Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
hivatalos megjelenési napig ne reméljen hozzá senki törést, origines, addig csak nézegetheti a fájlokat és törölheti vele a seggét aki letölti érdemi dologra nem képes, lásd syndicate példája...

nyirog
jelöltesd magad akkor hg-nek, mondjuk én parest is bírnám hg-nek tuti seggbe rúgná azt aki spoilerezik makró nélkül 😄

nyirog
nem baj az, legalább a nyelvi fájlokat át tudják futni blastoék addig is 😊))

A petíciót már lezárták ami a bannerba van. Bár még van 10 nap a megjelenésig.
Sajnos igen, decemberben is mi volt a Batman vagy az L.A. Noire-nál 😄
Szerintem majd kicenzúrázzák.
Teljesen jogos.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Biztos forrásból tudom, hogy Tali maszkja mögött egy hatalmas Trollface lesz.
PiszkosFred
Pont ezert, a maradek 7 napban elleszek (megprobalok legalabbis) TIM szemszine, Tali arca vagy Reaper eredetrol szolo eszmefuttatasok es theorycraftok nelkul. Erdekes volt olvasni rola, de inkabb nem kockaztatom meg, hogy valaki - nem topiklako, hisz ok is kerulik a spoilereket - kozbeszur a beszelgetesbe egy spoileres infot/kepet buszken, a mellet dongetve, hogy o mar vegigjatszotta amig nekunk hozza a postas. Nem fogja nekem egyetlen idiota sem leloni azokat a poenokat, amelyeket jatek kozben talalok. Szanalmas vagy sem, regota varom, hogy befejezodjon a tortenet, de magam akarom megtapasztani, elso kezbol, premier planban 😊

Minden jatek premierrel elszabadul a pokol, ezt nincs HG, aki kezben tudja tartani. Jobb inkabb tavolmaradni az egesztol, az a tuti modszer itt az SG-n.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JethroHUN
Van warez topic! Ott a linkje a banner alatt...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én már régen mondom,hogy hg kell ide,mert el fog szabadulni a pokol.Nem mindenki olvassa el a banner alatt,és fõleg nem fogják betartani a "spoiler-szabályt".😊

Egyelõre nem áll fent ez a veszély,mivel még nem mûködik.😊

Szívesen, mondjuk ezt is jó tudni; mi vár a topikra 😊
PiszkosFred
Kosz az infot. Azt hiszem a kovetkezo egy hetben nem kell a topikot latogatni, mert jonnek a wiragboltosok warezhuszarok holnaptol, es felek, hogy esz nelkul nyomjak a spoilereket, foleg hazigazda nelkul.

Ezzel még ki is békülnék.

Bár a 2-ben amikor Shephard levette Tali maszkját nem kezdett el rémülten üvölteni, szóval nem lehetett túl ronda.
Na meg persze a 23-ik században ha Quarian románcot forgatok a fejemb az elsõ dolog hogy beírom a netes keresõ akkori megfelelõjébe, hogy "Quarianok maszk nélkül."

Szeritnem mivel ez az utolsó rész nagy valószínûséggel mutatnak Quariant maszk nélkül.
OFF: Angol CLONEDVD már van, ahhoz képest, hogy még 1 hét múlva jelenik meg 😊
PiszkosFred
Ismeros, egy a sok Tali fikcio kozul. Anno a masodik resz vegigjatszasa utan - latva, hogy ott sem derult ki a kis gepeszcsaj hogy is nez ki - eltoltottem jopar orat azzal, hogy felkutattam a neten fellelheto, akkori otleteket es rajzokat Tali es a tarsai arcaval kapcsolatban. Most is erdekel, de talan jobb igy, hogy megmarad egy nagy kerdojelnek.

fanart:
http://cerberus-network.xf.cz/web/tali_cz_big.jpg

Vannak az arcáról koncepciórajzok az artbookban, amiket még Tali dizájnjának a kialakításakor készítettek, de ezeket végül nem használták fel, nem tudom, hogy megmutatják-e az arcukat a harmadik részben. Egyfelõl tényleg jó lenne látni hogy néznek ki, de másfelõl nem biztos hogy azt kapnánk amit várnánk.

Egyébként direkt hasonlítanak a gethekre, hiszen a quarianok magukról mintázták a gépeiket. No meg az artbook szerint grafikusok a quarianok alapján alkották meg a gethek külsejét, vagy fordítva (ez a szövegrész el van mosódva).
nos mivel a quarik csinaltak a getheket, ezen azert annyira nem csodalkozom :d

anti hero

Optimus Prime
Szerintem ez maradjon meg Judge Dredd-esen rejtély. Dredd arcát se mutatták meg soha. Nem, nem a Stallone-s filmmel kezdõdött a Judge Dredd univerzum.
Amúgy csak nekem fest úgy, hogy kicsit testlakatilag hasonlítanak a Geth-ekre?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

PiszkosFred
Ez egyike azon keves dolognak, amely evek ota foglalkoztatja a jatekosokat. En a BW helyeben nem mutatnam meg, meghagynam mindenkinek a jogot arra, hogy a sajat kepzeleteben alakitsa ki Tali es a tobbi kvarian arcat. Kivancsi vagyok ra nagyon, de van egy pont, ami utan inkabb jobb nem leloni a poent, es "a tudatlansag aldas" - ahogy az amcsik mondjak kedvenc szolasukban.

