Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Egyébként visszatérve a tegnapi hírre, miszerint már kedden, azaz 6-án raktáron lesz a játék... az még nem jelenti azt is, hogy már játszhatunk is vele 9. elõtt nem??? vagy nincs valami EU-s regisztrációzár a hivatalos 9-i megjelenésig???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Lehetséges lesz sztem hogy a ME 3- ban TIM

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megmaradt a Collector bázis akkor indoktrinált, ha pedig nem akkor nem.
Kiégett a szeme áramütés miatt, azért olyan a szeme mint egy robotnak. Mindenki megnézheti a képregényben. Gondolod hirtelen meggyógyult?
szomferi
áhááá, értem
és a szemszín mit számít? ha kék akkor igen, ha zöld akkor nem? vagy mi? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Régebben volt egy vita róla itt, amit bizonyos spoilerek okán
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nevezetesen, hogy indoktrinált-e vagy sem a kedves TIM
, vagy ellen, vagy attól függetlenül (vizuális kuriózumként) folytattunk.
szomferi
most mi ez a mizéria a szemszínnél? <#confused>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szerintem lehetetlen ezt megmondani (hologrammos szem színt). Zöld és kék keveréke, türkiz szerûnek hat. Majd, ha látjuk a 3-ban "élõben" is TIM-et és ott is zöld a szeme akkor.

Képet, mert nem hiszem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szomferi
FB-on kérdezték a bolttól hogy mit takar az az elõrendelõi ajándék, ha az elõrendelõi DLC-k, akkor a PlatinumShop-ból, ha nem, akkor vagy a KonzolokSzervizébõl 8500ft-ért, vagy a CDG-bõl 10-ért (a DLC miatt)

Optimus Prime
Megírom ide is. Korábban volt vita az Illusive Man szemeirõl, hogy a 3-ban nem lesz olyan. Most a 2-ben, a végén ugye hologramként beszél hozzánk. az egyetlen jelenet, ahol így látjuk! És ott is elveszett a szeme formája és inkább zöldnek hatott, mint kéknek. Plusz rátesz ugye a 2 szépia árnyalat képi világa.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

kemszi2
amíg a történet jobban érdekel,addig nem izgat
orichalcos
Srácok az origines preloadnál tudja valaki hogy mennyi idõvel a megjelenés elõtt lehet leszedni a játékot?

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
hogy hogy csak holnap? honnan veszed? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

szomferi
kettõöt? <#miaz>
egyébként van egy bolt, 500ft-tal drágább az alap kiadás, elõrendelõknek ugyanúgy ingyenes a házhozszállítás, és jár valami "elõrendelõi ajándék", holnap kiderül mi is az...

SgtMathias
Akkor neked pont jó lesz a Story mód a harmadik részben.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Tatyla
easy meg ha már nagyon jól kifejlõdtél god mod

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kemszi2
nem de a nehézségi szint állításával nem a kupakolás lesz nehezebb a játékban 😄
Tatyla
ez nem lövöldözõs játék...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kemszi2
nekem nincs nagy érzékem a lõdözõs játékokhoz 😄 talán mert nagyon kevéssel játszottam(pár kivételtõl eltekintve mint pl Hitman halflife maxpayne).autós,stratégiai játékok mindig elõnyt élveztek.
Tatyla
normálon level 30-as soldier

kemszi2
nekem 34 óra, ízin 😄
Optimus Prime
Milyen szinten? Én most fejeztem kb. ennyi idõ alatt Harcore-on, igaz csak a fõszálon mentem végig.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tatyla
33 óra játék után kimaxoltam a ME2-öt...

kemszi2
nekem akkor is jobban esne magyarul játszani ,ha pro lennék angolból 😊
koschwarz
teljesen egyértelmû és egyetértek, hogy igazán jól, napi használati szinten csak úgy lehet megtanulni egy nyelvet, ha...használod. olvasol, filmet nézel, esetleg még ha mázlista vagy, beszélsz is valakivel. a célzott tanulás csak arra jó, hogy ehhez legyen valami kezdõlöket, egy alap.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
pontosan, kb. így raktam le a középfokút anno, a gimiben tanultam a nyelvtant, játékokból és filmekbõl a szavakat és a többit
Vraaanyek
Ezt nem tudom, nincs tapasztalatom velük, nekem az is elég, ami a gyûjtõiben benne van, elõrendelõi ajándékot nem is ígértek, így nem is várom. A marketinges a seggem kinyalta e-mailben, ezek után kiderül, hogy a valóságban hogy zajlik le az átvétel... elvileg lefixáltuk, hogy személyesen veszem át õket, minden esetre hétfõn fölhívom õket a biztonság kedvéért...
Egyébként lehetett egyedi eset a tiéd, fõleg, hogy volt már, aki meg pont, hogy ajánlotta õket (nem a topikban)

Renjike
szerintem a 2. részhez az arrival elég fontos DLC , meg igazából fasza a tartalom és a pénzét is megéri , nem olyan drága az. Azok a fegyverek meg páncélok nagyon tetszettek , fõleg a Valkyre Rifle ezért azakrtam minden féle képpen elõrendelni de így már nem kell , amúgy sincs rá elég pénzem :/ kölcsön kérni meg nem akartam.

