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Ja és még pl a kabinba is fel lehet hívni egy csomó mindenkit és nem csak azért.Hanem el lehet velük beszélgetni.stba 2-ből nekem hiányzott pl mikor felhívtam kellyt vacsizni aztán az egész annyiból állt hogy semmiből töltött 3mp.et aztán már kajoltak is xDDD.
    Itt meg el lehet beszélgetni a társakkal, a másik meg a mimika és a testbeszéd, mesterien meg lett csinálva le lehet olvasni a karakterekről az érzelmeiket.Mikor shep rosszat álmodik felmegy liara, shep meg tördeli a kezét meg látszik rajta hogy kivan bukva..stb ilyenek nem voltak a 2-ben.
  • Pares
    Én is találkoztam minden volt csapattárssal. Plusz rajtuk kívül egy csomó mellékszereplővel is találkoztam az első részből, bár így utólag rájöttem, hogy párat elkerültem, de azt is csak saját hibámból.
  • Ulthane
    Ha van eszük, nem teszik. Teljesen jó ez a befejezés, csak a cukorszirupra vágyók nem tudják elfogadni, hogy ez lett a vége.
  • Ulthane
    Én sem tudnék ilyet mondani, mindenki itt volt. Egyedül Kelly-t hiányoltam, pedig vele jól összeleszbiztem az előző részben! :-D
  • sanya200
    Hát nekem meg pont az ellenkezője.A 2 is száraz volt alig volt benne valami érzelem és épphogy nem volt benne semmi élet.Lásd citadell mindig ugyanazok álltak ott mikor odamentél az elején, a végén ugyanazok álltak ott is.A másik 2 -ben a csapattársak nem igazán kommunikáltak egymással csak 1-2 esetben.Tali-legion meg,miranda-jack.És ennyi, itt tele van érzelemmel az egész hol vicces hol szívfacsaró és ez így tökéletes szerintem.A társak beleszólnak a beszélgetéseinkbe, vagy legalábbis hozzászólnak.A hajón se ugyanott vannak mindig hanem elmennek a bárba..stb vagy vega feljön a legénységi szállásra egy kis ki az ügyessebb gyilkos vitára garrussal.A citedallán szintén ha kiszállsz a társak szétszélednek van aki pókerezik van aki discozik xDDD azon röhögtem egy sort.Meg pl több a citadellán a bejárható terület.Az meg hülyeség hogy nem látod a csappattársakat mert ha jól emlékszem én mindbe belefutottam egyszer.Az más hogy nem csapattársak de mindenkivel lehet találkozni.Még a dlc-s társak is benne vannak pl Katsumi vagy Zaeed.Vaagy ha meg kinyírtad valamelyiket a 2-ben akkor ne csodálkozz ha nem látod a 3-ban xd.Nálam mindenki tűlélte a 2-t és taliztam is mindegyikkel.Igaz valamelyikkel csak egy egy beszélgetés vagy kisebb mellékküldetés erejéig de taliztam velük.Amúgy meg szinte az összes a citadellán van kivéve azokat akik szorosabban kapcsolódnak a főszálhoz.
  • Pares
    Ennyi és ilyen mértékű rinya után szerintem a Bioware tuti kiad valami DLC-t, ami kiegészíti a végét.

• Pares
    Hát mondjuk nekem a hármas rész messze élettel telibbnek tűnt, mint az elődjei. A csapattársak meg mindenki más is sokkal interaktívabbak voltak.
  • Negritis
    én mindig kinyíratom az egyben :D
  • orichalcos
    Azért mert mindenkivel lehet találkozni. Még Conrad Vernerrel is. XD
  • ZoliJ
    most így hirtelen nem jut eszembe olyan me2-es csapattárs, akivel ne találkoztam volna valahol a történet folyamán:)
  • edge23
    a játék állati jó lett pedig szerintem az előző kettő sem volt semmi bár a fegyverhangokat meghagyhatták volna a 2-ből valami bossharc félét belerakhattak volna na meg a befejezés....viszont ha bele gebedek se tudom elérni a 'tökéletes befejezés' hez szükséges pontokat.ezt hogy lehet megcsinálni?
  • Ulthane
    Try again. :)
  • Vraaanyek
    Pff...én már nem vitatkozom, miért volt ez a lehető legjobb befejezés a játéknak, amit el tudok képzelni... de sokat elárul a játékos társadalomról, hogy javarészt a végső boss fightot hiányolják...
    mindig is vártam, hogy kicsit a magam elvont és drasztikus fantáziám megelevenedjen egy játékban, és ne mindig ugyanaz a hollywoodi sablon jelenjen meg, és az, hogy ezt a kedvenc játékomtól kaptam meg, leírhatatlan! végső boss fightnak ott a gears of war...meg az összes többi csoda... ez a játék sosem arról szólt! zsibadt a hátam és libabőrös voltam a játék utolsó perceit szemlélve, zseniális!
  • Fpocok
    Ez a Kaiden mekkora egy nyafogó kisasszony... borzalmas hallgatni.
  • Fpocok
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

