Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
én még nem vagyok a végén, de már tényleg érdekel, mire fel ez a nagy nyavalygás. már csak azért is, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi árnyékolhat be ilyen érzelmeket ennyire:
Quarian vs Geth
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye jön a döntés, hogy geth halál, vagy kód-feltöltés. az első választás ugye tök egyértelmű volt, a beszélgetés alapján úgy-ahogy a másik is, de gondoltam azért nem azt írták, hogy "quarianok kiírtása", mert így megmaradnak ők is, csak pár millióval kevesebben (és ez zavar is, hogy nem így van, azért egy köztes megoldás nem lett volna rossz!).
szóval jó ötletnek tartottam, hogy a geth-ek mind-mind egyéni individuumok lehetnek, igazi entitások. kiválasztottam, aztán néztem nagyokat. és akkor jött a bejátszás, ahogy a quarian hajók elégnek a légkörben, Tali pedig öngyilkos lesz.
Na ez a jelenet, talán minden idők legmegindítóbb momentuma a játékok történetében. Tali leveszi a maszkot, hogy először és utoljára érezhesse a "szülőbolygójának" levegőjét, "Bocsáss meg, Shepard", szétteszi a karjait és csak engedi, hogy "megölje a bolygó". ezek után még Legion is feláldozza magát. hááát vazzeg!
tényleg nem gondoltam, hogy ennek a döntésnek ilyen következményei lesznek, és nem szoktam ilyet csinálni, de visszatöltöttem a játékot, hogy a quarianok élhessenek. ráadásul 2x öltem meg újra a reapert, mert amikor Tali lezuhan, ugye jön egy paragon-jelenet és azt hittem, hogy elsőre nem sikerült időben kattintanom és ezért nem kapta el Shep a csajt. hát tévedtem csesszék meg :D
szóval ilyen jelenetek után tényleg sikerült elcseszniük a végét?! nagyon kíváncsi vagyok. mindenesetre az már egy kicsit aggaszt, hogy itt sem volt középső út, csak fekete és fehér