Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    Hát lehet bennem van a hiba de én az első résszel pl úgy játszottam hogy semmit nem tudtam a játékról se a történetét meg semmit csak pár gameplay videót néztem róla.Azt is csak azért mert akkoriban unatkoztam én valami kellett már.Meg láttam hogy sokan szedték szóval kipróbáltam én is az első 1-2 küldi annyira még nem tetszett de aztán felvilágosodtam.A lényeg hogy sokkalta nagyobb élményt tud nyújtani a játék ha semmit nem tudsz róla emlékszek a mikor először játszottam végig a végén majdnem elbőgtem magam.Szégyen ide vagy oda annyira magával ragadott az egész, utána még egy hétig csak ezzel a játékkal játszottam éjjel-nappal.(kb 10-12h-t biztos).Kapásból végigtoltam még 2x de miután elkezdtem női karakterrel is az volt az igazi sokkal jobban tetszett a játék mint az alap karakterrel.Mondhatjátok hogy fú hát nővel olyan izé meg minden de minden ember más(nem abban az értelemben), meg addig amíg ki nem próbáljátok a másik oldalt addig nem is tudjátok mennyire jó tud lenni.A hangja pedig hab a tortán eszméletlenül tetszik Jennifer Hale hangja szinte passzol a játékhoz.Más hanggal már el se tudnám képzelni.
    Szóval lehet ezért is tetszik egy kicsit az első rész sokkal nagyobb súlya van a játéknak ha nem tudsz róla szinte semmit és magad fedezed fel mintha a szádba rágnák.Azért nem tudom mi lenne a véleményed ha pl nem árulják el a 2-ben hogy shepard meghal,azt hiszem az első 10 perc után mindenki a szék alatt lett volna, meg izzottak volna a fórumok hogy miért halt meg..stb