Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ratgab #11621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helyesbítés az előzőhöz: Szintetikusok nem az értelmes életet irtanák ki, hanem minden organikus létformát.
2 út pontosítva: 2 oldalról lehet megközelíteni a Catalyst központi egységét (jobbról és balról), ami a 2 eltérő döntést szimbolizálja. Bármelyik megérintésével meghozzuk a döntésünket. Ismétlem semmilyen kapu nincs, az egy bullshit (nem is tudom ki találta ki ,de nem egy helyen olvastam).
Nekem teljesen jó volt a vége, tetszett! habár még jobb lett volna, ha shep túléli, de sebaj, majd legközelebb.
Összesítve nekem nem rontotta le a játék vége a 3. rész Kiváló minőségét. Minden percét élveztem a 31 órának, amit vele töltöttem és a vége se okozott semmilyen csalódást. Nem vártam habos-babos végkifejletet 0 áldozattal, esküvővel (shep választottjával) miegymással.
Egyébként a 3. rész igen darkosra sikeredett szerintem. Mestermunka! Kedvencem lett a 3 rész közül! És végre van értelme különböző módokon végigvinni újra a 3 játékot, csak hogy lássuk mi változik a 3. részben a döntéseink miatt! Zseniális. Idei éve eddigi legjobb játéka!