Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Cef #11441 Sikerült végigvinnem, 31 óra lett összesen.
Kezdem a jóval:
Ez az eddigi összes közül a legjobban összerakott Mass Effect játék. Nagyszerű látvány, remek játékmenet, rengeteg apró utalás az előző részekre, easter eggek és minden ami kell. Profi munka. A harcok sokkal élvezetesebbek, a közelharc jót tett a játékmenetnek.
Ami nem tetszett:
A befejezés. Ezt már leírtam, hogy miért, nem akarok újabb vitát kezdeni vele. Számomra ez az egyetlen negatív dolog a játékban. Ezen kívül csak a párbeszédekkel nem voltam megelégedve, egyes szereplőkkel alig lehet valamit kommunikálni. Persze minden küldetés után lehet velük 1-2 mondatot csevegni, mint az ME 2-ben a DLC karakterekkel, van akinek ez így is jó volt, de én inkább a felelet-választós párbeszédet részesítem előnyben, így ezen a téren hiányérzetem volt. Persze jó volt látni, hogy a csapattagok egymással is beszélnek, mászkálnak a hajón, illetve a Citadellán, ez nagy újítás volt.
A játékmenet és a kidolgozás terén ez a legjobban összerakott rész a trilógiából. Történetvezetés szempontjából viszont nálam az előző kettőt nem sikerült megelőznie. Ez nem azt jelenti, hogy a történet rossz, igenis jó története van, tele megható, szomorú és vidám pillanatokkal, amikre évek múlva is emlékezni fog az ember. Csupán az előző két rész mint történet jobban tetszett. Viszont játékmechanikailag abszolút ez a nyerő. Méltó harmadik rész lett, kár, hogy a lezárásra ezt nem tudom elmondani, de szerencsére nem rontja el az összképet.
9/10