[spoiler]Meghalt Charr :SSS
  • RamsayBolton
    Azért milyen cseles, harc közben nevet változtatott Marauder Health-re.
  • RamsayBolton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként a final boss az TIM volt. Conversation Battle-t vívtunk vele.
  • cataflam02
    Mass Effect 3 Final Boss!!!
  • MerlinW
    És a mi feladatunk az lesz a DLC-ben, hogy kirakjunk egy 1000 darabos puzzle-t:D
  • Kongy
    Mondjuk az is kicsit valószínű, hogy meghal és mint a puzzle-t újra kirakják darabjaiból :DD
  • MerlinW
    Tudom, én is beszálltam pár zöldhasúval:)
  • RamsayBolton
    Saren sima ügy volt, a barrier nélküli embrió reaper is.
    A destroyer reapereket nem Shep tolta le. Harbinger meg mégis a legöregebb, legdurvább Reaper. Talán 8-10 flotta (tucatnyi dreadnought) 1-2 óra folyamatos thanix cannon-ozással megsértené (ha Harbinger nem lő vissza).
  • RamsayBolton
    Brian Fargo-ék (Fallout 1-2) épp a minap koldultak össze 1 millió dollárt kickstarter-en 2 nap leforgása alatt az új Wastleland játékra.
  • cataflam02
    Most komolyan.. szerinted Shepard eddigi harcai, a valóság határain belül mozogtak ? :D
  • RamsayBolton
    Azért

elég vicces lett volna Shep vs. Harbinger harc. Mégis mivel szedte volna le Shep? Dupla pörgő-forgó rúgással?
  • Kongy
    Ja, és mégvalami: nem értem miért piszkáltak bele a fegyverhangokba... a 2-ben tökéletesek voltak, a 3 fegyverei elég furán szólnak...
  • cataflam02
    A mostani befejezés inkább az... mint amit ebből ki tudtak volna hozni.
    Ettől függetlenül a játék kurva jó, csak a vége lett összecsapott.

@Edios
    Tisztában vagyok vele, hogy van olyan befejezés is amiben a végén fellélegez. A meghalásos résszel arra próbáltam utalni, hogy nem a tipikus hollywoodi befejezést hiányolom. A boss figth-ra csak annyit tudok mondani, hogy az első és második részben is volt. Ezért bátorkodtam hiányolni a harmadik, egyben befejező részből. Mivel végső bossnak tökéletes lett volna a Harbringer. Az Epilógusról meg annyit, hogy a Dragon Age-be is nagyon jól le tudtak vezetni a végét.. itt meg szimplán csak lusták voltak leírni, hogy mi lett a Galaxis sorsa.
  • Kongy
    Nos, így 1 héttel a játék végigjátszása után illene véleményeznek. Nekem személy szerint enyhe csalódás volt a 2-höz képest. A történet pörgött, a Reaperek inváziója durva volt, de nekem valahogy a 2 jobban bejött, úgy fogalmaznék, hogy több élet volt benne. Ott nagyon tetszett, hogy a csapattársakon van a hangsúly és a különféle küldetéseiken. A ME3-ban viszont több volt a drámai pillanat, ezért az sem nevezhető rossznak. Azt bánom, hogy nagyon sok régi csapattárssal nem is találkozunk a ME3-ban, most nem spoilerezek példákkal, de voltak akik igencsak hiányoztak... A végjátszma lehetett volna nehezebb is, nekem kicsit úgy tűnt, mintha kifogytak volna a fantáziából.

A ME 3 szerintem jobb az 1-nél a 2-ből átvett újítások és továbbfejlesztések miatt, és egy hajszálnyival, de számomra a 2 mögött van... Személyes véleményemet olvashattátok.
  • Fpocok
    Akkor tehát a vége attól függ, hogy mennyi sereget gyűjtünk magunk köré? Beleértve a scanneléssel, bolygó scanneléssel felfedezett war asseteket, ugye?
  • xblades
    Ez azt jelenti ha átírtam a Heretic-et akkor az -2 pont a békéhez a szükséges min. 5-ből?
  • MerlinW
    Hálisten minden DLC opcionális, tehát ha nem akarunk, nem foglalkozunk vele:)
  • MerlinW
    "Csak azt nem értem meg, hogy a Bioware miért nem csapott le, erre az indoktrinációs teóriára. "

Mert baromság:)
  • edios
    ha jól csinálod nem hal meg, úgy kb 51231x ki lett vitatva
    sajnálom hogy egy ilyen játékból pont egy boss fight hiányzik neked
    van epilógus, csak a képzetedre bízták a fejlesztők a részleteket. ezt pl. filmeknél gyakran szokás csinálni.
  • edios
    nagyon remélem, hogy nem változik meg a befejezés, mert ez a jelenlegi állapotában egy igazi scifi-hez méltó.

ami belefér az egy kicsit részletesebben (de továbbra sem szájbarágósan) kidolgozott utolsó néhány perc.
  • cataflam02
    Csak azt nem értem meg, hogy a Bioware miért nem csapott le, erre az indoktrinációs teóriára.
    Simán mondhatták volna, gyerekek át letettek verve, de nem...

Nekem nem azzal van a bajom, hogy a végén meghal Shepard..
    Amiket hiányolok az a végső boss fight, a végső csatában a csapatok irányítása, a mostaninál egy sokkal epikusabb befejezés. És a legfontosabb, az Epilógus.
  • MerlinW
    Akarod mondani a kroganokat:)
  • mkfdd
    taureneket?
  • Fpocok
    Azért erre nem vennék mérget :D

MÁS: Most fejeztem be a krogan bolygót. [spoiler] Meggyógyítottam a genophaget. A salarianok viszont mégis támogatnak. Azt mondta a council, hogy mivel megmentettem egyszer... különben. Szóval ezek szerint ha az első részben nem mented meg őket, akkor ha meggyógyítod a taureneket, nem támogatnak. Legalább is így jött le nekem.
  • MerlinW
    Ingyenes lesz, ez teljesen biztos. Mondjuk engem így sem érdekel, ez így már erőltetett nekem.
  • Luciferke
    Ha ez lesz, akkor még több látogatottsága lesz a youtubenak, mert én megvenni biztos nem fogom.

Majd jól megnézem youtuben :)

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy kivel mi történt a story befejezése után.