Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát nekem nem kell hogy hiper szuper graf legyen én elsősorban a történet miatt szeretem de néha illuzioromboló tud lenni mikor az arc kidolgozása kicsit gyér.De majd talán a tech 5 motor megoldja a problémát egyetlen nagy textura az egész pálya és a gépigény fix a részletesség pedig csak a fejlesztőkön múlik.Vagyis ugyanakkora lesz a gépigénye ha iszonyat részletes lesz mintha ronda lenne.Legalábbis ezt hallani róla.De egyébként nem véletlen volt nagy siker a plant vs zombi hiába a rajzolt grafika a játékélményre gyúrtak rá és ez meg is látszott rajta, én ugyan nem toltam vele de láttam milyen és nagyon sikeres is lett.Ebből is látszik hogy már talán kezdünk abba az irányba menni ami elsősorban a játékmenetre hajaz és nem a grafikára.Előbb utóbb úgyis elérünk egy szintet aminél már nem lesz tovább és akkor ki kell találni mást.Ezért is vannak egyre jobb játékok konzolra mert ott fix a hardver és a játékmenetre mennek inkább rá, pl mario galaxi 2 jó dedós game de nagyon sokan szeretik.És nem véletlenül, meg ezért vannak az új kontrollerek is valamit ki kellett találni hogy el legessen adni az xboxot(natal).