Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Corten
    Akit magával ragad a történet az nem veszi észre. Mint ahogy én se vettem észre. Most ráfeküdnék arra hogy hol van hiba azt hiszem dobnám ki a gépet a francba. Miért nem tudják az emberek élvezni a játékot? Mindig csak a rosszat keresik. Tetszett, élvezted?
    Ha igen akkor ülj le és maradj csöndbe, megkaptad amit akartál, ez már csak szőrszálhasogatás. Ne vedd sértésnek Bullitt nem neked szól, hanem úgy összességébe mindenkinek aki elégedetlenkedik.
    Ha meg nem tetszett és nem lelted örömödet benne akkor magadra vess hogy nincs elég fantáziád és képességed hogy értékeld a szép pillanatokat amit a játék nyújtott valamint hogy érzelmileg hasson rád ez a történet.
    Bevallom, férfiúi létemre majdnem megkönnyeztem a befejezés, főleg amilyen zenét aláraktak. Credit lista alatt pedig végig gondoltam hogy miként is jutottunk el idáig Sheppel, milyen történések vezettek ehhez a végkifejlethez.
    Értem én ez alatt Saren mesterkedéseit, az első Reaper Sovereign felbukkanását majd bukását, a 2. részben a Collectorok támadásait és bázisuk elestét amivel szintén több százezer ha nem millió embert mentettünk meg, valamint nem mehetünk el amellett hogy lassacskán már érzelmileg fűződünk nem csak a főhőshöz hanem társainkhoz is, az én esetembe Garrushoz aki mindig ott volt velünk a bajba és jó visszanézni milyen szép emlékeket szerzett a Mass Effect univerzum.