Sir Quno Jedi
Engem nem érdekelnek a szaros DLC-ik, meg mindenféle plusz felszerelésük, lópáncél meg kisf@szom. Felõlem trükközhetnek, nyerészkedhetnek, alakoskodhatnak. Nekem a sima teljes játék kell, letolom és élvezem. Bioware ME1-2, DA1-2, mindet kibírtam "valahogy" DLC-k nélkül, ez sem lesz másképpen. Ami nincs benne az alapjátékban, az számomra nem létezik. Ha egy könyvbõl direkt kihagynak pár oldalt, akkor az úgy a kész sztori, nekem úgy is megfelel, nem fogok a kitépett lapokért külön fizetni, sem megvárni õket, vagy pláne miután elolvastam a könyvet, csak azok miatt újra nekivágni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Renjike
bennük én már nem bízok ... elõrendeltem 3 db ACR collectorst házhozzal posztert meg minden szart igértek hozzá m megjelenés elõtt pár nappal küldtem nekik emailt hogy nehogy kiküldjék bemegyek érte , ha elõzõ napon nem csekkolom le akkor megvettem volna helyben meg ki is küldték volna és elõrendelõi ajándékot csak egy kulcstartót kaptunk hozzá pedig vagy 3-4 apróságot igértek hozzá.. (PC)

Vraaanyek
Konzolokszervizénél eleve tényleges rendelés volt eddig is, február elején megrendeltem a gyûjtõit és egy alap kiadást öcsémnek, ezek ténylegesen ott lesznek a nevemen a boltban a megjelenés napján! tudom, mert direkt e-maileztem errõl a konzolokszervize marketingesével!

Renjike
de attól még lesz 😊) máshol meg nem adnak csak a szaros gyüjtõihez . patkányság , dupla annyiba kerül majdnem

JethroHUN
CE kiadásban a From Ashes dlc, az csak kódként lesz majd benne? És originon kel majd letölteni? Cerberus hálózat, ami volt 2ben az itt már nem lesz. Vagy már az játékkal együtt települ?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TBTPumpa
Azért ezt nem kéne tényként kezelni:
Várhatóan lesznek ajándék DLC kódok a Mass Effect 3-hoz, a készletek erejéig, a normál és a Collectors változhathoz is. A tényleges, konkrét, márciusi rendelés leadások sorrendje fog számítani, nem az elõjegyzés leadásának ideje. A készlet erejéig elérhetõ DLC kódok várhatóan az alábbiak lesznek: M55 Argus Assault Rifle, N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor.

A várhatóan lesznek nem egyenlõ azzal, hogy minden elõrendelõ DLC kódokat kap ajándéka!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
CD galaxisnál még a sima kiadáshoz is kiírták az elõrendelõi DLCket.

Fpocok
Amúgy én most P. karakteres DLCrõl beszélek, ti is, nem ?😄

Fpocok
Konzolok szervize mondta, hogy 576nál adják azt is?
Esetleg más forrás? Nem mintha nem hinném el nekik, vagy Neked... de jó lenne tõlük is hallani. Vagy lehet irok nekik akkor, mert ENGEM ÍGY ÉRDEKELNE.

Renjike
páncél és fegyver DLCre gondoltam.

TBTPumpa
Facebook-on írtam üzenetet a Konzolokszervize boltnak, õk írták vissza 2 órája, úgyhogy friss az infó!

Fpocok
Csak mert ahogy én látom, fel van tüntetve, hogy gyûjtõihez mi jár, illetve alaphoz. És alapnál csak a gear dlc van, mást nem látok.

Fpocok
Valaki mutasson rá konkrétan ez hol van, mert én nem látom.

Fpocok
Az elvileg a warfare gear csak.

Vraaanyek
Juhuuuu!! akkor meg is van a kedd délutáni program meló után 😄 😄 😄

TBTPumpa
Öhm nem az õ döntésük... És itt a fegyver és a páncélos elõrendelõi DLC-rõl van szó!
Az alap kiadáshoz egyiket sem fogod megkapni csak az 576-nál! A CD Galaxis-nál sem kapsz (az oldalon még nem frissítették az állapotot) és a többi oldalon sem. Csak az 576 kapott exkluzivitást idehaza. Gondolom hosszú nyelvük van az EA Magyarországnál.
A Gyûjtõi változathoz, ha elõrendeled - megkapod az elõrendelõi fegyvert és páncél DLC-t is! Ez az EA döntése, õket szidd, ne pedig ezt a Konzolos boltot. Õk legalább közölték jóval elõtte, hogy mi a szitu.
Amúgy elõrébb jött a megjelenés egy picit. Jövõ hét kedden már raktáron lesz mindenhol idehaza a játék. Március 7.-én pedig mindenki megkapja (576, CD Galaxis, Konzolok szervize) a játékot, aki nem személyesen, hanem futárcégen keresztül vásárolta meg a játékot!

Tatyla
576 mintha adna úgy láttam...

Fpocok
Sehol nem kapod meg az ashed dlct az alap játékhoz.

Renjike
hát ezek bekaphatják , valahol ahol kapok dlc-t alap kiadáshoz? :/

kiprobáltam a multit , hát nemtudom .. élveztem meg minden deee nem az igazi .. a single player is ilyen? :// nem tetszik az "új" sprintelés , a gurulás meg a fedezékrendszer viszont fasza lett. meg a páncélok is olyan ... nem életszerûek 😄 a 2. részben sokkal jobb páncél volt shepnek , ez olyan egyben van és olyan semmilyen ... meg eléggé dissapointed vagyok az új hangok miatt is. Vagy lehet h csak szokni kell, és lehet h csak az tünt fel hogy eléggé sok még a bug a multiban legalább is.

Fpocok
Egy kicsit húzós lesz behúzni ennyi nap alatt a két részt, megcsinálni a zenés videót... de majd igyekezem 😄