Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Minden jatek premierrel elszabadul a pokol, ezt nincs HG, aki kezben tudja tartani. Jobb inkabb tavolmaradni az egesztol, az a tuti modszer itt az SG-n.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bár a 2-ben amikor Shephard levette Tali maszkját nem kezdett el rémülten üvölteni, szóval nem lehetett túl ronda.
Na meg persze a 23-ik században ha Quarian románcot forgatok a fejemb az elsõ dolog hogy beírom a netes keresõ akkori megfelelõjébe, hogy "Quarianok maszk nélkül."
Szeritnem mivel ez az utolsó rész nagy valószínûséggel mutatnak Quariant maszk nélkül.
http://cerberus-network.xf.cz/web/tali_cz_big.jpg
Egyébként direkt hasonlítanak a gethekre, hiszen a quarianok magukról mintázták a gépeiket. No meg az artbook szerint grafikusok a quarianok alapján alkották meg a gethek külsejét, vagy fordítva (ez a szövegrész el van mosódva).
anti hero
Amúgy csak nekem fest úgy, hogy kicsit testlakatilag hasonlítanak a Geth-ekre?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Én a régi csapatból Zaeed-ot hiányolom, bár a Wikis lap szerint, ha túlélte a 2-t õ is benne lesz a 3-ba. Amúgy a videót nem néztem. Rúl sokat lõ el?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
( •_•😉>⌐■-■
(⌐■_■😉 He's the Turian.
YEAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
lol
anti hero
576-tal már egyszer megszívtam, amikor majdnem két héttel késõbb tudtam csak megvenni az ME2 CE-t, mint mindenki más (pedig 1 hónappal a megjelenés elõtt elõrendeltem).
Remélem a CDG tényleg ad hozzá elõrendelõi DLC-ket...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Mellette a turian meg állandóan ezt hajtogatja: You humans are all racist! XD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De persze nekem is hiányozni fognak. Mennyivel jobb lenne az összes társsal találkozni a hajón és zúzni velük a Reaper-eket és a Cerberus katonáit.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3