Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    "Az amcsik (és nyugat) hozzá van szokva a Hálivúdi szennyhez. Nevezetesen, hogy a hős megbassza a jó nőt, szanaszét gyepálja a hiper-szuper erős főellenséget, majd megint megbassza a jó nőt és elmegy a hawaii szigetekre boldogan élni, amíg meg nem hal. A Mass Effect univerzum abszolút nem ezt sugallta (és a való világ sem ilyen!!)."

Neem? Nem tudom teneked milyen Mass Effected van de én bizony ME1-ben és ME2-ben is megmentettem a galaxis seggét. Magbasztam több jó nőt is, szanaszét gyepáltam a hiper-szuper erős főellenséget. Te nem???? Az a te dolgod. A ME3 még buzi is lehetsz ha akarsz.
    PONT ez a lényeg. Te irányítod a történetet. Az én ME-m hálivúdi volt: szuperügynök, jó nők, izgalmas epikus csaták. Híjjjáá!! Az ME3 végén meg akár akarom akár nem, orbabasznak.

Amúgy ha illik a történethez a dráma, akkor tetszik. Pl a Bioshock 2 vége sem a legvidámabb, még is kurvára testzett.

"és a való világ sem ilyen!!."
    Ja ezért játszok Mass Effectet. A való világaból bőven elég nekem a regeltől estig. ME-vel ki akarok kapcsolódni. Már hiradót se nézek, mert dől rám a dráma meg a szenny. pfff... és akkor örüljek hogy az ME-ben is ezt kapom?