22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fpocok
    This is still just SPECULATION!
    ITS A TRAP
  • sherlock1
    volt már? (True) Ending DLC Revealed
  • RamsayBolton
    Közben tolom a 2. végigjátszást Infiltratorral, mindjárt meg van a cash a Black Widow-ra.
  • RamsayBolton
    Mi ez? Transhep?
  • RAMyMamy
    ja, olvasni luxus :D köszi

alakul ez XD
  • Cef
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Akkor kapod meg az összes befejezést, ha 5000 feletti war asset pontod van.
    Nem lehet tudni, hogy ki is a Catalyst, csak annyit, hogy ő készítette és irányította a reapereket és ő találta ki a ciklusokat. Hogy ő egy faj közös tudata lenne-e, egy AI vagy valami más az nem derül ki.
  • Fpocok
    :DD

Na most meg
    [spoiler] volt szó Kasumiról. Aztán bementek az ajtón, na mondom tuti itt van már csak álcázva. Hát nem igazam volt? ^^
  • Prince23
    Tartalmasabb kiadásban jó is lenne :D

Megkérdeznük tőle: Honnan származol? :D

Vajon mit válaszolna
  • pite9
    nahát. sikerült végigtolni, laza 32 óra játékidővel :D viszont van egy nagy rakás kérdésem, amiket most kegyetlenül felteszek:
    1. 3 végkimenetel van: kinyírni a Reapereket , ez esetben meghal Shep is, meg mindenki más is, de a következő civilizációnak már nem kell tartania az óriás kék repülő tintahalaktól,és ez a narancssárga robbanásos befejezés ügye? a másik hogy irányítás alá vonjuk őket,kiküldjük őket a galaxisból, de shep meghal, viszont mindenki más életben marad(kék robbanás) a harmadik meg hogy valahogy keresztezzük a szintetikus és organikus fajokat. kérdés 1: ezt a befejezést mikor kapjuk? kérdés 2: akkor most a Catalyst (a faj amit a kisgyerek képvisel) az a faj amelyik létrehozta a Reapereket azért hogy kordában tartsák az organikus fajokat és "megóvják" őket attól hogy kipusztítsák magukat az általuk teremtett szintetikus fajokkal?
  • Calver
    pontosítok: "appearances" szóra keress rá, előbb elírtam.
    de meglehet, h nem itt tárolja csapattársak külsejét, mert így hirtelen nem találom.

btw másnál látszanak hozzászólások #11442 előtt?
  • Fpocok
    [spoiler]Shepard VI. Reméltem, hogy benne lesz :D
  • Pares
    Nekem tetszett a vége, mégsem szavaztam... Mellesleg a 40 ezer nevetségesen kevés a több millió eladott példány mellett...
  • Shep
    Nem úgy, hanem mikor már távcső nézet van.
  • Calver
    Senti is vicces... bár szegényt kicsit megcsapkodták nerfstick-el harmadik részre ME2-es arcátlanul túltápolt kiadásához képest.
  • Calver
    drag and drop, de az oldalán is írják.
    húzd rá coalesced.bin-t Gibbed.MassEffect3.Coalesce.exe-re.
    visszacsomagolásnál ugyanez, csak Coalesced mappával.
  • Fpocok
    [spoiler]ITT VAN MIRANDA!!! :DDD
  • Calver
    ööö... mi a fene történt?
    RSS-ben szerencsére látszanak hozzászólások, de... mi a picsa?
  • Fpocok
    Pont azt csinálom.
    És azt kell hogy mondjam... TETSZIK EZ A SCANNELŐS KERESŐS MÓKA!

Amúgy nem. Sentinel.
  • RAMyMamy
    nálam ez nem működik, felugrik egy ilyen dos-os ablak és ennyi :(
  • Calver
    Adept?
    ha igen, kezdj páncéllal, mert erők > all.
    amúgy ha importáltál, elég gyorsan meglesz bármelyikre a pénz ha nézelődsz a galaxisban, csak 250k kell, én pár óra játék után már Paladin+IA kombóban rohangáltam.

pontosabban: Tuchanka után.
  • Cef
    Sikerült végigvinnem, 31 óra lett összesen.
    Kezdem a jóval:
    Ez az eddigi összes közül a legjobban összerakott Mass Effect játék. Nagyszerű látvány, remek játékmenet, rengeteg apró utalás az előző részekre, easter eggek és minden ami kell. Profi munka. A harcok sokkal élvezetesebbek, a közelharc jót tett a játékmenetnek.
    Ami nem tetszett:
    A befejezés. Ezt már leírtam, hogy miért, nem akarok újabb vitát kezdeni vele. Számomra ez az egyetlen negatív dolog a játékban. Ezen kívül csak a párbeszédekkel nem voltam megelégedve, egyes szereplőkkel alig lehet valamit kommunikálni. Persze minden küldetés után lehet velük 1-2 mondatot csevegni, mint az ME 2-ben a DLC karakterekkel, van akinek ez így is jó volt, de én inkább a felelet-választós párbeszédet részesítem előnyben, így ezen a téren hiányérzetem volt. Persze jó volt látni, hogy a csapattagok egymással is beszélnek, mászkálnak a hajón, illetve a Citadellán, ez nagy újítás volt.

