Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Atilorn
    PARES!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kérlek szépen ne csináld ezt. Kérlek fogadd el, hogy rengetegen vannak akik happy endet akartak(jó magam is közéjük tartozok, nevezz trollnak). Te örülhetsz, hogy tetszett a vége. Magam részéről úgy gondolom, hogy mindkét végletnek is szerepelnie kellett volna, hogy tényleg az überfasza játék legyen, ami mindenkinek tetszik, és mindenki maximálisan elégedett lehet vele. Én nem azért közdöttem a játékban, hogy a végén csak olyan döntést hozhassak, amivel értelmetlenné teszem néhány korábbi döntésemet. Nem azért teremtettem békét a quarianok és a geth-ek között, hogy "csak" pontszámok legyenek a war assets képernyőn, és végén a relék pusztulása miatt Tali soha se láthassa többet az anyabólygólyát(pedig szegény,hogy eltervezte már, hol lesz a háza). Persze végig a túlélésért küzdöttünk, de igazán megadhatták volna az esélyt egy happy endre.A végén meg olyan választásokat adjanak elénk, amik ellen valamilyen formában végig küzdöttünk.TIM ellen küzdöttünk az irányítás ellen, küzdöttünk, hogy a gethek megmaradjanak, béke legyen, és küzdöttünk az ellen, hogy a reaperek magukba olvasszanak minket.Látom én ezeknek a súlyát, és jelentőségét, de akkor sem tetszik.