Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• chopin42
    Hmm...nos 39 órám volt arra hogy rájöjjek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Évekig 3 fos befejezésre vártam (van vagy 11, nincs lényeges különbség). Igazából a fos nem a legjobb szó. Olvasgattam korábbi hozzászólásokat, ahogy látom néhányan ugyancsak nem ezt várták. Személy szerint elvártam volna, hogyha már mindenkinek 3 rész óta nyalom a seggét, legalább kis esély legyen h nem döglök meg. Semmi értelme annak pl h szétlövöm azt a szart h megdögöljenek a szintetikusok és belesétálok a tűzbe...lol???
    De a játék jó. Jó. Csak a vége olyan, mintha 10 perc alatt dobták volna össze. Most komolyan, ki a rák az a kis gyökér? Honnan jött? Miért csak ezeket választhatom. a Térköz relé miért pusztul. És...MIÉRT KELL ILYEN TETŰ LASSAN SÉTÁLNIA A NYOMORULT KARAKTERNEK??? Az Illusive man is az utolsó 10 percben olyan nyomorult kis jelentéktelen görccsé silányult...
    Egyébiránt számomra a legizgalmasabb dolog az h ki építette és miért ezeket a gépeket, nos kábé a válasz olyan mintha azt kérdeznéd valakitől: Mi a kedvenc színed? Nem a kék...kb ennyire lett a kíváncsiságom kielégítve. Szóval kár h ez lett 4 év és 3 rész eredménye. A végét leszámítva nagyon jó sztori, a lezárással van kicsit a gond...mintha a tejszínhab romlott lenne a torta tetején.