A játékmenet és a kidolgozás terén ez a legjobban összerakott rész a trilógiából. Történetvezetés szempontjából viszont nálam az előző kettőt nem sikerült megelőznie. Ez nem azt jelenti, hogy a történet rossz, igenis jó története van, tele megható, szomorú és vidám pillanatokkal, amikre évek múlva is emlékezni fog az ember. Csupán az előző két rész mint történet jobban tetszett. Viszont játékmechanikailag abszolút ez a nyerő. Méltó harmadik rész lett, kár, hogy a lezárásra ezt nem tudom elmondani, de szerencsére nem rontja el az összképet.

9/10
  • Calver
    valahogy biztos, ezzel kicsomagolod, aztán nézz szét 05_biogame.json-ban. mindenféle "apperances" amit keresel.
  • Prince23
    Hihetetlen, hogy a fórumokon még mindig a befejezés miatt panaszkodnak a rajongók...

Most ezt mire értik a befejezést? ( a lezáró részt, a végénél, a tartály utáni bejátszásra) vagy (a londoni küldetés epilógusára)

ui: nem néztem rá még a bw-re, csak gamer siteokat nézegetk
  • RAMyMamy
    npc-k ruháit hozzá lehet adni valahogy a rendes ruhákhoz (amiben hajón meg a citadelben mászkál shep) ezzel a coalesced editorral? úgy, mint a 2. részben
  • Fpocok
    lol
    nem akarom MÉG megvenni, mert paladinra gyűjtök :D
  • Calver
    elvileg benne kéne lennie, bár lehet csak akkor, ha második részből importálsz olyan karakter, akinek volt. de amint eljutsz addig, h tudsz vásárolni, rögtön látni fogod h megvan-e.

viszont készítsd a lelked: undorítóan néz ki, nekem első dolgom volt megvétele után alakítani úgy coalesced.bin-t, h normál páncélban futkároztam IA effektjével.
  • Corten
    Egyrészt valószínűleg ez a leglátogatottabb és pár ember biztos átirányítja őket oda másrészt ha valaki nagyon megakarná változtatni kisebb kereséssel is biztos eljutna oda.
  • Atilorn
    Meg lehet venni a fellegvárban.
  • Fpocok
    Pls mondjátok azt, hogy az inferno armor az nem valami bullshit előrendelői dlc stb hasonló... pls mondjátok, hogy alapban is benne van.
  • sherlock1
    internetes forumról van szó, egy olyanon 40 ezer rohadt sok.
  • Calver
    hja, mert ugye bioware fórumokon nem minden második topic a vége miatti panaszkodás...[/sarcasm]
  • Corten
    Annyival mégse több hogy elmenjenek fórumra sírni. Ha nincs akkora gondja hogy szavazzon akkor nincs probléma, eltudja fogadni.
  • Calver
  • Reg5
    Sok embernek tényleg ez a legnagyobb gondja? Lennék a helyükben.
  • cataflam02
    Van az sokkal több is.. nekem sem tetszett a vége, mégsem mentem szavazni.
  • Corten
    Jóval több mint egymillió eladott példányból 40 ezer elégedetlen. Szép arányok, deja vum van, pont mintha a játékot látnám. Ekkora túlerő ellen nem nyerhetnek “The chances of surviving are… slim.” - Harbinger
  • ratgab
    Sikerült valakinek:

Kibékíteni a Geth-eket és Quarian-okat miután Rannoch-on kinyírtuk a Reapert? Elvileg kellett volna jönnie egy reputáció ellenőrzésnek és rá lehetett volna venni a quarián flottát, hogy vonuljanak vissza, miután a Geth VI feltuningolta a haverjait.

Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem vittem tovább mentést, hanem teljes új játékot kezdtem az ME3-ban? Természetesen Legion nem is volt nevén nevezve, csak Geth VI-nak hívták, mivel gondolom alap esetben halottnak veszi a játék korábbi mentés átvitele nélkül.
  • sherlock1
    Már 40 ezer :)
  • Fpocok
    Oké.
    Tehát soon...

• Calver
    később.
    az elején egy csomó hely nem érhető még el, majd idővel.