PiszkosFred
Bar offtopik, de a csapattol decemberben jott ki a Skyrim egyik betetdalanak feldolgozasa, a "Sovngarde Song", azt nagyon erdemes meghallgatni. A Dragon Age muzsika is korrekt nagyon. A Shepard notahoz kell par alkalom, mire "megszokj az emebr fule", de aztan kiderul, egesz kellemes kis pattogos nota az 😊

Remélem nem, mert akkor kezdhetem újra a 2.-t 😛

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Renjike
még egy : ha mirandával lesz valami a 2. részben a Shadow brokerben Liara haragudni fog rám vagy valami hasonló?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
egy kérdés : volt valami hír arról hogy quarian arcot láthatunk-e a 3. részben? 😄

Nem igazán,azt a spoilert amit láthatnánk meg vagy nem mutatják vagy úgy homályosítják a képet,hogy ne tudd kivenni mit mutat.
Optimus Prime
Csak vicceltem. Illusive Man Wikis adatlapjának kutatása óta már úgyis tudom az igazat. :S

Én a régi csapatból Zaeed-ot hiányolom, bár a Wikis lap szerint, ha túlélte a 2-t õ is benne lesz a 3-ba. Amúgy a videót nem néztem. Rúl sokat lõ el?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

szomferi
na CDG-tól ténylegesen megrendelve, vidéki pickpack pontba csak 8-án fog érkezni, addig csak kibírom valahogy <#wow3>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem talált.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

(•_•😉 Garrus is not the man,
( •_•😉>⌐■-■
(⌐■_■😉 He's the Turian.
YEAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH­HHHHHHHH

lol

anti hero

CD Galaxistól megrendelve a gyûjtõi változat! 17k, jövõ hét csütörtöki átvétellel egy gyalog 10 percre lévõ újságostól.

576-tal már egyszer megszívtam, amikor majdnem két héttel késõbb tudtam csak megvenni az ME2 CE-t, mint mindenki más (pedig 1 hónappal a megjelenés elõtt elõrendeltem).

Remélem a CDG tényleg ad hozzá elõrendelõi DLC-ket...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Tatyla
shadowbroker

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Renjike
thank you 😊

Marci0115
shadowbroker

Renjike
gyors kérdés : ebben a videóban 1:09 tõl melyik ez a misszió?

Renjike
az biztos 😄

Vraaanyek
Nem volt felesleges, mivel nagy szerepe lesz a 3-ban is, attól még, hogy nem a régi szobája lesz 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Ráadásul már hetek óta lehet tényleges elõrendelést leadni! 😛 én ott rendeltem elõ!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ryder62
Az a katona ahogy oktatja az újoncokat, hatalmas 😄D

Mellette a turian meg állandóan ezt hajtogatja: You humans are all racist! XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

JethroHUN
Hát jah, az ilyen erõs ágyúkkal pontosan kell lõni. "Nem szemmel bemérni, mert egyszer belerondíthatsz valakinek a napjába" <#nevetes1> Ismerõs?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TBTPumpa
Ha mentéssel játszol és mindenki túlélte a második rész végét, akkor találkozni fogsz velük nyugi...
De persze nekem is hiányozni fognak. Mennyivel jobb lenne az összes társsal találkozni a hajón és zúzni velük a Reaper-eket és a Cerberus katonáit.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szomferi
nekem Liara szinkronja kéne... az a nõ, az valami álom <#szeret>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Renjike
ááá de fognak hiányozni a 2. rész karakterei most egész megkedveltem azt a nigger Jacobot , Mirandát eddig is szerettem , Legiont imádom , Samara is jobban tetszik mint Liara , Morinth abszolút nem szimpi viszont , és még Thane-t is birom 😊. áhh hiányozni fognak 😄D

Majd kiderül hogy be volt avatva és egész idõ alatt már a 2-ban is a szuperágyút kalibrálta. 😊
szomferi
nem fogod kockáztatni az accodat, elhiheted

MrDevil
Kit érdekel mit ír a cdgalaxis, VPNrõl hallotál már ? Bf3-at és a KoA-át is játszottam még eu megjelenés elõtt!

Renjike
te nagyon a pusztulásunkat akarod 😄D bár , az ötleted hogy padlót fogunk és a saját kárunk árán is ledaráljuk õket jó ötlet 😊

Nem vagyok sokat otthon, ezért problémás nekem a futár.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3