Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Kindred Blades
    Ugye?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már azt hittem, egyedül nekem tetszik a Relay rendszer megsemmisülése. Szerintem elkerülhetetlen volt, hiszen a rendszer használata annyira megdobta az egyes civilizációk fejlődési ütemét, hogy képtelenek voltak beérni magukat morális, erkölcsi szinten, és persze bölcsesség tekintetében.
    A Normandy sorsa viszont el lett baltázva, vagyis egy stock cutscene-t kaptam, amiben olyan karakter bukkant fel, aki, hacsak nem vették át a Star Trek teleportálórendszereit

De urak, aki vidám, mosolygós, Walt Disney logós befejezést várt, az ez előtt melyik játékokkal játszott? Mert valószínűleg rossz verziót kaptam akkor a boltban, az enyémben egy olyan veszedelemmel kell szembenézni, amely ötvenezer évente kérdés és töprengés nélkül kiírtja az összes fejlett civilizációt. Vagy úgy gondoltátok, hogy majd egy bottal megböki őket az első parasztlegény, összeesnek, és annyi? Akkor rossz játékkal játszotok, vagy nem figyeltetek eddig.
    Kell a halálnak egy még egy tucat-michael-bay befejezés, Mac Walthers végre felnőtt, s valami felnőtt ötlettel állt elő. Tökéletes, drámai befejezéssel. Nincs bajom azzal, ha valakinek nem tetszik, de a hiszti, amit csináltok néhányan, kezd röhejessé válni.

Vagy én vagyok túl öreg? Hogy már belefáradtam az elkúrt klisés happy endekbe, s örültem valami sötétebbnek. Egyébként ez is happy end.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard él, a Normandy legénysége él (bár az a jelenet még mindig nincs rendberakva), sokmilliárt ember, asari, krogan, geth, quarian, turian, salarian él, ezt szerintem győzelemnek lehet elkönyvelni.

Shepard már a játék elején kijelenti.
    This isn't about strategy or tactics. This is about survival.

És bizony vannak értelmi sérült idióták a BSN-en, ha Te is ott vagy, Hoz_Hun, az nem jelenti azt, hogy egy vagy közölük. De vannak, akik szó szerint letámadják a fejlesztőket a virtuális térben, sértő, embertelen, nyomorult, és szánalmas sértésekkel élnek, gusztustalan, gyerekes tréfákat űznek velük, és megpróbálják kiborítani őket. Mások meg visítanak, sírnak, neveket aggatnak rájuk a fórumon. Nem regisztráltam még, de megfordult a fejemben, hogy megmondom, ki hova menjen, max egyből bannolnak is.
    Ha ezeknek vagy egyike, akkor szégyelld magad, s inkább maradj csöndben.
    Ha azok egyike vagy, akik civilizáltan, értelmesen fejtik ki nemtetszésüket, az más helyzet.