Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Corten #10777 Ez egy kiváló párhuzam nem is tudom miért nem jutott eszembe pedig a Matrix triológia az egyik kedvenc filmsorozatom.
@Bullitt Igazad van, én kérek elnézést. Csak kicsit már fárasztó hogy egy csomó embernek nem tetszik a befejezés. Igenis tökös volt a BioWare hogy ellentmondott a standard nyugati világképnek és bemutatott nekik hogy még azért se fognak ahhoz igazodni mert ennek a játéknak nem ilyen a hangulata.
Logikai bukfencek meg minden kitalált történetbe vannak és hogy miért? Mert nem igazak, csak a teljesen igaz történetnek nem változnak a tényezői és nincsenek benne ellentmondások. Ezért is vallatják olyan sokáig az embereket, ha igazat mond sose változik meg az amit elmond. Előbb utóbb minden író belefut olyan ellentmondásba amit nem vesz észre és tényleg helyes amit mondtál vannak néhol elég szép lyukak.
De ha tényleg, igazán tetszett a játék akkor vagy nem akarod észrevenni vagy amint mondtam nem veszed észre. Mondjuk nálam az is közrejátszhat hogy megjelenés előtt nem játszottam végig az első meg a második részt és nem volt olyan friss a történet az apróbb részletekre nem emlékeztem.
Aki meg kiszivárogtatta azt felkötném egy fára a bokájánál fogva fejjel lefelé és addig csapkodnám a játék forgatókönyvével amíg... Ezt majd még kigondolom :D .