Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nagyon ugy fest, hogy a vegen a hajobol Joker es Shep barat(no)je mellett - dontesunktol fuggoen - vagy EDI lep ki harmadiknak, vagy az a tarsunk, akivel Londonban voltunk. Bar mai napig nem ertem, hogy kerul oda a tarsasag a hajoval, amikor legutobb meg egyutt harcoltunk lenn a Foldon.

Es ahogy Pares is irta, a "meselj meg egy sztorit Shepardrol" eleg sokatmondo. Bar a kerdes az, hogy a Shepard mint konkret szemely (mi a jatekos), vagy Shepard mint kifejezes (a hos, vilagmegmento, stb) volt hallhato. Mert, ha tenyleg egy kifejezesse valt a galaxis torteneteben, akkor siman johet egy ujabb sztori barmilyen uj foszereplovel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    En Talival "kavartam" mar az ME1 elso perceitol kezdve, es ezt vegig kitarott Londonig, de Liara nekem is atadta az "ajandekat", mint akit szeret es tisztel. Viszont a kerdes az, hogy te vele romantikaztal e, es ezzel tobb volt a bejatszas, benne az utod utalassal, vagy ugyanaz, mint masnal, aki massal jott ossze? Errol vmi info? Vagyis, dontestol fuggetlenul van/lesz human/asari biotikus utod? Mert innentol szolhat akar rola is a kovetkezo resz - ha lesz es single lesz.