Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
kicsit offtopic, de hozok egy példát: valki lédércé változott, és lekéne szedni rolla ezt az átkot hogy a tulvilágra távozzon, ehez 1. NPC kiadja küldinek egy fogadoba 2.faluba beszélek valami boszival 3.tükördarabokat szedegetek szétszorva egy mezön 4. elviszem a kovácshoz faluba kovács aztmondja jöjek vissza késöbb 5. megint átsétálok máshova 6. viszasétálok megkapom a tükröt 7. megyek a mezöre persze kurvára semmit nem ért a tükör 8. viszasétálok a faluba boszihoz 9.fogadoba megyek a trubadur barátomhoz 10. megyek megint a mezöre hogy valami balladát mondva végre elhiggye szegény lélek hogy már halott és eltakarodjon 11. de persze trubadur barátomra várni kell mert bugos szar az egész viszasétálok valami tüzhoz várok egy picit 12. trubadur barátom megjön végre végeztem egy szaros questel kitudja hány kilométert futkorászva azt hittem a quest végére hogy szétverem a bilentyüzetet, és ez csak egy a sok küzöl mert az egész játék erröl szol, persze MAss Effectben is van ilyen pl:: szkenneld a keepereket küldi, vagy kettöben a bolygo szkennelés, de nem kötelezö. Witcherbe pl.: enélkül a küldetés nélkül nem is juthatsz tovább, de kb az összes küldi ugyanerre a sémára épül és tulajdonképpen mesterségesen huzzák a játékidöt benne 40-50-60 orára ugy hogy futtatnak egy zsebkendönyi területen körbe körbe mint valami vakegeret. Ja hogy közbe volt egy jo storry, szuper kár hogy nem tudtam rá koncentrálni mert a küldetésektöl idegbajt kaptam.